2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982015 بازدید | 11748 پست
سلام فریال جون.فکرکنم پسرت ششم بود.درسها هم خیلی سخت شده.نمیدونم چرا دارند اینقدر مطالب کتابهارو سخت میکنند.انشاالله پسرت همیشه موفق باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام شیرین جون.ممنونم شیرین جون از اینکه آدرس دکتری که رفتی رو گذاشتی.ببخش میپرسم.باور کن خیلی چیزارو یادم میره!!!! برای خودت میخاستی بری دکتر یا برای فرزندت؟؟دکترش دارو زیاد میده؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین جون سلام.پسر منم عادت کرده ریاضی رو باید من بهش یاد بدم.توی کلاس خیلی خوب یاد نمیگیره.موندم سالهای دیگه همین وضعیت باشه چطور بهش یاد بدم...
سلام
دیروز رفتم دنبال پسرم معلمش صدام زد و گفت امتحان امروز علومش هم عالی شده انشای قشنگی هم راجع به روزه و ماه رمضان نوشته و باز هم تاکید کرد اگه یه کم دقت میکرد و گوش میداد عالی عالی بود ...از معلمش بابت زحماتش تشکر کردم و گفتم من پسر خودم رو میشناسم اگه اذیت میکنه یا درست گوش نمیده ببخشید تو رو خدا...خیلی جاها بابت این بی دقتی بردمش دکتر فقط یک نوع قرص تجویز میکنند که تمرکز رو بالا میبره ولی عوارض زیادی داره ...گفت نه بابا نیاز به قرص نیست من فقط گفتم پسرتون گیرایی و هوشش خیلی بالاست حیف که گوش نمیده و تمرکز نداره ...هر سوالی میپرسم مثل بلبل جواب میده و همیشه برای پاسخگویی دستش بالاست ...توی دلم گفتم من بدبخت شب و روز دارم باهاش سروکله میزنم هم باید نقش معلم رو ایفا کنم هم نقش مادر رو ....با همه سختیهایی که متحمل میشم خدارو شاکرم که پسرم نتیجه زحمتهای من و خودش رو میبینه پیش وجدانم راحتم فقط گاهی که اعصابم خرد میشه و دعواش میکنم ناراحت میشم و احساس میکنم مادر بدی هستم.

شیطنت و تحرکش میتونم بگم صفر شده نه توی جمع نه توی خونه اصلا شیطنت نداره فقط مونده همین تمرکز و گوش دادن که فکر کنم حالا حالاها درست نشه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون خیلی خوشحال شدم که داری نتیجه زحماتت رو میبینی.به پسرت هم تبریک میگم که توی درساش موفق هست.انشااالله همیشه موفق و سربلند باشه...
پروین جون شرایط پسرامون خیلی شبیه هم هست.پسر منم توی درساش داره خوب پیش میره.ولی میدونم توی کلاس تمرکز لازم رو نداره. به قول شما منم دارم خیلی بهش کمک میکنم.می دونم اگر کمی توی درساش بهش کمتر کمک نکنم نمیتونه یاد بگیره.گاهی هم یه گیج بازیایی در میاره که باور کن اصلا نمیتونم صبر کنم و دعواش میکنم.اونم زود بغض میکنه
خدا معلم پسرت رو خیر بده.چقدر خوب که گفته دارو نیاز نداره.خودت بهتر میدونی متاسفانه بیشتر معلما تا میبینند یه بچه تمرکز نداره میشن دکتر و زود میگن دارو بهش بدین.مثل معلم سال گذشته پسرم...
سومیسوی عزیزم سلام، دکتر برای خودم رفته بودم. اگر اشتباه نکنم دکتر خوب برای مادرت میخواستی.
به من دارو زیاد داده. حساب که کردم روزی 7 تا قرص میخورم. امروز هم نتیجه آزمایش های جدیدم معلوم میشه و باید ببرم پیشش.
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
بچه ها برام دعا کنید دیروز کلی گریه کردم دعا کنید از این شرایط بد زودتر رها بشیم از دست شوهرم شاکیم اما ترس هم دارم که خدا نکرده فشار زیاد سکته بیاره براش بدبخت تر بشیم تروخدا دعا کنید
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
مترا جان
به خدا توکل کن و زیاد غصه مال دنیا رو نخور منم همیشه از اینکه کارمندیم و. حقوق بخور و نمیر داریم شاکی بودم چند روز پیش با آقایی که کارش خرید و فروش ماشین هست و اتفاقا وضع مالیش هم خیلی خوبه آشنا شدم سر یک معامله ماشین در واقع سر 400 هزارتومن پول اینقدر قسمهای دروغ میخورد که حالم بهم خورد و این چند روزه همش از خدا تشکر میکنم که نه مجبوریم قسم دروغ بخوریم و نه سر مردم رو کلاه میگذاریم ....به شوهرت فشار نیار گناه داره بنده خدا...خدا خودش مشکل گشای همه هست.

سومیسو جان پستهای اخیرت آرامش بخش و آموزنده هست.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مترا جون منم با پروین جون کاملا موافقم.همسر منم بنده خدا یه معلم معمولی هست و ما هم یه زندگی معمولی داریم.مطمئن باش خدا تنهاتون نمیذاره و کمکتون میکنه.توکل به خدا کن عزیزم.به قول قدیمیا زندگی همیشه پستی و بلندی داره

آپلود عکس , آپلود رایگان