2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982062 بازدید | 11748 پست
اره سومیسو جان شده ندم
اخه پسر من موقعی که دارو میخوره زود و سریع مشقاش تمومه اگه نخوره اینقدر میشنه و بلند میشه که کلافه میشم

من خودم هم موندم همین ریاضی جمع و تفزیق ها رو همه رو یاد داره خیلی عال ولی باز میخواد بنویسه اشتباه مینویسه یا همین ساعت میدونه یه ربع یعنی پانزده دقیقه باز میخواد بنویسه مثلا یه ربع از ساعت چهار و بیست دقیقه گذشته باز اشتباه مینویسه

به دکترش هم که گفتم میگه این مشکل از ریتالین تو ایرانه که طول اثرش کوتاه میگه تو کشور های دیگه این دارو با 8 ساعت اثر هست

غیر ریتالین -اربیپرازول هم شب ها نصف بهش میدم
مارال جون ببخشید من مرتب مزاحمتون می شم : می خواستم یه سوال بپرسم. به پسرت همزمان سه زبان یاد دادی یا نوبتی؟ و می خواستم بدونم موسیقیو هم براش شروع کردید یا نه
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کودکم ] ترا به زمینمان دعوت کردیم
از میان فرشته ها به نزد خود اوردیم تا از زلال بودنت , صفای وجودت و دنیای بی غل و غش ات ,رومان جلا یابد
ترا آفریدیم تا از مهر و محبتی که در حق ات لبریز میکنیم روحمان جلا یابد
ما ترا آوردیم اما ...
شرمنده شدیم عزیزم دلبندم
ما ترا به بد جایی آوردیم
ما ترا به جایی دعوت کردیم که حتی طبیعی ترین نیاز های ترا هم نمیتوانیم در اختیارت بگذاریم
ما نتوانستیم آبی آسمان را به تو نشان دهیم
ما نتوانستیم پرنده ها را , ابرها را ,ستاره ها را به تو نشان دهیم
آخر فرشته ی کوچک و حساسم , وقتی چشمان تو از آلودگی هوا اشکبار میشود ,
وقتی سرفه هایت خواب شبانه را بر تو حرام میکند
وقتی ریه هایت کم میاورد در برابر این همه سرب و فسفر و ...
من چگونه شرمسار نباشم ؟
اف بر من
زبانم لال زبانم لال ,اگر کودکی از این آلودگی سرطانی بشود , ما چگون در چشمان زلالش نگاه خواهیم کرد ؟
جسارتش را داریم ؟
به تاپیک ما هم سر بزنید به همراهی تان نیازمندیم
بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها. کسی که دروغ نمی گوید، کسی که مهربان و با انصاف است، کسی که از رنج دیگری اندوهگین میشود و با شادی دیگران شاد است، کسی که انسان را، و پرنده را و گیاه را و زمین را محترم میدارد، به مقصد رسیده است... از هر راهی که رفته باشد.
بهاران جون انشاالله بهتر میشه.نگران نباش.ریاضی خیلی سخت شده.حق دارند طفلکیا.کلی مفهوم جدید رو باید یاد بگیرند.پسرمنم گاهی اشتباه میکنه.انشاالله با تکرار و تمرین یاد خواهند گرفت
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
روشن جون ، خوشحال میشم ازم سوال کنی‌ ،من با پسرم فارسی حرف میزدم شوهرم ترکی‌ حرف میزد باهاش یعنی‌ ۲ زبان هم زمان بعد آلمانی‌ رو بعدا یاد گرفت ،کلاس موسیقی پارسال بردم چون مدرسه میره امسال کنسل کردم ...بیشتر کلاس کاراته میبرم :-).
سلام دوستان ازتون سوالی دارم دختر من متولد اذر 88 هست تا به الان هم خوابش هم تغذیه اش خبو بوده

شیطان که بوده اما خوب طوری نبوده که بخوام بگم دیوانه کننده است چون خواب ظهر و شبش به موقع و سر ساعت بوده

الان نزدیک دو هفته است خوابش اختلالل پیدا کرد بردمش دکترش براش امپول ویتامین d3 نوشت براش بزنم وقتی یک سالش بود یک بار زده بود البته

این دو تا امپول رو زدم به فاصله یه هفته هر کدام خوب بود خواتب ظهرش رو میگهخ بابا بزرگش بیاد پیشش بخوابه که میاد و میخوابه

اما خواب شبش رو دیشب لجبازی کرد برای اولی بار میگفت میترسم نمیخوابم به زور ساعت یک خوابید

امروز ظهر هم نخوابید خیلی میترسم یعنی ممکنه بیش فعال باشه م باید چه کنم ؟؟

الان نگران خوابش هستم

در ضمن ظهر و شب سر ساعت معین میخوابیده بدون هیج مانعی من رو نگرا ن کرده به دکترش هم زنگ زدم گفت ببرش روانشناس

یعنی من باید الان چه کنم مثل قبل سر ساعت بخوابه و اذیت نکنه این که دیشب میگفت میترسم وقعا خیلی بد بود

حالم از دیشب خیلی بده به من کمک کنید دقیق باید چه کنم

خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
سلام به همه
خوبین؟
ما همچنان درگیر لجاجتهای بی مورد و بامورد هستیم
و همچنان دختر ما ور دل باباش میخوابه
منم دیگه کاریشون ندارم
بزار بخوابن :/
البته تو مهد هم دیگه نمیخوابه و میگه میترسم
عوضش وقتی میارمش خونه میخوابه
کماکان روال سابق رو داریم
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
شیرین جون
سلام
صدف یکمی کوچیکتر از رکساناس و انگار این سن ترسهای زمان خواب و کابوسهای بچه ها شروع میشه
ما هم الان یه ماهی هست درگیریم
بچه ای که شبا خودش میرفت دسشوئی میکرد و بعد چراغو خاموش میکرد میخوابید حالا تا صبح بیدار میشه و اگه تنها باشه وحشتزده میشه
ما هم گفتیم ولش کن بزار پیش باباش بخوابه
الان مهدی دشک گذاشته تو اطاق رکسانا و اون روی تخت میخوابه و این روی زمین

ضمنا نگران نباش
بیشفعالی کلی علامت داره و بهم خوردن مقطعی خواب اصلا ربطی به بیش فعالی نداره
ممکنه کارتن یا فیلمی دیه ترسیده و یا جائی صحنه ای دیده که روش اثر گذاشته یا اصلا تخیلات ذهنی خودشه
مدتی باهاش کنار بیاین
اگه خیلی دل نگرانی ببرش مشاوره
البته اگه ترسها خیلی شدید و ادامه دار هستن
بهاران جون
درمانای گیاهی رو امتحان کردی؟
عرق بهار نارنج و اسطوخودوس و اینا؟
همونا که نازی هم میگه
شاید کمک کنه اثر ریتالین بیشتر بشه
گرچه همه بچه ها به دارو یکسان جواب نمیدن
پروین جون
سومیسو جون
خوشحالم بدون دارو خوب پیش میرین
کلی اسباب دلگرمی منه:)
مرسی بهاره جان
صدف هم گیر میده به بابا بزرگش مثلا دیشب بهش گیر داد که بابا بزرگش پایین تختش بخوابه

اون هم خوابید وفتی خوابش عمیق شد ا ز اتاق امد بیرون باهاش لج نمیکنم

خدا رو شکر دیشب خوب بود

بازم ممنون ازت
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
شیرین جون سلام.خوبی؟؟نگران نباش.شما خودت همیشه توی همه تاپیکها به همه انرژی مثبت میدی.
با بهاره جون موافقم.ترس در بچه ها توی هر سنی پیش میاد و ممکنه از یه چیزی ترسیده و توی خوابش اختلال ایجاد شده.شما هم زیاد جلوی روی خودش حساسیت نشون ندید.چرا که بچه ها خیلی خوب نقاط ضعف مارو پیدا میکنند و به نوعی باهامون مقابله می کنند.انشاالله مشکل گل دخترت حل بشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...