2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982069 بازدید | 11748 پست
در ضمن از همه دوستانی که هم دردی کردند متشکرم .
ما به کنار واقعا خدا به پدر و مادر و همسر و بچه هاش صبر بده.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ممنونم بهاران جون
پروین جون منکه نمیتونم کمکی بهتون بکنم من هنوز پسرم مدرسه نرفته دغدغه دارو دادن و ندادن تو دوران مدرسشو دارم چه برسه بره مدرسه
بد دوراهیی هست این دارووو
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارال جان صفحه قبل مفصل راجع به نشستنش سر کلاس نوشتم .
کلاس اول و دوم ریتالین خورد و مینشست و از جاش تکون نمیخورد.
امسال ریتالین نمیخوره معلمش میگه فقط 20 دقیقه اول زنگ رو گوش میده و دیگه خسته میشه.
کلاسشون 28 نفرند.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون خداو شکر که دارند بدون دارو درس میخونند.پارسال که پسرم دارو میخورد برعکس خیلی کم توجه تر بود.نمیدونم پس خاصیت ریتالین چیه؟؟من که جز پریشانی و بی حال بودن بچم چیزی ندیدم.دیروز م امتحان بنویسیم داشتند و معلمش میگفت خوب نوشته بوده.این روزا مشغول امتحانات هست.طفلک حسابی خسته شده.

خدا به بازماندگان همکارت صبر بده.منم یه دوستی داشتم که 3سال پیش با بچش بر اثر گاز گرفتگی فوت کرد.هر موقع یادش میفتم دلم خیلی میگیره...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مارال جون پسر من مدرسه دولتی میره.ولی شانس آوردم تعداد بچه ها کم هست.توی کلاسشون 24نفر هستند.پارسال که دارو میخورد و توی کلاس مینشست.مشکل اصلی پارسالش تمرکزش بود.امسال هم بدون دارو خداروشکر سرجاش میشینه و به نظر خودم تمرکزش بهتر شده.ولی هنوز خودم باید باهاش زیاد کار کنم
بهاران جون خوشحال شدم اومدی.ازت بی خبر بودم.به نظرت پسرت بدون دارو میتونه درس بخونه؟؟ چون من خودم تجربه دارو دادن رو داشتم و امسال میبینم پسرم بدون دارو نسبت به پارسال خیلی بهتر شده.پارسال پسرم زیادی توی خودش بود وقتی دارو میخورد.نمیدونم بازم هر جور خودت صلاح می دونی.بهتره با دکترش مشورت کنی.که یه مدتی آزمایشی دارو رو قطع کنی و ببینی فرقی می کنه.معلمش برای علوم بهشون سوال و جواب نمیده؟؟ معلم پسرم برای علوم و هدیه ها بهشون سوال و جواب میگه و توی کتابشون می نویسند.اینطوری بهتر یاد میگیرند.پسر منم ریاضی رو بیشتر موقع حل بعضی مساله ها قاطی میکنه.ریاضی هم که خیلی سخت شده.حالا پروین جون میگه سوم سخت تره.خدا به فریادمون برسه!!!
سومیسو جان
من از جدول ضرب میترسیدم ولی پسرم جدول ضرب رو خیلی خوب یاد گرفت ولی مباحث اول راهنمایی قدیم رو آوردند تو ریاضی سوم دبستان.
مقایسه کسرهاو هندسه و تبدیل دلار به تومان و ....
ولی نگران نباشید همراه کلاس پیش میرن و یاد میگیرن.نه تنها ماها که بچه بیش فعال داریم بلکه همه مامانها باید با بچه ها کار کنند.
بهاران جان
با سومیسو موافقم یه مدت دارو رو قطع کن ببین بهتر نمیشه من شنیدم ریتالین پس از دو سال دیگه تاثیر نداره و باید عوض بشه.
تقویم های تک با اشانتیون

این تقویم ها همه طراحی خودم هست قاب های اماده نیست

بهترین هدیه هست واسه خودتون وهدیه به خانواده هاتون عکس نی نی هاتون رو یادگاری داشته باشن

بیشتر عکسها تو وبلاگم هست که حتما سر بزنید پشیمون نمی شید

برای نمونه چند تای اینجا می زارم

http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

تایپیکم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
هرکی دوتا تقویم رومیزی سفارش بده یه دونه تقویم دیواری هدیه دریافت خواهد رد
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
پروین جون درست میگی.تمام بچه ها به حمایت والدین نیاز دارند.توی کلاس پسرم تقریبا مامانهایی که میشناسمشون همگی با بچه هاشون خودشون خیلی کار میکنند.توی بعضی جاها هم پسرم نسبت به بچه های اونا بهتره.مثلا همین جمع و تفریق دو رقمی که به صورت انتقالی امسال دارند یاد میگیرند رو اکثر بچه ها مشکل دارند.ولی خدارو شکر پسرم همون اول خوب یاد گرفت.می دونی مشکل اصلیش فعلا اینه که خیلی ساده هست.شایدم من زیادی دوست دارم بزرگ بشه!!! ولی یه سادگی خاصی داره.زیادی مهربونه.چند روز پیش معلمش میگه بغل دستیش رو بغل کرده بوده و داشته درس گوش میداده!!!! حالا خوبه بغل دستیش بچه خیلی مودب و خوبی هست.خلاصه زیادی احساساتی هست.خدا کنه همیشه مهربون و بامحبت باشه.ولی اینقدر ساده هم نباشه
آفرین پسرت جدول ضرب رو یاد گرفته.چقدر مفاهیم سنگینی رو توی کلاس سوم گذاشتند.ولی به قول شما همراه با کلاس پیش برن میتونند خوب یاد بگیرند.توکل به خدا...
سومیسو جان
مشکل منم سادگی و مهربونی بیش از حد پسرم هست به طوریکه دخترم مدام بهش دستور میده یا میزنتش ولی از خودش دفاع نمیکنه خیلی از این دفاع نکردنش حرص میخورم.
سلام دوستان
سومیسو و پروین جون اخه من علاوه بر صبح ها بعد از ظهر هم به پسرم دارو میدم بعضی وقتا بهش دارو رو نمیدم میخواد مشق بنویسه کلافم میکنه یک دقیقه میشینه یه دقیقه پا میشه اگه املا بهش بگم که سه برابر حالتی که قرص خورده غلط مینویسه اگه ریاضی هم باشه همینطور وقتی دارو میخوره زودتر مشق هاش رو مینویسه و کمتر غلط داره پسر پس حتما تو کلاس هم همینطوره

پروین جون گفتید پسرتون تا 20 دقیقه هر چی گوش داده یاد میگیره دقیقا برا پسر منم همینطوره فکر کنم تا ساعت ده دهو نیم که اثر قرص بیشتره خیلی بهتر چیز ها رو یاد میگیره

من فکر میکنم شخصیت پسر من با پسر های شما فرق میکنه چون هیچ کس نمیتونه بهش زور بگه و همیشه حق خودش رو که میگیره بماند بیشتر هم میخواد
پروین جون تقریبا بیشتر بچه هامون در این تاپیک خیلی مهربون هستند.اینقدر که پسرم دل نازک و حساس هست.دخترم نیست.گاهی میبینی با یک حرف من بغض میکنه و دلم خیلی براش می سوزه.خدا کنه با بزرگتر شدن از این همه سادگی خارج بشن.البته منم خودم دست کمی از پسرم ندارمخیلی ساده و زود باور هستم و همیشه هم کلی به ضررم تموم شده...
بهاران جون پسرمنم پارسال که دارو می خورد موقع نوشتن مشق خیلی اذیت می کرد.ولی خدارو شکر امسال مشکلات سال پیش رو موقع مشق نوشتن نداره.تا حالا امتحانی شده که یه مدتی دارو رو قطع کنی؟؟بازم هر جور خودتون می دونید.شاید با قطع قرص شرایطش بهتر بشه.به جز ریتالین داروی دیگری هم مصرف میکنه؟؟