2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981782 بازدید | 11748 پست
دقیقا همین طوره پروین جون من خیلی ها بودن که از بچم شکایت میکردن منم بدون سوال این بچه رو دعوا میکردم بعد میفهمیدم که اول اون بچه به صورت خیلی زیرکانه لج چسرم رو دراورده بعد اون گرفته زدتش الان هم اگه بچه ها یا حتی بزرگتر ها شکایت کنند اول کل ماجرا رو ازش سر در میارم دیروز پسر همسایمون اومده در خونمون رو ازده میگه سجاد به داداشم فلان فحش رو داد من سریع از پسرم پرسیدم مامان چرا این حرف رو زدی گفت من داشتم بازی میکردم اون اول به من فلان حرف رو زد من سریع گارد گرفتم و گفتم نگا داداش خودت بی تربیت تره اون اول حرف زشت زده ول وقتی که اومدم تو خونه بهش گفتم هر کی هم حرف زشت زد شما نباید جواب بدی خدا خیرشون بده این بچه های همسایمون رو چند تا حرف بهش یاد دادن این هم مدام تکرار میکنه بهش گفتم حالا که این حرفا رو یاد گرفتی ولی جایی نباید بگی چون بهت میگن ادم بی تربیت و بی شخصیت ناظمت هم از دهنت بشنوه اخراجی خداییش این پسر ما رو یه جاش رو درست میکنیم یه جای دیگش لنگ میزنه من خودم از بچه شیطون بدم نمیاد ولی از بچه بی تربیت واقعا بدم میاد فعلا که هر چی براش سخنرانی میکنم تو گوشش نمیره شما هم اگه راکاری دارین برا ترک پسرم از این حرفا خوشحال میشم بشنوم
پروین جون منم دیدم والدینی که توی مدرسه پسرم هستند و بچشون شرارت ازش میباره!!! ولی چنان قربون صدقه بچه میرن که هاج و واج می مونم!!! ما هم باید دیگه اینقدر حساس نباشیم.میشه با کمی خونسردی خیلی از مشکلاتشون رو از بین ببریم

بهاران جون درست میگی .حرف زشت زدن بدترین چیزه.به نظرم مدتی اصلا بهش چیزی نگین.هر موقع حرف زشت گفت بهش بی محلی کنید .گاهی یک نگاه میتونه تاثیرش بیشتر از کلی حرف زدن باشه.انشاالله به زودی خودش میفهمه که زدن این حرفها خوب نیست
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای فریال

این بهترین خبری بود که می تونستم از این تاپیک بخونم

خیلی خوشحالم، من کاملا امیدوار بودم که امسال بهتر از سالهای قبل هست .

این جرقه کوچیک رو به فال نیک بگیر و به آینده خوشبین باش.

تبریک می گم .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

فریال منم از این خبر خیلی خوشحال شدم ...نازی جان به دلش برات شده امسال سال خوبی برای همه مون هست امیدوارم اینطور باشه

پسر منم دیروز املا داشته بد خط و بی دقت نوشته بود ولی غلط املایی دو تا داشت طبیعت رو با ت و سر بلندی رو به ث نوشته بود ...خودش میگه مبصرها اسم منو ابوالفضل رو بعنوان بچه های شلوغ نوشتند گفتم مگه چکار کردی ؟گفت همش از جام بلند میشدم ...مبصرها توقع داشتند اینا زنگ تفریح هم از جاشون تکون نخورن ...ولی خب انگار این ابولفضله از پسر من خیلی شیطونتره منم میشم مثل مامان باباش به روی خودم نمیارم ...اصلا امسال تا خانم معلم رسما از کم تمرکزیش و شیطنتهاش گله نکرده ریتالین نمیدم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
به به به
فریال جان
تبریک
امیدوارم این شروع بهترین سال تحصیلی برای همه ووروجکای این تاپیک باشه
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
من و دختر این روزا بد نیستیم خوبیم شکر خدا
فقط اینکه خیلی جستجو کردم این دکمه میوت رکسانا رو پیدا کنم و نکردم
شما میدونین کجا ممکنه باشه؟؟؟
مغزم داره ترک میخوره از بس که حرففففففففففففففففففففففففففف میزنه
حرف حرف حرف
سوال سوال سوال
تازه اونم چه سوالائی
فنی مهندسی علمی
اخیرا به فرایند گوارش خیلی علاقمند شده و همینطور به عملکرد ماشین
دیشب باباش داشت کار فرمون و موتور ماشین رو توضیح میداد خیلی فنی
اینم با دقت هر چه تمامتر گوش میداد و باز سوال میپرسید
فکم خورد زمین از اینهمه دقت و توجه
ضمنا دائم داره طرز کار اعضای بدنشو امتحان میکنه مثل چشما
مثلا اگه من چشمامو فشار بدم سیاه میشه و این جور چیزا
یا غذا که میخوره به مسیر حرکت غذا تو دهنش و مری و معده وخلاصه تا رسیدن غذا به توالت!!! توجه میکنه
جالبه
ولی خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی حرف میزنه
کاش میشد کمی بره رو سایلنت:/
راستی یه چیزی
تو این کتابی که اخیرا خوندم درباره بیش فعالی نوشته بهتره بیشترین بخش انرژیشونو از پروتئین بگیرن تا کربوهیدارت بخصوص کربوهیدارتهای ساده مثل شکر و شیرینی و قند و عسل
یعنی در کل میوه و سبزی و پروتئین ارجحیت داره به کربوهیدراتها
الان یک هفته اس دارم مواظبت میکنم بیشتر از برنج و نون پنیر و مرغ و گوشت و میوه و کمی کاهو بخوره
به نظرم موثره
شما هم امتحان کنین ببینیم واقعا موثره یا نه
سلام دوستان عزیزم

فریال جون خیلی خوشحال شدم.انشاالله امسال سال خوبی برای پسرت باشه.پسرمنم خدارو شکر تا حالا خوب بوده.معلمشون با اینکه گفته یک دیکته بنویسند خودش میگه میخام 2تا دیکته بنویسم.پارسال که ریتالین میخورد بیشتر اوقات موقع نوشتن مشق اذیتم میکرد.ولی خدارو هزارمرتبه شکر تابه حال خوب بوده.امروز که درس اول فارسی رو خودش نشست و رونویسی کرد.گریه ام گرفته بود....خدایا به تمام بچه هامون کمک کن....
بهاره جون خیلی خوبه که داره سوالهای زیاد میپرسه.اتفاقا باید تا میتونی بهش جوابهای قانع کننده بدی تا توی ذهنش سوال بی جواب نمونه.

پروین جون انشاالله امسال پسرامون بدون ریتالین میتونند درسشون رو بخونند.خدا بزرگه....
سومیسو خدارو شکر حالا که خودش ذوق و شوق نوشتن داره کاری کن این ذوق و شوق مستدام بمونه منظورم اینه که زیاد وسواس و سختگیری نشون نده

بهاره خوب دخترمون کنجکاوه سوال میپرسه میخواد خانم دکتر بشه که به عملکرددستگاه گوارش حساس شده پسر منم کنجکاوه ولی هم سوال میکنه و هم به همه چی دست میزنه و دیگه اینکه وقتی جواب سوالش رو میدی درست گوش نمیده و دوباره سوال میکنه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بچه ها سلام. منم اومدم .یلی حرف وسوال دارم. خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی داغونم. انگار پسر یک سال و چهار ماهه منم بیش فعاله.. شماها از چه سنی تشخیص دادید؟ تو رو خدا منو بی جواب نذارید.. پسرم همش راه میره. با اسباب بازی چندان بازی نمیکنه. مدام دوست داره بره بیرون. اصلا با خودش مشغول نمیشه.. نمیدونم اقتضای سنشه یا بیش فعاله. کمکم کنید
شومیسو جون و پروین جون
اتفاقا من عادت دارم همه چیزو درست و کامل در حد خودم توضیح بدم
ولی خیلی خوشحال میشم اگه کمی هم به فک و زبان خودش و مغز من استراحت بده!!

دیشب مهمونی بودیم منزل دائی همسر که تو حیاط بزرگ و دلبازشون صندلی گذاشته بودن
خیلی خیلی خوش گذشت جای همگی خالی
رکسانا تنها کاری که کرد خیس کردن بچه خواهر شوهر از سر تا پا و یه چند تا دیگه از پسرای بزرگ بود:/
البته همه کلی خندیدن
منم لباس اضافه داشتم دادم به پسر خواهر شوهرم فسقل پوشید خیلی خنده دار شده بود تو لباس دخترونه
ولی از جنگ و جدال با بچه ها خبری نبود
خدارو شکر:))
مریم جان
یکمی بیشتر از کارهاش بگو
پسر شما تازه راه افتاده درسته؟
بچه ها تو این سن از لذت استقلال تازه یافته و ذوق و شوق کشف چیزای جدید آروم و قرار ندارن
از خوابش غذا خوردنش حرف میزنه یا نه
رفتارشبا شما و همسناش و خلاصه یه توضیح مفصل بده
چون با چیزی که نوشتی هیچ مورد مشکوکی نداره پسرت:))
بچه ها
شما تو این هفته ریتالین ندادین نه؟
بچه ها خودشون رفتن مدرسه و بدون کمک دارو انقدر ماه بودن؟؟
باور میکنین از ذوق بغض کردم؟...