2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
خواهش میکنم نیلو جون.ما اینجا هستیم تا به هم کمک کنیم و بتونیم خیلی راحت مشکلات فرزندانمون رو حل کنیم.مطمئنا با روان درمانی بهتر میشی.ولی مهمتر از همه اینه که خودت اراده کنی که مشکلات رو ساده بگیری.باور کن با ساده دیدن مشکلات خیلی راحت میشه مشکلات رو حل کرد.توکل به خدا کن و مطمئن باش دخترت روز به روز بهتر میشه...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
کاترینا جون خودش یه لیوان آب میگیره دستشو شربت رو که میخوره سریع آب رو میخوره.قیافش رو خنده دار میکنه!!! ولی میخوره.راستش پسرم توی پیش دبستانی برنامه خوراکی داشتند و مدیریتش خوراکیهای سالم رو انتخاب میکرد.خدا خیرش بده،باعث شد پسرم علاقمند بشه.شما هم بگین اگر این خوراکیهای سالم رو بخوری برات جایزه میگیرم.یا روی در اتاقش روزهای هفته رو بزنید و هر روزی که لقمه یا میوه توی مدرسه خورد،براش برچسب آفرین یا ستاره بزنید.صبحانه کرم کنجد خوبه براش بگیرید.با نان حتما خوشش میاد و میخوره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان پارسا!!!صد حیف که سعادت نداشتم ببینمت میدونی چرا پیگیر نشدم تا ببینمت؟چون هر چی گشتم اسمت تو این تاپیک نبود با خودم گفتم حتما از این اعصاب اروماست میخاد بچه اروم خوش اخلاقش به رخ من بکش دوباره کی میای؟
نیلو جون...حتما میتونی به آرامش برسی...ولی خیلی مهمه که خودت بخوای و تلاش کنی...بهترین روانشناسان دنیا تا وقتی اراده خود آدم نباشه کاری از پیش نمیبرن...موفق باشی
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سومیسو جون ممنون از توضیحاتت..حالا تازه اول کاره...شما یه پله از من جلوتری و کلاس اول رو تموم کردی...حالا من همش مزاحم شما میشم و سوالای جورواجور میپرسم.روم هم زیاده...دیگه ببخشید.
کرم کنجد هم امتحان میکنم..امیدوارم خوشش بیاد..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
کاترینا جون خواهش میکنم عزیزم.خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.کلاس اول سال پر کاری است.نمیخام نگرانت کنم،ولی با یک برنامه ریزی درست و آرامش میتونی سال تحصیلی خوبی رو داشته باشی.موفق باشی.آپلود عکس
سلام
فعلا پروژه مهد پسرم به خوبی داره پیش میره فقط مربیش گفت زود بیاین دنبالش خیلی اینجا بمونه بیقرار میشه.این مهدشون پیش دبستانیم داره ویکی از مربیای پیش مدیر مهدشونه .من از روزاول صادقانه همه جیزو بش گفتم حتی ریتالین دادنو بهم گفت فعلا بش ندا ببینم جزور پیش میره اگه لازن باشه خودم بهتون میگم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
از اول چله کلیمیه دارم برای آرامش وگفتار پسرم سوره های حشر و علق واسرا رو میخونم .هر شب که نیخوابه بالای سرش میخونم و بش فوت میکنم.انشااله خدا کمکمون کنه.
سومیسو جون از آتیه یکسری کتابای پیس دبستانی برای پسرم خریدم که به همه چیز میپردازه مثل شناخت .دقت وتمرکز .علوم .ریاضی .تو همه جیش پسرم تقریبا خوبه مثل شناختا شمارش اعداد اشکال هندسی رنگا حشرات حیوانات وسایل نقلیه .طبقه بندیها.تفاوتا .شباهتا و مفاهیم
تنها جیزی که مشکل داره درست دست گرفتن مداد که بعضی وقتا اشتباه میکنه .وصل کردت نقاط ریزی که یه شکل رو درست میکنن.و حرکت بین مازا همون خطوط راست و منحنی و کج هست و همچنین رنگ آمیزی.نگرانیم هم بیشتر ازین بابته.به نظر شما مشکل از کجاست آیا به توجه وتمرکز ارتباط داره واینکه برای تقویتش در این جهت چیکار میتونم بکنم
پسر شما تو سن پسر من درست خط کشیدن و حرکت در جهات مختلف رو بلد بود.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن جون التماس دعا دارم.مطمئنا خدا بهت کمک میکنه...

پسرمنم قبل از اینکه کلاسهای توانبخشی بره مداد رو درست دستش نمیگرفت.اصلا به آموزش زیاد علاقمند نبود.ولی خدارو شکر با رفتن به اون کلاسها بهتر شد.کلا پسرها رنگ آمیزی رو زیاد با دقت انجام نمیدند.پسرم رفت کلاس اول به رنگ آمیزی علاقمندتر شد.چون توی کلاس اول الگوهای شطرنجی دارند و باید هر روز رنگ آمیزی توی دفتر شطرنجی انجام بدند.همین خودش باعث میشه علاقشون به رنگ آمیزی بیشتر بشه.نگران نباش،خیلی از مشکلات آموزشی با رفتن به مدرسه حل میشه.همین که میگین در حل کتابهایی که گرفتید نکات مثبتی هم داره خیلی خوبه.خیلی خوبه که این کتابهارو براش گرفتید.انشاالله با تلاشهای شما روز به روز بهتر میشه
ما هم خوبیم سومیسو جون.. دخترم هم بهتره...

6 تا رنگ و یاد گرفته و چند تا از اشکال هندسی رو هم بلده... تا ده بلده بشمره... رو کاغذ هم که اعداد و مینویسم میتونه بخونه...

البته همه اینا رو به زبون خودش میگه.. مثلا به نارنجی میگه "جی" به صورتی "تی"........ آبی "بی"

دو ماهی که کرج بودم دو تا توانبخشی بردمش ..یکیش همون جایی که شما گفتید .. یکی دیگه هم مرکز مهر... تو هر کدومش چند جلسه کلاس ذهنی رفت..

میگفتن مشکلاتش عمیق نیست... ولی زیاده و جای کار داره..

"مامانی" تنها کلمه ایه که بصورت خودجوش گاهی اوقات میگه..

نق نق و گریه های زیادش هم سر جاشه..فقط یخورده بهتر از قبله...
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...
وارش جون خیلی خوشحال شدم که مطالب تاه ای یاد گرفته.با کمک خدا و تلاشهای شما مطمئن باش بهتر هم میشه.همینطور آموزشش رو به صورت مرتب ادامه بده و زیاد هم ببرش بیرون.برات آرزوی موفقیت دارم
سومیسو جون ممنون از راهنماییت.متاسفانه تو شهر ما کاردرمانی نیست مجبورم خودم همون تمرینایی که خانم رهنورد تو مرکز پویش تهران برام نوشت رو تو خونه باش کار کنم.منم امیدم فقزبه خداست اانشااله خودش هممونو کمک کنه.
تقریبا هرروز باش کار میکنم شکر خدا خوبه فقط تو مهارتایی که احتیاج به نوشتن داره ضعیفه که امیدوارم بهتر بشه.گفتارشم شکر خدا هرروز پیشرفت داره ولی خوب باز نسبت به هم سناش عقبه
اینم پسر منه سر کلاس عکسش خیلی بزرگ شده با ویندوز سون زیاد وارد نیستم کار کنم ...اون پسره که دقیقا پشت سر پسر من نشسته اشکان هست و از 8 ماهگی دیابت گرفته و روزی چند بار انسولین تزریق میکنه فوق العاده شیطونه ولی خیلی هم باهوش و درسخونه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810