2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست

ما خریدهای اصلی سال تحصیلی رو انجام دادیم. لباس های فرم رو گرفتیم و قدها را منظم کردیم. دفترها آماده، جامدادی ها آماده، کیف ها مرتب و تمیز،

خونه تکونی مختصر انجام شده، فریزر در حال پر شدن هست، مهمانی دادن ها و مهمانی رفتن ها رو به اتمام هست.

برنامه ریزی برای صبحانه های مقوی و عصرانه های اشتها برانگیز در حال انجام هست.

پیش به سوی سال تحصیلی جدید

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازی جون ممنونم. چه بچه های نازی داری.خدا برات حفظشون کنه.به سلامتی دختر گلت هم امسال میره اول.
سی دی هم هوش وین تاتی هست.مجموعه های جالبی داره.همین هوش وین 2تا سی دی داره.لوح تقاشی تاتی هم خوبه بگیری.
سال تحصیلی خوب همراه با موفقیت را برای فرزندان گلت آرزومندم

.: IMGIRAN.COM :.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پروین جون پس پسرت حسابی به بازیهای کامپیوتری سخت وارده.خدا نگهدارش باشه.اگر میبینی لازمه قرص رو بدی بهش بده.منم 8مهر وقت دکتر پسرم هست.ببینم دکترش در مورد قرص دادن چه نظری داره.انشاالله سال تحصیلی موفقی رو داشته باشه.

.: IMGIRAN.COM :.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
به به ماشالله به همه بچه های خوشگل این تاپیک

نازی جان پسرت از دخترت خوشگل تره ها مخصوصا اون چشمای درشت و مشکیش

بهاره جان فکر میکردم دخترت موهای بلند و فرفری داره با همه ی قر و پزش میپسندیم پسرمون هم خوش خوراکه تا دلت بخواد

نازلی جان ماشالله به این دختر خانم تپل مپلی

الهی همه شون زنده باشن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سومیسو جان

امروز پسرم خوب بود راحت نشست سر تمرینهاش و با دقت البته با کمک خودم انجام داد...هیچ تیکی هم امروز نداشت و حرف زدنش روان و سلیس بود ...ای خدا این پسر ما دمدمی مزاجه ...یه روز بده یه روز عالی هنوز نتونستم کشف کنم چرا حالی به حالیه!

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام
به به به این بچه های خوشگل خدا حفظشون کنه.ماشااله.
بالاخره این رکسانا خانومم دیدیم.خدا حفظش کنه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نازی جون دکتر صالح پور دوتا قرص و یه شربت نوشت .قرص ال-آرژنین گفت نیم ساعت قبل از شام یه دونشو خوب خورد کنن بایه کاسه ماست بدم بخوره.صبخحا هم شربت osteocareو کپسول coq100 تا سه ماه این سه تا دارو رو داده.گفت اون قرص اولی که با ماست میدم برای قدشه.اگه اطلاعاتی در مورد داروها دارین لطفا راهنمایی کنین.بری سه ماه اینارو بدم بعد دوباره بببرمش پیش خودش
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
به خاطر شکاف کام پنهانی که پسرم داره ترشحات داخل حلق و بینیش تو گوشش جمع نیشه و این رو شنواییش مقداری اثر میذاره و.سه سال که بود داخل گوشش vtگذاشتیم شبیه یه لوله خیلی ریزه که میذارن تو پرده گوش و ترشحات از اونجا خارج میشه.بعد از یک سال و نیم خودمون دوباره بردیم دکتر برداشتیمس.حالا اجلوییان گفت دوباره بذارین و 3/5 هزینش میشه .بردیم جلیلیان گفت لازم نیست بذارین اون مال سن پایینه یه آنتی بیوتیک خارجی و اسپری بینی داد که بدم ترشحات داخل گوشش خشک بشه
سلام
صبح همگیتون بخیر

ماشالا به این بچه های ناز و شیطون خدا براتون نگهشون داره.

سومیسو جون دخترم 3/5 سالشه
دیشب با شوهرم در مورد روانپزشک صحبت کردم تا حدودی موافقت کرد و همچنین نگران شد
حالا روانپزشکی که سراغ داشتم تا آخر ماه نیستش

فقط مشکل من اینجاست که این دختر توی خونه خیلی خوبه ولی 4 نفر که می بینه اینطور می کنه

حالا بگردم ببینم روانپزشک دیگه می تونم پیدا کنم
پروین جان سلام

به مرور به تعادل می رسه . یادمه پسر منم اینطوری بود یه روز خوب یه روز بد. یواش یواش بهتر میشه

همینقدر که الان بعضی مواقع تمرکز داره نشونه خیلی خوبی هستش .

خدا رو شکر
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان حسن

دکتر صالح پور به پسر من هم همون ال آرژنین رو داده . شبی یک عدد ولی نگفت که خوردش کنیم. شاید به خاطر اینکه پسر من بزرگتره. ولی خیلی سخت می خوره. توی گلوش می چسبه. برای همین خیلی مرتب نخورده.

اون دو تا داروی دیگه رو هم بهش نداده . صبح ها ناشتا قرص ویتامین اچ رو داده. تاکید زیادی روی لبنیات داشت. ما مدتی هست که شیر باز تهیه می کنیم. هفته ای یک لیوان هم کشک می خوره.

دفعه قبل که اردیبهشت رفتیم پیش دکتر خیلی از رشدش راضی بود ولی این بار فکر نمی کنم زیاد رشد کرده باشه .

دختر من هم گوشش مشکل جمع شدن مایع رو داشت که خیلی اذیت شد یک سال و نیم مرتب آنتی بیوتیک خورد. خیلی رشدش عقب افتاد. الان یک سال و سه ماه هستش که براش وی تی گذاشتیم و دیگه مشکل نداره.

امیدوارم مشکل پسرت خیلی زود حل بشه. تا جایی که من فهمیدم اگه بتونی روزی چند بار مجرای بینی رو با سرم شستشو یا آب نمک رقیق شستشو بدی کلا مشکل حل میشه.

یکی از اقوام ما در مرحله عمل بود ولی با همین شستشوی مرتب مشکلش حل شد. من دخترم نمی ذاشت بیشتر از روزی یک بار شستشو بدیم. از اون سرنگ و فشار آب داخل حفره ی بینی می ترسید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810