2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
رژین عزیز

براش شورت آموزشی بگیر تقریبا یک بار ادرار را کنترل می کنه. من بعضی پوشک ها را با سایز بزرگ دیده ام الان مارکش به خاطرم نیست.
اگر بعضی از شبها خودش می ره دستشویی، یعنی اینکه داره آماده میشه. بهش فشار نیار درست میشه
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلامچه خبرها کجایین یه چند روزی هممون فعال شده بودیم ها خودمون خودمون رو چشم کردیم ههههههههههههههه
بچه ها من یه چند روزیه یعنی بعد از تعطیلات مشکلاتم کمتر شده فکر کنم همه ما مشکلاتمون از وقتی شروع بشه که بریم بیرون خونه کسی اما با تموم شدن تعطیلات خیلی از مشکلات کمتر شده
بچه ها میخوام ببینم این عدم علاقه بچه های من به همه چی مثلا نه نقاشی نه اسباب بازی میتونه به خاطر همون مشکل باشه یا نه این مساله طبیعیه
شما بچه هاتون تو خونه چه برنامه ای دارن
بچه های من تا من بشینم باهاشون بازی کنم مثل پازل یا نقاشی میشینن اگر نه فقط بیخودی راه میرن و اگار چیز گمشده ای دارن کلافه و بی حوصلن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعله جان نباید به حال خودشون رهاشون کنی
هربار یک سری اسباب بازی جدید بگیر وهرچند روز بعد دوباره همونها را بیار
اینطوری هم تنوع میشه هم اینکه زود ا یک بازی خسته نمیشن
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
شعله جان بچه های اینطوری نمی تون خودشون را سرگرم کنن. اسباب بازی ها برایشان زود عادی میشه. نقاشی را دوست ندارن. پازل درست کردن برایشون سخته. خلاصه سردرگم هستند.

ولی باید سعی کردن ضمن بازی بهش آموزش هم داد. مخصوصا شما که دوقلو داری خیلی بهتر می تونی این کار را بکنی. بازهای دو نفره برایشون درست کن.

مثلا ببرشون توی حمام و با رنگ های انگشتی سه نفری نقاشی بکشید. یا اینکه برگه های بزرگ را کنار هم روی دیوار بچسبون و وسایل نقاشی را در اختیارشون بذار و ازشون بخواه که نقاشی کنن.

اگه بتونی وادارشون کنی که پازل بسازند که واقعا شاهکار کرده ای!!!!
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پازل به ذهن آشفته این بچه ها نظم و ترتیب می ده.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به همه و سلام مخصوص به شعله جون که وجه مشترک با من زیاد داره هم رشته تحصیلیمون یکیه هم دانشگاهمون و هم بچه بیش فعال داشتنمون .....شعله جون پسر من هم جز موبایل و کامپیوتر و پلی استیشن و تفنگ به هیچ چیز علاقه نشون نمیداد الانم به این چیزا علاقه داره نه پازل و نه نقاشی نه ماشین و نه سایر اسباب بازیها ولی مدرسه که رفت باالاجبار نقاشی میکشه ولی به ندرت رنگ میکنه تو دفتر نقاشیش معلمش همش مینویسه عزیزم رنگ بزن ....حوصله رنگ آمیزی نداره ....ولی خیلی بهتر شده اصلا از کلاس اول روز به روز داره بهتر میشه از بعد از تعطیلات عید حتی ریتالین هم بهش نمیدم با اینکه دکتر تاکید کرد تا پایان دوره دبستان باید ریتالین بخوره ....آخه خودم احساس میکنم اونقدرها غیر قابل تحمل نیست که با دارو بشه کنترلش کرد....معلمش هم گفت تو این دو سه روز اذیت نکرده فقط بدخط تر شده که برای من مهم نیست دعا کنید دیگه بدون ریتالین مشگلی ایجاد نکنه ....شعله جون پسر من به طور معجزه آسایی از وقتی رفت مدرسه خیلی بهتر شد دلم قرص و محکمه که هم پسرای تو و هم همه بچه های مامانای دلسوز این تاپیک با رفتن به مدرسه روز به روز بهتر و بهتر میشن به خدا دیشب داشت برام کتاب میخوند نمیدونید چه ذوقی کردم شوهرم گفت ببین این همون بچه است که 7 ماه پیش گریه میکردی و میگفتی هیچی یاد نمیگیره و کلاس اول رو نمیکشه ....من همه جا و تو همه تاپیکها میگم تو رو خدا حرص نخورید و نگران نباشید یه روزی به این حرف من میرسید....یاد نیکی عزیز به خیر وقتی من ناراحت بودم میگفت یه روز به اینکه اینقدر غصه الکی خوردی میخندی.و من الان دارم به اون روزا میخندم شما هم روزی به این غصه ها و نگرانیهای بی موردتون میخندین مطمئنم.....
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
در ضمن شعله جون اون کلوپ رو شیدا ایجاد کرده و رفت مسافرت و ازش خبری نیست دعا کن ندزدیده باشنش ....منتظرم بیاد میگم حتما بهت دعوت نامه بده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جوون خوشحالم که از عملکرد پسرت راضی هستی، من مطمئن هستم بهتر هم خواهد شد، ولی خب همیشه باید در کنارش باشی و کمکش کنی تا کمی بزرگتر بشه.
حالا دیدی بدون ریتالین هم میشه درس خوند؟؟؟؟؟

ضمنا من همون نیکی هستم، چند ماه قبل به لطف مدیریت سایت بدون دلیل قطع دسترسی شدم، من هم بخاطر دوستایی بسیار خوبی که توی این سه سال در این سایت پیدا کردم با کمال پرروگی مجددا با کاربری جدید ثبت نام کردم.

هنوز یادم نرفته چقدر توی تاپیک کلاس اولی ها غصه می خوردی و ناراحت بودی، دیدی همه چیز بالاخره درست شد.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

قرص دگزامفتامین دیگه به لطف تحریم نایاب شده.دختر من 4 سالشه میترسم ریتالین بهش بدم اخه دکتر میگفت معمولا به بچه های بالای 5 سال ریتالین میدیم.کسی می تونه راهنماییم کنه؟خیلی اعصابم خرد شده
پروین جون خوشحالم بهمون سر زدی دلم برات تنگیده بود به خدا خییلی خوشحال شدم میگی پسرت این قدر پیشرفت کرده آفرین امیدوارم بتونه بدون قرص همین طوری پیشرفت کنه که حتما میتونه
نمیدونم چرا از اسم قرص این قدر بدم میاد شاید این فرهنگ غلطمه اما دلم نمیخواد دوباره بهشون دارو بدم آخه چرا ؟
ناز ی جون پس این جزو خصوصیات بچه های ماست که سر در گمن میدونین با وجود این که میدونم بچه هام این مشکلو دارن اما همیشه عذاب وجدان دارم که من مقصرم شاید تربیت منه شاید کم کاری من بوده و هزاران شاید دیگه
میدونم دست خودم نیستا اما این حس باهامه منم سعی میکنم براشون وقت بذارم اما همکاری نمیکمم همش یه جا ولو شدن
دیگه حس کلاس ژیمناستیک بردنشون رو هم ندارم از بس در کلاس رو وا کردم دیدم هر کدوم برای خودشون در حال یه کاری این آخری ها هم پویا یقش تو دهنش بود پیام انگشتهاش تو حلقش چیزی جز پسرفت نداشتن
عسل جون من اطلاعات دارویی ندارم اما خوب دوباره ببرش دکتر من به بچه هام رسپیریدون و ببی پریدین میدادم شاید بتونه جایگزین قرصی که میگی باشه
من تو اطرافم بچه های همسن بچه های خودم ندارم اما مثلا هر کی منو میبینه و میبینتشون که علافن میگن پسرن خوب همه پسره همین طورین جالبه بچه های من بازی کامپیوتر هم براشون جذابیتی نداره فقط کارتون
2810