2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
سلام وای من این چتد روز که اینترنتم قطع بود حدود 20صفحه پیش رفتین الان فرصت ندارم بخونمشون
بچه ها یک سوال یه نظر شما من بچه ها مو توی یک کلاس بذارم یا توی دو تا کلاس باشن ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام وای من این چتد روز که اینترنتم قطع بود حدود 20صفحه پیش رفتین الان فرصت ندارم بخونمشون
بچه ها یک سوال یه نظر شما من بچه ها مو توی یک کلاس بذارم یا توی دو تا کلاس باشن ممنون میشم راهنماییم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

شعله جون به نظر من بزارشون کنار هم چرا میخوای جداشون کنی؟

بهاران منم الان سه شبه دارم هالوپریدول رو میدم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
فاطمه جان من ایمیلم مشکل داره میتونی بهم همین جا بگی هنوز فرصت نکردم صفحات قبلو بخونم پروین احه ها احساس میکتم خیلی روی هم حساس شدن از معلمشون هم خبری ندارم نمیدونم چه طوری باهاشون برخورد میکنه یه چیز دیگه اصلا هم از این که از هم جدا بشن مشکل ندارن
مامان حسن عزیز
بزار مدرسه ها شروع بشن بعد غصه اشو بخور به استقبالش نرو جانم:)))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
من نمیدونم مرور گرم چش شده که نمیتونم درست پست بزارم ولی میخونمتون:)
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
شعله جون به نظر منم با هم باشند بهتره.هم شما راحتتری و هم خودشون.بخوای دیکته بهشون بگی با هم میگی و اگر کلاساشون با هم نباشه از نظر رسیدگی به درساشون برای خودتون هم سخت تره.منم خودم دوقلو هستم و از اول با خواهرم با هم توی یک کلاس بودیم.فقط سال آخر دبیرستان از هم جداشدیم.باهم باشند خیلی بهتره
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان

یادته پسرم تیک گرفته بود و مرتب دهانش رو باز و بسته میکرد؟اواخر تیر ماه برای همین تیک بردمش دکتر و هالوپریدول نیم

داد و گفت تمام طول تابستون شبها یه دونه بهش بده هم اضطرابش رو کاهش میده و هم برای برطرف کردن تیک مفیده

اما من ندادم با خودم گفتم تابستونا هالوپریدول زمستونا ریتالین؟ولی حالا خودم دارم میبینم اضطراب پسرم روز به روز بیشتر

میشه با اینکه سعی میکنم استرسی بهش وارد نشه به خاطرذ همین دیگه به حرف دکتر گوش میدم و شبا قرصشو میدم

البته من دکتر نیستم ولی خودم حدس میزنم چون ریتالین اضطراب رو زیاد میکنه باید در کنارش یه داروی آرامبخش مثل

ریسپریدون یا فلوکسیتین یا هالوپریدول مصرف بشه .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
قاطمه جان من پیش دکتر ازهری رقتم بزخلاق بقیه دکتر ها بهم گفت مشکل خاصی ندارن و اگه دیدی اذیت شدی بهشون قرص بده در صورتی که من چنذ تا دکتر دیگه هم برده بودم همگی بلافاصله بهم میگفتن باید مرتب دارو بخورن خود این اقای هوش ور عالیه راستش من راهم دور بود که نتونستم ببرمشون کاردمانی پیش ایشون بهم میگفت با این جلسات خیلی از مشکلاتشون حل میشه مثل اضطراب و...
حالا نمیدونم منم بااین کلینیک از طریق یکی از خانم های اینجا اشنا شدم بازم اگه سوالی داری که بتونم بهت ککمک کنم درخدمتم
پروین جون من مامانم کارمند بانکه تا ساعت 3خونه نیست داداش منم همش پای لب تاب هست و باوجودی که هیچ مشکلی نداره اما دجار تیک شده ابروهاشو میبره بالا میدونم میدونی اما این بازیها واقعا ذوی مغز تاثیر بدی داره به نظرم یه فکری بکن که کمنر بازی کنه مخصوصا این بازیهای خشن که اینها بازی میکنن مامان منم نمیتونه براش کاری بکنه راستشو بخوای داداش من معتاد شده به بازی و خییییییییییییییییلی تاثیرهای بدی روش گذاشته نمیتونی کلاسی جایی ببریش یا حداقل باریهای ارومتر براش بذاری
سلام پروین جان انشاالله که شما هم در روند درمانی پسرت موفق باشی و مشکلش به زودی حل بشه ولی من هم با نظر شعله جان موافقم اگه واقعا زیاد پای کامپیوتر میشینه حتما با یه کلاس یا بازی دیگه جایگزینش کن چون من ضررش رو دیدم اون زمانایی که پسرم پای تلویزیون میشست ویه کارتون رو صد بار نگاه میکرد یا پای کامپیوتر بود من راضی بودم چون هی ول نمیخورد و منم نمیخواست هی بهش بگم بشین نکن بکن ولی وقتی مربی مهدش گفت احتمالا چشماش ضعیف شده وباید به چشم پزشک مراجعه کنیم چشم پزشک هم بهش عینک داد بود که پشیمون شدم که سودی هم نداشت حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که هی باید بهش بگم عینک بزن و موقع فعالیت عینک بهش اسیبی نزنه با وجود اینکه شیشه اش از پلاستیکه حالا هزینه ای که از شکستن عینک به خاطر بی توجهیش هست میزاره بماند
2810