2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980989 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی جون انشاالله ام ار ای مشکلی نداره.حتما اگر قابل باشم دعا میکنم.
وقتی کارهای پسرت رو خوندم بهت آفرین گفتم.خیلی صبوری نازی.انشاالله پسرت بزرگ که شد همیشه قدر دان شما باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان حسن جون منم با پروین جون موافقم.چرا کارت رو از دست بدی؟؟نگران تکلمش نباش.با ورود به مدرسه ناخوداگاه خیلی بهتر میشه.وقتی با الفبا آشنا بشه خیلی توی حرف زدنش تاثیر میذاره.به خصوص درس قرآن که باید به اعراب کلمات توجه کنند و توی گفتارش مطمئن باش تاثیر خوبی داره.
پروین جون ماشااله به این گل پسری با حرفاش .اتفاقاپسر منم بعضی وقتا یه چیزایی میگه که منو همسرم از تعجب شاخ در میاریم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام.پسرم الان دو سال و چهار ماهشه تو بارداریم خیلی استرس داشتم به حدی که شیر نداشتم خیلی گریه میکرد و دست وپا می زد ترسو هم بود و هست. خوابشم خیلی سبک و باید حتما کنارش بخوابم چند بار شبا از خواب پا میشه وگریه میکنه.خیلی به من وابستست طبق نمودار رشدش کند.الان خیلی بهانه میگیره بداخلاق همش باید سرش گرم باشه من خودم باید سرگرمش کنم.لجباز و با هم سن وسالاش کنار نمیاد ولی با دختر داییش که نه سالش وباهاش راه میاد خوبه دو ساعت بی سر وصدا باهاش بازی میکنه.حافظه و هوشش نرماله خوب حرف میزنه در کل روند تکاملیش نرماله.تو مهمونیها همش بغلم نق می زنه که بریم از خدام بره شلوغ کنه و برا خودش بازی کنه اما همش به من میچسب و گریه میکنه.با همسناش خوب نیست.در کل با غریبه ها خوب نیست مثلا تو مهمونی جای من میشینه و نق میزنه در صورتی که تو اتاق دیگه پر از بچه و اسباب بازی .اهل کارای خطرناک نیست و برعکس ترسوست .الان از لحاظ سطح فعالیت نرمال ولی خیلی مظرب و وابسته به من.خیلی محتاط مثلا تو خیابان اصلا دست من ول نمیکنه و سر خود نمیدو خیلی از ماشینا میترسه
مامان حسن جون توکل به خداکن.شرایط پسرمنم طوری بود که اصلا باورم نمیشد بتونه باسواد بشه.یادمه برای سنجش چقدر استرس داشتم.ولی خدارو شکر الان باسواد شده.درسته پابه پاش کلاس اول رو پیش رفتم.ولی میدیدم توی کلاسشون بیشتر بچه ها به کمک ماماناشون نیاز داشتند.ما فقط مشکلات بچه های خودمون رو میبینیم.اگر کمی به اطرافمون دقت کنیم میبینیم بیشتر بچه ها الان شیطونند،خیلی از بچه ها متاسفانه تمرکز ندارند.مطمئن باش که پسرت میره مدرسه و میتونه موفق باشه.
خانم مرمر

من فکر نمی کنم پسر شما بیش فعال باشه ولی اینکه تشخیص صرع برایش دادند موضوع دیگری هست که من شخصا هیچ اطلاعی از آن ندارم.

علائمی که گفتید تقریبا بیشتر بچه ها در این سن دارند ولی اگر نوار مغز مورد خاصی را نشان داده شایدبهتر باشه با یک متخصص دیگه هم مشورت کنید.

حتما در مشهد متخصص مغز و اعصاب کودکان هست. داروی پروات سدیم برای درمان صرع های جزئی و افسردگی های دو قطبی استفاده می شه و در مورد بیش فعالی من تا حالا نشنیدم استفاده بشه .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان حسن

امیدوارم این تاپیک سالیان سال پابرجا باشه و همه دوستان هم در آینده بتونند به اینجا دسترسی داشته باشند.

شما هم مثل من چندسال دیگه می یایید و از پیشرفت های پسرتان می گید و دوستان جدید و مادران جوان رو دلداری می دید.

مطمئن باشید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سومیسو جان باز هم مثل همیشه منو شرمنده می کنی

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان حسن همه مافکرمیکردیم بچه هامون هیچی یاد نمیگیرن ولی امروز باسواد شدن ناراحت نباش.

توی مقاله ای خوندم انسان تقریبا همه چیز رو یاد میگیره یکی زودتر یکی با تکرار بیشتر.

مرمر خانم منم از صرع هیچی نمیدونم و قکر نمیکنم پسرت بیش فعال باشه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810