2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
بهاره جون و دقت کردی که اکثرا بچه هامون نیمه دومی و مخصوصا شهریوری هستند؟پسر من ...پسر مامان حسن...دختر تو

...یعنی علاوه بر اینکه شلوغ هستند زود هم باید برن مدرسه ...خب هر چی دیرتر برن عاقلتر میشن دیگه...خدایا کرمتو

شکر ...پسر منم الان 7 سال و ده ماهو 26 روزشه ...عجب تفاهمی ...و طفلک امسال میره سوم ...تو کلاس از نظر سنی از

همه کوچکتره ...از نظر هیکل از همه درشت تر
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
دختر من خیلی پرتحرکه و علاقه زیادی به بازیهای حرکتی و بدوبدو داره

ضمنا زیادی هم علاقه داره ورجه وورجه و فضولی کنه و البته این حرکاتش بیشتر وقتیه که بازار باشم مثلا کار به مانکن و در مغازه و و ویترین و ...داره یا وقتیه که بریم مهمونی و هر چی بهش بگم نکن بدتر میکنه به نظرم مخصوصا نقطه ضعفه منو گرفته و از کاری که منعش میکنم بدتر میکنه .مثلا چند شب پیش تولد بودیم و رفته بود کنار بچه ها و هر چی میگفتم تولد تو نیست و تو فوت نکن هی شمع کیک رو فوت میکرد و دوباره روشن میکردن و بهش تذکر میدادم و میگفت باشه فوت نمیکنم و تا روشن میشد فوتش میکرد بعد هم چشاشو باریک میکرد و میخندید و نگام میکرد یا مثلا وقتی داشتن میرقصیدن هی از دور میرفت و با دو میومد از بینشون رد میشد و میخندید و ذوق میکرد و هر چی صداش میکردم جواب نمیدادو وقتی میرفتم بگیرمش فرار میکرد و میخندید .
البته تو خونه خیلی آرومتره و معمولا از اینجور کارار نمیکنه ولی کلا عادت داره به گفته های من توجه نکنه و هر چی بگم کار خودشو میکنه بارها میگه معذرت میخوام و دیگه این کارو انجام نمیدم ولی بازم میکنه چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهاره جان دختر من چند ماه از دختر شما کوچکتره تو رو خدا از مشکلاتش یکم بگو و از رفتار و مهارتهاش خیلی نگران دخترم هستم با این رفتارها میترسم هزار جور برچسب بخوره و البته هیچ وقت پرخاشگری نمیکنه بچه ها رو نمیزنه و لی مشکلات دیگه داره
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
پروین جون ممنون بهترم ولی همچنان سردرد دارم
پسر من ابانه اتفاقا یه سال دیرتر میره
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون ممنونم.انشاالله مشکلات تمام بچه های این تاپیک به زودی حل بشه.پروین جون قبول دارم گاهی صبر دیگه معنی نداره.ولی من از پریشب که گفتم چطور با پسرم برخورد کردم به خدا قول دادم که دیگه اینقدر نکات منفی رفتارهای پسرم رو نبینم.اون شبی که تنبیهش کردم نمیدونی چطور اومد بغلم.دلم خیلی براش سوخت.....خدا به هممون صبر بیشتر از اینی که داریم بده.....
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان حسن جون ممنونم.مطمئن باش با کمک خدا پسرت هر چی بزرگتر بشه،مشکلاتش هم کمتر میشه.حالا که میبینید با ریسپریدون بهتر شده دارو رو ادامه بدبد.منم برخلاف میلم با شروع مدارس اگر ببینم پسرم به دارو نیاز داشته باشه حتما بهش داروشو میدم.گاهی دادن دارو براشون لازمه.
بهاره جون ممنونم.راست میگی ما باید اول از خودمون شروع کنیم.وقتی بتونیم کنترل بهتری روی رفتار و خشممون داشته باشیم،مطمئنا رفتارهای بچه هامون هم بهتر میشه
پروین جون
الان با مامانم حرف میدم گفتم ممکنه رکسانا رو یه سال دیرتر بفرستم مدرسه انقده عصبانی شد
خوب راست میگم بچه ام کوشولوئه
گناهیه(چقدرم!!!!!!!!!!!!!!)
ولی راستش تو فکرشم بستگی به رفتار وشرایطش داره
نیمیخوام اینم بشه نور علی نور

پسر تو که خیلی کوچولوئه برای کلاس سوم؟؟؟
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
افشیده جون
تولد مال بچه هاس
کیک و شمع و بادکنک و همه چی
دختر من عاااااشق انگشت زدن به خامه کیکه
فکر کن دارن کیک میارن هی میبینن یه تعداد جای انگشت کوچولو دور و بر کیکه یا گاهی وسط کیک بعد هی اینور اونورو نگاه میکنیم تا بلاخره رکسانای خوشحال رو پیدا میکنیم که داره انگشتاشو میلیسه!
حالا چه جوری از اون لابلا به کیک انگشت میزنه برام سواله!
والا من تو تولد خودش کاریش ندارم
همه بچه ها هم دنباله رو ی این ووروجک میشن و باید ببینین چه به روز کیک میارن
هر کس هم اعتراض کنه میگم کیک خودشه !
تولد مال بچه هاس و باید کیف کنن
تو تولد بقیه میگم اون قسمتو بدین من!
بعدم نمیخورم چون من اصلا لب به کیک خامه دار نمیزنم!
کلک میزنم!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سومیسو جون خیلی خوشحال شدم و آفرین به تو من همیشه پست هاتو که میخونم بهت آفرین میگم به نظرم خیلی منطقی هستی

تورور خدا راجع به رفتارهای دختر منم نظر بدین با این کارارش موندم بیش فعاله؟ اختلال دار؟ بی توجهه ؟ صدامو نمشنوه؟ خوب و بد رو درک نمیکنه؟ یا فقط واسه حرص دادن من یا آزارم این کارار رو میکنه ای خداااااااااااااااااااااا
2810