2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980900 بازدید | 11748 پست
یه مادری به بچش زعفرون میداد که شاد و سر حال باشه در صورتی که ما باید مصرف مواد محرک مثل کاکائو و زعفرون و قهوه واین چیزا رو محدود کنیم .
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
مرجان عزیز

باور کن اینقدر از خوندن پست ها ناراحت شده بودم که کلا فراموش کردم.

به نظرم یه کم زوده براش راجع به تفاوت جنسیت صحبت کنی. حقیقتا نمی دونم چطور میشه بچه ها را در این سن قانع کرد

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دونازی

شک نکن که قسمتی از بیش فعالی بچه ها مربوط به روشهای غلط تربیتی هست که باعث تشدید این اختلال میشه.

رفتاردرمانی جزء یکی از اصول درمانی مهم هست.

اصلا نگران نباش.

با کنترل های رفتاری و تغذیه ای خیلی خوب می تونی از تشدید علائم جلوگیری کنی.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام و شبتون به خیر

الان از کرمان رسیدم خسته و کوفته ...ولی صحبت با شما و دردودل کردن مثل یه لیوان چای نسترن خستگیمو بیرون میکنه.

رفتیم پیش فوق تخصص غدد اطفال آقای دکتر احمدی...قد و وزن پسرم رو اندازه گرفت و یک معاینه کلی انجام داد و گفت بزرگی سینه هاش بیشتر تجمع چربی هست بعد یک آزمایش کلی نوشت که انجام بدیم و نتیجه رو ببریم ..نکته امیدوار کننده این بود که پسرم وزنش از 8 ماه پیش تا الان ثابت مونده ولی قدش بلندتر شده و الان به جای 15 کیلو 9 کیلو اضافه وزن داره ...بعد تاکید کرد که به یک متخصص تغذیه هم مراجعه کنیم و یک دستور غدایی سالم و مناسب بگیریم ...حالافردا صبح میریم آزمایشگاه...با این ترس پسر من از آمپول خدا به خیر راضی بشه.

مامان حسن پسرت وقتی بره مدرسه خود به خود ایام هفته رو یاد میگیره چون مرتب براش تکرار میشه مثلا شنبه ورزش داریم یا دوشنبه املا داریم یا سه شنبه میریم اردو ...من که از بس پسرم عاشق بازیهای کامپیوتریه همینجوری یادش دادم مثلا میگفتم چهارشنبه میبرمت گیم نت و اونم ایام هفته رو میشمرد تا ببینه چند روز به چهارشنبه مونده
فصلها را هم در پایان کلاس اول بهشون یاد میدن البته اگه خودتو یادش بدی خیلی راحت تر یاد میگیره

نازی جان وجودت و حرفات و نوشته هات باعث دلگرمیه ...بیشتر از بچگیهای پسرت برامون بگو تا امیدوار بشیم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
راستی دوستان این دکتر فوق تخصص غدد اطفال بود ولی به محض ورود من به مطب بهم گفت :خانم شما اضطراب و استرس از چشماتون پیداست حتما برید دکتر و دارو بخورید....پیر شدیم روی این بچه هاااااااا
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون خدارو شکر که پسرت افزایش وزن نداشته.شما نگران چاقی پسرتی و من نگران لاغری پسرم!!!!البته از وقتی ریتالین نمیخوره کمی بهتر شده.ولی لاغره.حالا پروین جون هرکی منو ببینه اصلا نمیفهمه چقدر اضطراب و استرس دارم.همیشه مشکلات رو توی خودم میریزم و خیلی هم بد هست.....خوبه بعد از خدا و امامان،شما دوستان خوبم رو دارم.......
انشاالله آزمایشات هم مشکلی نداره و خیالت راحت بشه.شبت خوشآپلود عکس
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
فاطمه جون به قول دوستان خوش آمدگویی توی این تاپیک به دل نمیشینه.ولی به عنوان دوستی که حرفهای هم رو خوب میفهمیم بهت خوش آمد میگم.میدونم خیلی سخته باور دارو دادن.....ولی گاهی باید پا روی عواطفمون بذاریم.منم مدتی که پسرم دارو میخورد خیلی نگران بودم.ولی دارو درمانی هم یکی از روشهای درمانی بیش فعالی است.توکل به خدا کنید.انشاالله به زودی درمان میشه و نیازی به دارو نخواهد داشت.دخترتون چند سالشه؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
فاطمه جان برای رفرش کردن باید از بروز رسانی خودکار استفاده کنی
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

یعنی دخترتان امسال می ره کلاس اول ؟

دکتر چه دارویی تجویز کرده ؟

یه کم بیشتر از دخترتان و کارهاش بگین
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مشکل فعلی چی بود که دکتر براش دارو تجویز کرده ؟

همین بی قراری و عصبانیت ؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

فاطمه جان نگران نباش

حتی اگر تشخیص هم درست باشه باز هم جای نگرانی نیست.

ریتالین هم به طور مقطعی استفاده می شه و به مرور بهتر میشه

حتما بهتون گفته ریتالین رو از اول مهر بهش بدید درسته ؟؟

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

فکر می کنم اگر سطح اطلاعاتتون رو راجع به این اختلال بیشتر کنید. بهتر باشه.

ریتالین آسانترین گزینه برای حل این مشکل هست ولی عوارض خاص خودش را داره.

ریتالین یک داروی سریع الاثر هست که نیم ساعت بعد از مصرف اثر می کنه و بین 4 تا 6 ساعت تاثیرش باقی می مونه.

من شخصا فکر می کنم بهتره از اول مهر در صورت نیاز دارو بهش بدید.

نوروفیدبک هم یک راه حل هست ولی نمیشه گفت قطعا مشکل رو حل می کنه. در بعضی ها اثر مثبت داشته و در بعضی ها نه.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810