2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980976 بازدید | 11748 پست
روشن جون تو شهر ما متاسفانه مربی aba یا کاردرمان وجود نداره ولی خودم بیشتر باش کار میکنم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سومیسو جان اگه خدا بخواد و آقای دکتر تشریف داشته باشند امروز عصر میخوام پسرم رو ببرم کرمان پیش متخصص غدد
گفتم که تو فامیل شوهرم چند تا بچه هستند که فوق العاده چاق هستند چند روز پیش شوهر یکی از خواهر شوهرام فوت کرد و اقوام منم برای مراسم ختم اومدند وقتی اون بچه ها رو دیدند همه اقوامم میگفتن وای...پسر تو که در مقایسه با اینها چاق نیست ...فقط قسمت بالاتنه و سینه هاش تپله ...البته من مرتب پسرم رو کلاسهای ورزشی میفرستم میخوام عصرها بفرستمش کلاس بوکس ...بره یه خورده مشت بزنه هم انرژیش تخلیه بشه هم بالا تنه اش لاغر بشه هزینه اش هم در مقایسه با سایر کلاسها زیاد نیست ماهی 15 هزار تومن

امروز یه چیز شنیدم کمی امیدوار شدم ...از شانس بدم یا خوبم تو همکارای من چند تایی بچه بیش فعال دارند امروز یکیشون صدام زده پسرش سال گذشته کلاس اول بوده تمام مدت سال صبحها میرفته مدرسه و عصرها معلم خصوصی داشته مادرش و 4 تا خاله اش هم مرتب باهاش کار میکنند از اول تابستون هم مرتب معلم داره ولی میگفت هنوز نصف حروف رو تشخیص نمیده میگفت مامانش پیر شده ...ازم پرسید پسر شما هم اینطوری بوده؟

گفتم نه بابا طفلک پسر من اصلا معلم خصوصی نداشت ...فقط بعد از ظهرها کنارش مینشستم تا مشق بنویسه ...الان کاملا خواندن و نوشتن بلده یک عالمه شعر و ترانه های عاشقانه میخونه عاشق شعرهای امیر تتلوئه ...چند روز پیش داشت سلام و تشهد نماز رو با خودش زمزمه میکرد هنوز فراموش نکرده بود ...

خلاصه از اینجا که برم یه ماچ گنده رو اون لپای تپلش میکنم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته این تعریفهایی که از پسرم کردم رو اینجا نوشتم به اون بنده خدا نگفتم ناراحت بشه ولی کلا با تعریفهایی که میکرد فکر

کنم اون پسر بچه دیرآموز باشه نه بیش فعال
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
راستی سومیسو فکر میکنم یکی از دلایل تیکهای پسر من بازی بیش از حد با پلی استیشن باشه ...متاسفانه در این مورد

نمیدونم باید چکار کنم؟مخصوصا اینکه صبحها سر کارم و دخترم هم میخوابه و محل داداشش نمیده اون طفلک هم تنهاست و

تنها دلخوشیش همین پلی استیشنه ...لااقل خیالم راحته سرگرمه و از خونه بیرون نمیره یا کار خطر ناکی نمیکنه ولی واقعا از این اعتیادش ناراحتم فصل مدارس بهتره صبحها میرفت مدرسه و بعد از ظهرها فوقش یک یا دو ساعت بازی میکرد چون باید به درس و مشقش میرسید ولی الان مدام در حال بازی کردنه ...این تفنگ آب پاشی رو که گفتی حتما میخرم براش
پروین پسر من یادگیریش عالیه هر جی بگم فورا یاد میگیره ولی تا الن که 5سال و 8ماهشه اصلا نسبت به جنسیت حساس نیست یعنی این غیر عادیه من باید چیکار کنم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
تو این سن پسرم تو نوشتن نقاشی کردن رنگ زدن بستن دکمه مشکل داره و روزای هفته .ساعت و فصلها و جنسیتو نمیدونه
به نظرتون مربوط به بیش فعالی میشه یا جیز دیگریه
سومیسو منم برای پسرم ازین وسیله های حباب ساز خریدم همینایی که با فوت حباب درست میکنن اونم خیلی پسرمو سگرم یکته
سومیسو جون من تهران نیستم. برنامه های آبا 7 تا برنامه هر کدوم شامل 40 تا آیتم هستن اگه اشتباه نکنم. توی همه کاردرمانیها تقریبا روی همین اصول کار می کنن و روز اول ارزیابی می کنن تا ببینن از کدوم برنامه شروع کنن. و معمولا برنامه 1-2-3 مربوط می شه به بچه های زیر سه چهار سال. و آبا همه چیزو شامل می شه. از پرسیدن اسم و فامیل پازل و اعضای بدن تا آموزش رنگها و اشکال هندسی و دست چپ و راست و مفاهیم مث بلند کوتاه سرد گرم و .بستن دگمه و لباس پوشیدن و فوت کردن و ... هر آیتم رو 10 جلسه تکرار می کنن. هر جلسه هم حدودا 30 آیتم یا کمتر بسته به توان و سن بچه کار می کنن و اگه نمره هر آیتم از 10 نمره به بالای 7 برسه می گذارنش کنار و چند تا آیتم دیگه رو اضافه می کنن به برنامه بچه.
این برنامه ها رو پیدا کردم می گذارم. الان دختر من به برنامه4- 5 رسیده. مفاهیم و اشکال رو خیلی زود یاد می گیره ولی توی کارهای دست مث دگمه بستن تمرکز نمی کنه.
مامان حسن اگه تو شهرتون نیست می تونی کارتهای دیدآموز و گوئین کارتها رو از کتابفروشی تهیه کنی. ولی کارت سخت می شه چون دستورپذیری بچه ها از والدین معمولا کمتره امیدوارم موفق باشی.
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
توی مهدا با یک شعر روزای هفته رو یاد می دن:
یک هفته چند روزه ؟ 7 روزه
شنبه/یکشنبه/دوشنبه /سه شنبه/ چهارشنبه / پنج شنبه/ جمعه تعطیله هی!!!!!!
هر کی که شاد نباشه دلش می سوزه هی!!!!!

,فصلا رو با این شعر:
فصل اول بهاره بهار پرشکوفه
فصل دوم تابستون تابستون خیلی گرمه
فصل سوم پائیزه برگ از درخت می ریزه
فصل چهارم زمستون زمستون خیلی سرده

THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
به نظر شما اگر بچه من بیش فعال باشه با توجه به اینکه هیج جای در مانی هم نمیتونم ببرمش خودم چه کارهایی میتونم براش توخونه انجام بدم منظورم اینه که میتونم تا حدی روی رفتارش تاثیر مثبت بذارم .
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
پروین عزیزم انشاالله میری دکتر و مشکلی نداره.آفرین به پسرت که به یادگیری علاقه داره.همونطور که گفتی متاسفانه هستند بچه هایی که خوب درسهارو یاد نمی گیرند.آفرین به گل پسرت به تتلو هم علاقه داره!!!!پروین جون ما باید باور کنیم بچه های ما دنیایی از هوش رو دارند،فقط این انرژی مضاعفشون هست که گاهی براشون مشکل درست میکنه.که اونم با بزرگ شدنشون با کمک خدا بهتر میشه.
پسر منم بعد از مدارس زیاد پای کامپیوتر میشینه.ولی سعی میکنم هفته ای یکبار براش یک اسباب بازی بخرم تا سرگرم بشه.زیاد هم براش گرون نمیخرم.مثلا همین آب پاش قیمتش مناسب بود.حالا تو فکرم براش فوتبال دستی بخرم.اگر پسرت نداره براش بگیر.فکر کنم چیز خوبی براشون باشه.همونطور که خودتم گفتی تیکهاش مطمئنا برای بازی زیاد با پلی استیشن هست.انشالله روز به روز بچه هامون پیشرفت کنند.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ممنونم روشن جون از توضیحاتت.مشابه کاردرمانی ذهنی هست که پسرم میرفت.باهاش همین مفاهیمی که گفتید رو کار میکردند.موفق باشی
مامان حسن جون پسر منم تا قبل از کلاس اول با خیلی مسائل آشنایی کامل نداشت.انشاالله با رفتن به مدرسه بهتر میشه.شما هم همونطور که روشن جون گفت با شعر میتونی بهش یاد بدی.بچه ها آموزش با شعر رو خیلی دوست دارند.
مامان حسن

خیلی ناراحت کننده هست که مربیان مهد اینطوری برخورد کردند. حتی اگر به فرض محال هم پسر شما پرخاشگری شدید کرده باز هم نباید اینطوری برخورد می کردند.

من فکر می کنم مشکل از مهد هست نه پسر شما .

اگر فکر می کنی داره اذیت می شه حتما بهش ریسپریدون رو بده

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810