2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980972 بازدید | 11748 پست
در مورد کاردرمانی به نظرم عالیه من اولش با شک شروع کردم اما الان تمرکزشون خیلی بهتر شده طوری که دیگه نمیخواد یکیشونو ببرم فقط مونده پویا که اونم خیلی بهتر شده
بچه های من طوری بودن که گیلاسو بهشون نشون میدادم میگفتن هلو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!نه این که تاحالا نشنیده باشنا نه حافظه و تمرکزشون افتضاح بود تمام چیزها و اشخاصو قاطی میکردن اما الان این مشکل خیلی خیلی کم شده میدونی که توی این جلسات خیلی از مشکلات بچه ها مثل لجبازی و اضطرابو ...میتونن حل کنن
منم دکترهاشون توی برنامه به خانه برمیگردیم دیدم خیلی متبحرن معلومه تجربه دارن فقط این کلاسها یه مامان فداکار میخواد و یه جیپ پر پول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعله جون منظورم از امتحان این بود که میخواستم ببینم پسرم به دارو جواب میده یانه .منظورم امتحان خاصی نبود
خیلی برات خوشحالم که گل پسرات بهتر شدن انشااله بهترم میشن
متاسفانه تو شهر ما کار در مان ذهنی و بازی درمان وجود نداره.اتیه هم اگه ببرم برای کاردر مانی نمیبرم فقط یه جلسه میخوام برم ببینم اصلا چی میگن .شهر ما تا تهران 5ساعت فاصلس .برام سخته از اونجایی که خودم و همسرم کار مندیم نمیتنم دایم پسرمو ببرم.ولی باز این یه جلسه برم ببینم چطوره اگه مجبور بشم نهایت شاید هفته ای یه جلسه ببرمش
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
برای دارو در مانیم باید حسابی با خودم کنار بیام و اینقدر افس رده نشم اگه بخوام با هر بار ریتالین خوردن این طور بشم که هم خودمو داغون میکنم هم پسرمو
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
وایییییییییییییییییییی مامان حسن دوباره جملتو خوندم اولش فکر کردم میگی یه امتحان خاص داشته خخخخخخخخخخخخخ بدجور سوتی دادم
خوب اها میخوای اول ارزیابیش کنی ان شالله که موفق باشی بالاخره اونجا بعد از ارزیابی راهکارهایی هم بهت میدن که میتونی خودت باهاش کارکنی
من حالم خیلی بده دارم می میرم از دست این امیر

اااصلا گوش به حرف نمیده

یه چیز جدید امروز شنیدم که از ناراحتی انگاری 2 تا بار شتر روی پلک هام نشسته اند

قبلش بگم به خدا ما اصلا از این حرفها نمیزنیم

امروز همسایه مون رو دیدم میگه :چند روز پیش امیر رفته بود با دخترش فاطمه بازی کنه

به فاطمه میگه : چقدر خوشگل شدی ...خانمم میشی

دارم دیونه میشم بهش میگم یعنی چی این حرفها : میگه یعنی با هم ازدواج کنیم برام سیب زمینی سرخ کنه

منم اینجوری

بهش میگم تو کوچیکی نباید این حرفها رو بزنی میگه من بزرگ شدم

آخرش بهش گفتم این حرفها خیلی زشته بی ادبی و..............از اینها

حالا قول داده که دیگه نگه

چیکار کنم برای چی این حرفها رو میزنه
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

لطفا بگید چه غلطی بکنم

بیشترین ناراحتیم اینکه میترسم در باره مسائل جنسی هم بفهمه و من نمیدونم با بچه ای که بیشششتر از سنش بفهمه چه کنم؟
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

سلام

شعله جون اون قرص استراترا بود و قبل از تورم دونه ای 8 هزار تومن بود ولی دلیل اصلی که من برای پسرم نگرفتم این بود که خوشابی گفت اشتها رو زیاد میکنه و وزن رو افزایش میده پسر من که قربونش برم همینجوری 15 کیلو اضافه وزن داره .
..بعد دیگه از هر کدوم از داروخانه هعای شهر و استانمون پرسیدم اصلا به گوششون نخورده بود این دارو...دکتر خودش هم گفت هنوز تو دنیا به اثر بخشی ریتالین دارویی پیدا نشده ...ریتالین سریع اثر میکنه و اثرش تا 4 ساعت باقی میمونه ولی استراترا دیرتر اثر میکنه ولی اثرش 24 ساعت ماندگاره

مامان حسن الان پسرت باید فرق دختر و پسر و مفهوم خواهر و برادر رو بدونه ...حالا چون خواهر برادر نداره شاید درک این موضوع براش سخت باشه ولی فرق دختر پسر رو باید بدونه

مامان امیر اقتضای سن امیر هست بچه ها از 3 سالگی روی جنسیت حساس میشن و میخوان بدونن فرق خودشون با جنس مخالفشون چیه؟پسر منم از سه سالگی حساس شد و هنوز هم حساس هست .

شعله جون پسر من هنوز خاله هایی رو که زیاد نمیبینه رو قاطی میکنه و میوه هایی که خیلی کم به بازار میان مثل گلابی
متاسفانه تو شهر ماهم مراکز کاردرمانی و بازی درمانی اونطور که تو اصفهان هست وجود نداره .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مرجان جون سخت نگیر من خیلی بچه ها رو دیدم که از سن پائین در مورد ازدواج فکر می کنن. دختر خاله من پسر خاله اش رو همه جا به عنوان همسرش می خوند ولی سال بعدش ازش پرسیدیم می خوای باهاش ازدواج کنی ؟ گفت نه اون موقع کوچیک بودم و کلی خجالت زده شد. من خودم بچه بودم آرزو داشتم با دائیم ازدواج کنم!!!! البته هیچ وقت به کسی نگفتم هه هه !!!
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
مامان حسن جون توی بیمارستانها معمولا یک کاردرمانی هست سوال کنید از بیمارستان شهرتون یا براش مربی خصوصی بگیرید تا برنامه های aba را باهاش کار کنن. آبا هم برای بیش فعال ها هم برای اختلال یادگیریها به کار می ره البته گفتاردرمانها هم همین تکنیکها رو کار می کنن. منتها کاردرمانی جنبه های حسی و مهارتی را هم تقویت می کنن. این از دارو هم مهمتره. پسرتون باید حتما هفته ای سه چهار روز آموزش ببینه. دختر منم اولین بار که دو سال و ده ماهش بود بردمش دکتر و ازش تست هوش گرفتن پرسیدن ازمون که آیا می گه من دخترم و اون موقع دخترم نمی گفت. ولی با کلاسهائی که رفت بعد 1 ماه فرق دختر و پسر و کلی چیزای دیگه یاد گرفت.
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
مامان حسن جون انشاالله نتیجه خوبی از آتیه بگیری.ولی به قول شعله جون یه جیب پراز پول میخاد!!!!منم شنیدم هزینه هاش بالاست.خوش به سعادتت رفتی مشهد سلام منم به آقا برسون.
در مورد شروع نوشتن کتابهایی هست که نقطه چینها رو باید به هم وصل کنه براش خوبه.یا خودتون هم میتونید براش نقطه بذارید و بگید به هم وصل کنه.اول دو تا نقطه رو روبروی هم بذارید تا وقتی به هم وصل کنه خط صاف بشه.بعد نقطه هارو طوری بذارید تا با وصل کردن خط کج درست بشه.میتونید مدلهای زیادی را با این وصل کردن نقطه ها باهاش تمرین کنید.اینجوری هم برای تمرکزش خوبه که نقطه ها رو فقط به هم وصل کنه و هم به نوشتنش کمک میشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شعله جون شما هم سعادت پیدا کردید برید مشهد.التماس دعا....
پسرمنم با کاردرمانی ذهنی خیلی بهتر شد.واقعا ذهنش یه جورای بیدار شد.قبل از کاردرمانی پسر منم اصلا وضعیتش خوب نبود.ولی خدارو شکر خیلی بهتر شده.

راستی دوستان من چند روز هست برای پسرم تفنگ آبپاش خریدم.خیلی باهاش سرگرم شده.کمتر میشینه پای کامپیوتر.دیروز حسابی با تفنگش آب بازی کرد.فکر کنم اسباب بازی خوبی برای تخلیه انرژیشون هست.ما تا میتونیم باید مشغولشون نگه داریم تا کمتر سمت بازیهای کامپیوتری برند.
مرجان جون از حرف پسرت کلی خنده ام گرفت!!!عجب شیطونیه ها.از الان دستور غذایی هم میده!!!!
به نظر من این نشون میده پسرت بزرگتر شده.داره روی خیلی چیزا فکر میکنه.پسر منم چند روز پیش بهم گفت مامان خانمها شیر میریزند توی (ببخشید)ممه هاشون و به بچشون شیر میدند!!!!!من هم خنده ام گرفت و هم با خودم گفتم پسرم داره بزرگ میشه و روی خیلی چیزا فکر میکنه.منم تا جایی که بفهمه براش توضیح دادم که شیر چطور توی بدن مامانها درست میشه.بچه های ما باید پاسخ معقولی بشنوند.اونا دارند با کمک خدا بزرگ میشن و سوالاشون روز به روز بیشتر میشه.
روشن جون ممنون میشم درباره برنامه abaبیشتر توضیح بدی.اگر تهران هستید آدرس و تلفن مرکزی که میبردید رو لطف میکنی بذاری.
2810