2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
مامان حسن جون عیدت مبارک.دو صفحه پیش هم برات پست گذاشتم دیدی؟
برای اون آقا متاسفم که خیلی راحت به یک بچه برچسب زده.متاسفانه تا دلت بخاد توی جامعمون از اینجور افراد هستند.خدا خودش آگاهشون کنه.توکل به خدا کن عزیزم.به نظر منم داروش رو بده.منم با نظر پروین جون موافقم.اگر ببینم کلاس دوم پسرم به مشکل بربخوره داروشو بهش میدم.پسرم پیش دبستانی دارو فقط ریسپریدون اونم شبها مصرف میکرد.ریتالین رو از کلاس اولش شروع کردم.مامان حسن جون بسپار به خدا و منم اگر لایق باشم حتما دعاگوی خودت و پسرگلت هستم.شما هم ما رو دعا کن.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جونم ممنون من پستاتو دیدم وقتی میام اینجا با شما صحبت میکنم خیلی ارومتر میشم
منم سپردم دست خدا
متاسفانه شهر ما کوچیکه و تقریبا همه من و همسرمو میشناسن و چون همسرم اینجا پست مدیریتی داره تقریبا همه مارو میشناسن و من بیشترنگران اینم که حرفی دنبال پسرم نیافته کاش منم شهر بزرگتری زندگی میکردم هیچ کس منو نمی شناخت
البته از دارو خوردن پسرم کسی اطلاع نداره بغیر از خودم و همسرم
سومیسو جون منم دیگه تصمیممو گرفتم ریسپریدونو مرتب بش بدم یکی از دوستان نی نی سایتم میگفت قطع و وصل ریسپریدون خیلی رو مغز بچه اثر داره و باید مرتب داده بشه
اگه بشه اخرای تابستون یه وقت از خوشابی میگیرم حتما پسرمو میبرم پیشش
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میبینم رفتار بچم با دارو کنترل میشه خیلی زیاد افسرده میشم خا نودش بم صر بده
به خاطر حرف مهد شوهرم خیای عصبانیه و میگه حتما پیگیری میکنم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن به خدا توکل کن ...به پزشک اعتماد کن... این بچه ها سال به سال بهتر میشن الان پسر من خیلی بهتر شده از

وقتی دوچرخه سواری یاد گرفته کلی کار برام میکنه ...شیطنتهاش هم خیلی کم شده ...نگرانی من الان اینه که هنوز کم

حوصله هست و فکر میکنم 45 دقیقه سر کلاس نشستن براش سخته به خاطر همین ممکنه ورجه وورجه کنه و حواس بچه

ها رو پرت کنه ...خیلی کار خوبی میکنی که راجع به دارو به کسی چیزی نمیگی ...متاسفانه هنوز برای جامعه ما جا نیفتاده

بچه ای دارو بخوره ...امیدوارم موفق باشی
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان حسن جون خدا هیچ وقت تنهامون نمیذاره.حرف پروین جون کاملا درست هست.مطمئن باش با بزرگتر شدن بهتر میشه.من الان پسرم رو با زمانی که پیش دبستانی میرفت مقایسه میکنم میبینم خدارو شکر خیلی بهتر شده.شماهم مطمئن باش که با کمک خدا حتما بهتر میشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
دوستان عزیزمممنون از حرفای ارامش بخشتون
منم توکلم به خداست .انشااله مسکلات بچه هامون زود زود حل بشه
بچه های شما از کی مستقل سر سفره نشستن و خودشون غذا خوردن؟
یه سوال دیگرم برام پیش اومده
من برای رفتارای بد پسرم دایم بش تذکر میدم مثلا یه دفعه ای یه جیزی رو پرتمیکنه اصلا هم حواسش نیست که کجا پرت میکنه یا کارای دیگه که الان یادم نیست.یا درسته تند تند بش تذکر بدم و این روش تنبیه مناسب برای این بچه ها چه روشیه
مامان حسن جون ناراحت نباش اون اقایی که این حرفو زده از رو نادونی بوده میدونم که شنیدنش چقدر سخته اما تا کسی همچین بچه ای نداشته باشه درک نمیکنه من خودم که به شخصه قبلا درک نمیکردم همیشه فکر میکردم پدر و مادر بچه درست تربیت نمیکنن که بچه هاشون اینجورین الان که یکیشو دارم و همه سعی و تلاشم و میکنم که همون حرفهایی رو که خودم یه زمانی زدم پشت سر خودم نزنن میفهمم که پدر و مادر خیلی تقصیر ندارن یا حتی خود اون بچه خدا بهمون صبر و توان بده بخدا منم از ایندم خیلی میترسم از مدرسه رفتن پسرم بخدا از الان فکر مدرسه رفتنش خیلی مشغولم میکنه تو کلاس بند نشدنش میترسم منم مثل شماها تو مدرسش مجبور بشم دارو بدم.
پسر منم خیلی رو سر و کله همه بیهوا میپره حتی خود من واقعا کلافه میشم یهو میپره رو گردنم بخدا همچین گردنم درد میگیره نمیتونم داد نزنم!
هفته پیش رفتیم باغ پدر شوهرم ،شوهرم دوهفته نبود هم دوست داشتم برم که دلم وا شه از بس تنها تو خونه بودم با پسرم هم دلم نمیخواست برم واسه اذیتهایی که پسرم میکرد که بخاطر اینکه به مادر شوهرم نه نگم اخه خیلی بهم میگفتن هر دفعه قبول کردم ولی از قبلش برای اینکه ارامش داشته باشم و هی به پسرم هیچی نگم تصمیم گرفته بودم فکر کنم تنها رفتم یعنی اصلا به پسرم گیر ندم 80%هم موفق شدم اما یکارهایی کرد که نمیتونستم سکوت کنم دیگه.
یه لحظه دیدم پسر خواهر شوهرم که هشت سالشه داره میدوه پسر منم دنبالش با یه سنگ تقریبا بزرگ تا بخوام برم ازش بگیرم پرت کرد که اولیش به خیر گذشت فوری یکی دیگه برداشتو اونم پرت کرد که خدارو هزاران مرتبه شکر اونم به کسی نخورد مخصوصا دختر خواهر سوهرم که یازده ماهشه. دستشو کرفتم بردم دور از جمع باهاش درمورد کار اشتباهش صحبت کردم.
وقتی خواهر شوهرام یه کوچولو اومدن در مورد پسرم بگن(با اینکه میدونم خیلی دوستش دارن )منم گفتم پسر ما اینجوریه اگه مارو میخوان باید با همه این کارهاش بخوان که دیگه هیچی نگفتن والا!
بعد پسرم دوباره یه کار دیگه کرد یه چراغ قوه بزرگ برداشته بود هر چی بهش گفتیم بده بعدا بهش میدیم تا روشن کنه گوش نکرد که یهو پرتش کرد تو اسخر خالی و چند تکه شد که من دوباره نتونستم تو جمع بازخواستش کردم اما پدر شوهرم هی میگفت از دستش در رفت از قصد ننداخته حالا نمیدونم چجوری انداخت اما پنج دقیقه بعد دیدم خواهر شوهرم صدا میکنه که مواضب باش تا برگردم پشت سرمو ببینم دیدم یه سنگ محکم خورد بالای کمرم این دفعه هم خدا رحم کرد به دختر خواهر شوهرم نخورد چون بغل مادر شوهرم بود سرشم کنلر من بود ازش میپرسم چرا دوباره سنگ پرت کردی کار خطر ناکی میگه برای اینکه تو از من عصبانی هستی!!!!!!!!!عصبانی نباید باشی !!!!!!
خدا من حق ناراحتی و عصبانی شدن از پسرم هم ندارم چون یه کار بد دیگه میکنه دلیل هم میاره که چون تو عصبانی هستی.
پسرم چهار سال و سه ماهشه
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
سلام به همه
ما چند روزه که شمالیم و بر خلاف همه دل نگرانیهای من تا امروز و این لحظه همه چیز تقریبا به خیر گذشته
جای همگیتون خیلی خالی
من باز روشن شدم که چند تا چیزو بگم:)

اول از همه مامان حسن عزیز
بهترین کار همینه که همسرتون با اون آقا و مدیر مهد صحبت کنه و سنگاشو وا بکنه
متاسفم برای کسائی که برچسب زدن عادتشونه
امیدوارم حداقل کمی از خودش خجالت بکشه...
ما هر کدوممون حرف و حدیث زیاد شنیدیم و میشنویم اما از اونجائی که ماها سپر دفاع بچه هامون هستیم نباید خودمونو ببازیم حرفا خیلی درد ناکن اما اگه همیشه به شعور گوینده توجه کنیم و در حد فهم و درکش ازش توقع داشته باشیم ناراحتیمون کمتر میشه..
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
آلما جان
خودت میگی روزائی که ظهرش نمیخوابه:)
خوب معلومه
بچه های پر انرژی تا ذره آخر انرژیشونو میسروزنن باید استراحت کنن تا تجدید قوا کنن و اگه نکنن حتما بی قرار و تحریک پذیر میشن
دختر منم همینطوره
بخصوص بچه هائی که عادت به خواب ظهر دارن
من هنوزم دخترمو رو پام میزارم و میخوابونم خیلی هم بده ولی چون ضرر نخوابیدنش بیشتره پس ناچارم از همین روش ابتدائی استفاده کنم:)
ضمنا اینو بدون
تازگیها خیلی از مردم جهت اثبات دانش بی پایان و مطالعات فراوانشون! منتظر فرصتی هستنتا به یه بچه برچسب بیش فعالی بزنن
به این مزخرف گوئیها توجه نکن
به عنوان مادری که از کوچکترین پیچ و خم بیش فعالی خبر داره میگم: بچه شما رفتار نرمال کودکی رو داره و محرکهائی مثل بیخوابی و خستگی باعث تحریک پذیریش میشه پس از اینجور محرکها دور نگش دار همین:)
دربا ره اینکه پروین جان و سومیسو جان میگن بچه ها با بزرگ شدن بهتر میشن دقیقا همینه
این چند روز که سفر هستیم حداقل 4 بار شنیدم:رکسانا چقدر بهتر شده
رکسانا چقدر آرومتر شده
البته منم با تمام قواااااااااااااااااااااااا جلوی غر زدن خودمو میگیرم و دهنمو بسته نگه میدارم!!!چ
از شوخی گذشته هم خودش بهتر شده و منطقی تر میتونه با بچه ها ارتباط برقرار کنه هم من میتونم خونسردتر و دور تر بمونم و کمتر دخالت کنم
با این وصف وقتی میشنوم که دختر 6 ساله یکی از مهمونا میگه:مامان میدونی من چرا با رکسانا خوبم؟ برای اینکه منو نزنه!
خیلی دلم میگیره...
برچسبها وقتی به آدم بچسبن به این راحتی کنده نمیشن متاسفانه..
راستی یه چیز دیگه هم بگم
چند هفته اس که مرتب یه رکسانا فروگلوبین سانستول و نوتری درینک(نوشیدنی مثل شیر حاوی تمام مواد مغذی و ویتامینها) میدم
احتمالش هست تاثیر این هم باشه آرومتر شدنش و کمی هم اشتهاش بهتر شده(گرچه هنوز جنگ خوردن رو داریم)
از یه خانم دکتر متخصص تغذیه کودکان شنیدم که تقویتیها میتونن در آرومتر شدن بچه ها نقش داشته باشن
بخصوص که دخمل ما کمبود آهن و ویتامین دی هم داره

مامان حسن
بعضی عدم تعادل ها در ری مغذی ها میتونن باعث علائم شبه بیش فعالی بشن
مثلا قرار گرفتم در معرض سرب یا جیوه
کمبود اهن و روی

بهر حال یه آزمایش خون کامل میتونه کمک کننده باشه
نسیم جون دقیقا مشکل پسر منم همین چیز پرت کردنشه؛ مربی مهدش میگفت گازم میگیره که من تو خونه ندیدم؛
بهاره جون خداروشکر دختری آرومتر شده؛من چندتا چکاب کامل از پسرم گرفتم که خداروشکر نرمال بود من حتی آزمایش متابولیکم ازش گرفتم؛ولی خودم الان دارم بش آکوامارین میدم اومگا ۳
2810