2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
مامان حسن جون خیلی ناراحت شدم پستت رو خوندم.میفهمم الان چه حالی داری.اتفاقا پسرم پیش دبستانی میرفت،من خیلی صادقانه شرایط پسرم رو به مدیرت گفتم.اوایل سال بود که مدیر مهد گفت که پسرم یکی رو میزنه و همش بی دلیل اذیتش میکنه.منم گفتم که پسرم بی دلیل با کسی دعوا نمیکنه.خلاصه چندوقتی گذشت و میدیدم که هرروز همه دارند شکایت اون پسره رو میکنن.مدیریت هم متوجه شدم که خودش شرمنده شد.تااینکه چندوقت پیش مربی پیش پسرم رو دیدم و برام تعریف کرد که اتفاقا پسرم توی کلاسش جزو بچه های خوب بوده و اسم چند تا بچه رو گفت که مدیریت ازشون شکایتی نمیکرد!!!!مامان حسن جون به نظر من نباید از مشکل فرزندمون چیزی به کادر آموزشی بگیم.مثل اینکه صداقت خیلی جاها به ضررمون تموم میشه.حتما چیزی بوده که فرزندتون سی دی رو شکونده.در مورد گاز روی شونه اش هم حتما پیگیری کنید.مگه میشه یه بچه خودش شونه خودشو گاز بگیره.توکل به خدا کن عزیزم.....
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسیم بانو جون من اول که به دکتر مراجعه کردم برای دیر حرف زدن پسرم بود.شیطنت داشت،ولی نه اونقدر که نشه تحمل کرد.دکتر همون اول کمبود تمرکز رو تشخیص داد.ولی 4سالش که شد شیطونیاش شروع شد.الانم که به گذشته برمیگردم میبینم مشکل اصلی پسرم تمرکزش است و بیش فعالی نداره.تشخیص بیش فعالی توی 2سالگی سخته.چون بچه ها عمدتا شیطونی رو توی این سن دارند.شیطنتهای فرزند شما خیلی زیاده؟؟
سومیسوجون شیطنتهاش خیلی زیاد نیست ولی ماشالا انرژیش خیلیییییییی زیاده وخیلی هم کنجکاوه.

من تقریبا هیچ جا نمی تونم باهاش برم.هر کجا بریم فقط باید دنبالش بدوم.

رستوران بریم که اصلا نمیشینه. خرید که می خواد واسه خودش بره و تو هر مغازه سر کنه.
مهمونی هم به کمد و کابینت و دیگر وسائل دست میزنه و همش باید مراقب باشم و بگم نکن.

خیلییییییییی دوسش دارم،عاشقشم ولی این که هیچ جا نمی تونم برم روحیم رو خسته میکنه.
نسیم بانو جون به نظر من این کاراش طبیعی هست.منم وقتی پسرم کوچک بود خیلی سخت میگرفتم.ولی حالا که به گذشته برمیگردم و بچه های کوچک اطرافیان و شیطنتاشونو میبینم،به این نتیجه میرسم که کارهای پسرم طبیعی بوده.من زیادی حساسیت نشون میدادم.شماهم مطمئن باش که با بزرگتر شدنش حتما بهتر میشه.اون الان داره بچگی میکنه و باید این انرژی کودکیش رو تخلیه کنه.
سلام

مامان حسن متاسفانه من هم چنین مشکلاتی داشتم خصوصا توی پیش دبستانی به خاطر همین شیطنتها و نساختن با بچه ها روانپزشکان تاکید میکنند دارو درمانی کنیم تا بچه ها سرزنش نشن و اعتماد به نفسشون رو از دست ندن .

سومیسو ممنون از احوالپرسیت ...پسرم رو بردم ولی متاسفانه و علیرغم اینکه به سختی از طریق اینترنت نویت گرفته بودم دکتر تشریف نداشتند این بار دوم هست که نوبت میگیریم و میریم کرمان ولی دکتر نیست اگر موفق بشم نوبت بگیرم هفته آینده میبرمش ....امروز یک مسابقه کشتی کج رو میدیدیم بازیگران هیکلهای آنچنانی داشتند دخترم گفت مامان ببین اینایی که هیکل مند هستند همه سینه های بزرگی دارند اونوقت تو اینقدر حساسیت نشون میدی ...نمیدونم باید نگران این موضوع باشم یا در اثر همون اضافه وزن هست ....ولی برای اطمینان حتما یک بار دیگه میبرمش.

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون خواهش میکنم.انشاالله مشکلی نداره.زیادم نگران نباش.اتفاقا توی آشناهای ما هم یه پسری هست که اضافه وزن داره و سینه هاشم بزرگه.مشکلی نداره.نگران نباش پروین جون.
پروین منم تصمیم گرفتم دوباره ریسپریدونو بدم چون امرپز واقعا خورد تو ذوق پسرم
منم.فکر کنم باید دیگه دارو درمانی کنم.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون به نطر منم این مال اضافه وزنشه من خیلی پسر تپلی این طوردیدم ولی برای اطمینان پسرتو ببر دکتر ضرر که نداره خیالت راحت میشه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پسر من یه اخلاقی داره دایم باید تشویق بشه اگه یه خورده دعواش کنیم کلا به هم میریزه
این بیش فعالی تاکی طول میکشه یعنی ی روزی درمان میشه یا باید تا کی درگیر باشیم
2810