گل رز عزیز خوش آمدید
از ابراز لطفتت نسبت به کاربران این تاپیک و خودم خیلی سپاسگزارم.
خیلی خوشحالم که این تاپیک در تغییر شرایط زندگی شما و پسرت موثر بوده.
همین برای من و بقیه دوستان که وقت می ذارن و تجربیات خودشون رو در اختیار بقیه می ذارن کافیه.
متاسفانه الان بخاطر تغییر سبک زندگی بچه ها به شدت ناآرام شده اند و اکثر مشمول همون اصطلاح بچه های سخت شده اند.
تغییر سبک زندگی رو نمی تونیم کاری براش بکنیم. ولی می تونیم تنش ها رو کمتر کنیم.
باور کنید هیچی مثل فضای آزاد برای خودمون و بچه هامون مفید نیست.
منظورم جایی هست که امر و نهی کمتر باشه. هوا خوب باشه،
بدبختانه این روزها پارک هم که می ریم باید امر و نهی کنیم. دست بچه مون به دست هر بچه ای که می خوره هزار تا صاحاب پیدا می کنه و ...
اینقدر سرانه پارک ها کم هست که اگه یک روز تعطیل بری پارک از شدت ازدحام پشیمون می شی.
این همه مراکز تفریحی ساخته شده ولی باز هم هجوم جمعیت رو می بینی.
توی ازدحام هم همیشه باید مراقب بود . و این بدتر خسته کننده میشه .
بهرحال باید با شرایط موجود بهترین امکانات رو فراهم کنیم. این امکانات همیشه با صرف هزینه های بالا بدست نمی یاد.
مهد تا حدودی خوبه ولی حتما هم واجب نیست . خیلی راه های دیگه ای برای اجتماعی شدن هست.
مثلا می تونید حداقل هفته ای یکبار از خانه های اسباب بازی که بزرگ هستند و امکانات خوبی دارند استفاده کنید. اینطوری شما هم زمانی برای استراحت پیدا می کنید.
یا به سمت یک ورزش هدایتش کنید. مثل اسکیت که هم تخلیه انرژی بشه و هم بسیار مهیج و سرگرم کننده هست.
یواش یواش می تونید از استخر استفاده کنید.
این همه تئاترهای کودک اجرا میشه . حداقل می تونید ماهی یکبار بروید تئاتر.
اگر فرصت دارید و براتون سخت نیست حداقل هر هفته به یک پارک جدید بروید.
من تابستان گذشته تمام امامزاده هایی که در تهران بود رو با بچه ها رفتم. هم خودم مایل بودم چنین جاهایی رو از نزدیک ببینم و هم دوست داشتم بچه ها بیشتر آشنا بشن.
هفته ای یکبار می رفتیم و ناهار هم بیرون می خوردیم و بعدازظهر بر می گشتیم.
روزی که رفتیم امامزاده علی اکبر چیذر بسیار به بچه ها خوش گذشت چون همبازی هم داشتند.
امسال هم سراغ چند تا موزه رفتیم
البته پسر شما در سنی نیست که این جور جاها بره ولی به عنوان مثال گفتم تا متوجه باشید که می تونیم سرگرمی های مفید و کم هزینه هم داشته باشیم