2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980943 بازدید | 11748 پست
یه موضوع دیگه

نسیم جان پسرت همه این کلاسها رو می ره؟؟؟؟

شنا، موسیقی، خلاقیت، و ....

یعنی واقعا لازمه ؟؟؟؟

من فکر می کنم هنوز خیلی کوچولوه، چرا باید اینقدر درگیرش کنی و بعد هم توقع داشته باشی که از همه این کلاسها نهایت استفاده رو بکنه

اگه می خوای با این کلاسها از محیط خونه دورش کنی و خودت آرامش داشته باشی همون مهد که بهتره

بچه های شیطون در کلاسهای آموزشی خیلی کارآیی ندارند . شاید بهتر باشه مثلا روی یک مورد تمرکز کنی مثل شنا یا همون موسیقی

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در مورد اضطراب وقتی به نتیجه می رسیم که یک روز کامل هر چی اتخم تخم می کنیم ، هر چی امر و نهی می کنیم، تعداد فریادهامون، و ....

بنویسیم . این شامل بچه مون و سایر اعضای خانواده هم میشه

مثلا رابطه ما با بچه مون خوبه ولی با همسرمون نه.

یا مشکلاتی با سایر افراد داریم که مرتب در خونه راجع به اون حرف می زنیم.

خب همه اینا اضطراب آوره.

من خودم وقتی بچه بودم هر وقت که مامانم با بابام قهر می کرد از خورد و خوراک می افتادم. بعضی وقتا هم مریض می شدم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریال

هیچ تغییری ایجاد نشد؟؟؟

من هم درگیر این کلمات زشت هستم . بعضی مواقع از روی شوخی می گه ولی بدآموزی برای دخترم داره و بدبختانه دخترم همه اون کلمات زشت رو گاه و بیگاه جلوی دیگران می گه

این ماه رمضون بهش گفتم اگه حرف زشت بزنی روزه باطله. کمتر شده ولی ترک عادت نشده. همه این حرفا رو هم از همکلاسی هاش یاد گرفته

امیدوارم در آینده بهتر بشه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

روشن عزیز خوش آمدی

از کاردرمانی برامون بیشتر بگو. حتما می تونه به درد ما هم بخوره

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

زیبا جان

در مورد اول احتمالا دلایلی که شما برای انجام ندادن اون کار می یاری برای پسرت قانع کننده نیست. یا اینکه زیادی بهش امر و نهی کردی و دیگه براش عادی شده. یه کم انعطاف بیشتری به خرج بده ولی مراقب لوس شدن هم باش.
درست مثل پسر من که در سن پسر شما که بود همراه کارهای اعصاب خردکنش لوس بازی هم داشت.

مورد 2 خب بهرحال باید راهی برای حرص درآوردن پیدا کنه. چه راهی بهتر از این ؟؟؟؟؟
به نظرم بیخیالش شو. حالا اصلا وقتی مهمان دارید نره دستاشو بشوره / خیلی وقتا شاید لازم باشه با هم برید دستشویی و همون جا براش حوله بذارید و بدون اینکه حساسیتشو رو نسبت به مهمانها زیاد کنید دستاشو خشک کنید یا اینکه کلا بیخیال دست شستن بشید.

دختر من الان تقریبا همین کار رو انجام می ده . تازه بدترش هم هست. دهانش رو پرا ز آب می کنه و مثلا می خواد خودنمایی کنه که اکثر اوقات آب دهانش می ریزه روی سفره ...
حالا ببنید چه اعصابی خرد می کنه
خب قبل از اینکه از دستشویی بیاد بیرون کلیه تدابیر امنیتی رو بخرج می دم که دهانش رو خالی کنه.

این موارد همانطور که فریال هم گفت جزء برنامه های تربیتی سخت و طاقت فرساست ولی امکان پذیره .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

هانیه جان

بهاره حق مطلب رو ادا کرد.

به نظر من هم دخترت فقط پر تحرکه . تازه نه خیلی زیاد. در مقایسه با دختر شش ساله من خیلی هم آرومه.

ولی دختر من هم اصلا بیش فعال نیست. اگر یه بچه بیش فعال رو ببینید متوجه تفاوت ها می شوید.

هر پرتحرکی بیش فعالی نیست .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

الان که شش سالگی دخترم رو با پسرم مقایسه می کنم خیلی تفاوت ها رو می بینم.

خیلی ها الان به من می گن دخترت بیش فعاله ولی من قبول ندارم.

خیلی شیطنت می کنه. از اول اینطوری نبود یه سالی هست که اینطوری شده.

کارهایی می کنه که دور از سنش هست و اصلا انتظار نداریم اینطوری باشه .

مثلا دو سال پیش یه قوطی پودر بچه رو روی سر دخترعموش خالی کرد و مثلا موهاشو رنگ کرد.

دو روز پیش داشتم توی پارکینگ با یکی از همسایه ها صحبت می کردم. دخترم با پسر اون خانم که یک سال از مژگان کوچکتر هست رفتند منزل اون خانم همسایه.

چون می دونستم احتمال خرابکاری هست گوشزد کردم که بچه ها تنها هستند. ولی اون خانم اهمیت نداد.

چند دقیقه بعد دیدم از قسمت هواکش پارکینگ بوی پودر بچه می یادش. یه دفعه یاد اون ماجرا افتادم و برای خانم همسایه تعریف کردم.

چند لحظه بعد خانم همسایه رفت منزلش و با خنده اومد بیرون و گفت : دخترت که سابقه این خرابکاری رو داشت زودتر می گفتی.

چشمتون روز بد نبیه دو تا قوطی پودر بچه رو خالی کرده بودند توی اتاق.

همه جا سفید سفید بود.

با دست علیل و کمر درد و خجالت فراوان کمی تمیز کاری کردم ولی بنده خانم اون خانم تمام دیروز رو داشت اتاق پسرش رو تمیز می کرد.

تا شب بهش حرفی نزدم . شب با هم رفتیم حموم و حین آب بازی وقتی که مطمئن شدم دیگه عصبانی نیستم باهاش مفصل صحبت کردم و برای اولین بار ازم معذرت خواهی کرد.

دیروز هم به طور غیر منتظره ای از خانم همسایه عذرخواهی کرد.

تازه یه نقاشی هم کشید که به عذرخواهیش سنجاق کرد.

خب شیطنت رو کرد و لی فکر می کنم در آینده دیگه چنین کاری رو نکنه.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

هانیه جان
من بد متوجه شده بودم
فکر کردم معلمش خواسته نبریش
خود دخترت خواسته که نره
شاید خسته شده حوصله اش سر رفته یا رفتار نادلخواهی دیده که دلش نمیخواد بره
به نظر من که بهش سخت نگیر
بلاخره همه بچه ها باید برن مدرسه و به اجبار سر کلاس بشینن پس الان که اجباری در کار نیست بهتره سخت نگیریم

عزیزم
تو بعضی خانواده ها(مثلا شانس بسیاااااااااااااااااااار خوش من خانواده همسرم!) بچه ها خیلی آروم و بی تحرکن
برای همین یه بچه کمی انرژیک تر دیده میشه
اینو بدون که تحرک و کنجکاوی و انرژی لازمه و ویژگی بچه اس
نمیخوام بگم اشکال از اون بچه های آرومه و لی دختر تو هم عیب وایرادی نداره
بچه ها مثل ادم بزرگا با هم فرق دارن اونم خیلی زیاد
به نظر من فعالیتهای سرگرم کننده با دخترت داشته باش
فعالیتهای مادر دختری
مثل ورزش کردن پیاده روی و قدم زدن
پارک رفتن اشپزی کردن
گپ زدن
کتاب خوندن و نقاشی و بازیهای کلامی
خلاصه کلیییییییییییییییییییییییییی کار هست که میشه با یه دختر ناز نازیه حدود 6 سال انجام داد و لذت برد:)))))))))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
نازی جان
عاااااااااشقتم
صفحه رو باز کردم و این جمله ور دیدم
ای کاش داروی دفع لجبازی هم اختراع میشد
یک اهیییییییییییییییییییییییییییییییی کشیدم ...
ای کاش واقعا
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
نازی عزیز پسر من کلمات رو تکرار میکنه و وقتی مضطرب هست تند تند حرف میزنه بعضی کلمات رو نامفهوم میگه ...توی

تاپیک لکنت زبان مادری میگفت این مقدمه ی لکنت هست شما که میگی در اثر اضطراب هست باز خیالم راحت تر شد اون

مامان محترم هم میگفت اول بچه اش کلمات رو تکرار میکرده بعد منجر به لکنت شده ...شما که با دکتر خوبی مثل خانم دکتر

امیری در ارتباطید ازش نپرسیدی باید چه کار کنیم؟به نظرت الان گفتار درمانی میتونه مفید باشه؟بالاخره این اتصال اعصاب کی

به حالت عادی برمیگرده و اصلا خوب میشن یا همیشه این مشکل باهاشون هست ؟ممنون مسشم مثل همیشه راهنمایی کنی
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
نازی وبهاره عزیز ممنون از راهنماییتون یعنی مطمئن بشم دخترم بیش فعال نیست؟؟؟؟؟راستش دخترم تودوران بارداریم خیلی تکون می خورد الانم باردارم این یکی پسره وبیشتر از دخترم تکون می خوره می ترسم خدایی نکرده بیش فعال باشه
خیلی مهربونید دوستتون دارم
افشیده جون خواهش میکنم.خوشحال میشم بتونم به شما دوستان عزیزم کمکی کنم.توی تاپیک مامانهایی هستند که دختر بیش فعال دارند.بچه های ما هنوز اول راه هستند و به کمک ما نیاز دارند.اونا صبر و حوصله ما رو نیاز دارند.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نازی عزیزم خواهش میکنم.ممنونم که وقتی میای برای هممون وقت میذاری.
پسرمنم وقتی اظطراب داره و یا هیجانش زیاده درست حرف نمیزنه.حرف زدنش هم مثل هم سناش نیست.ولی خدارو شکر با پارسال که مقایسه میکنم خیلی بهتر شده.درست میگی با افزایش دایره لغات تکلم هم بهتر میشه.
روشن جون پسرمنم وقتی شکلات کاکائویی میخوره شیطنتش بیشتر میشه.منم شکلات رو دم دستش نمیذارم.خیلی خوبه که دخترتون آموزشهای خوبی رو یاد گرفته.این نشون میده که تمرکزش خوبه.پس تا جایی که بهش فشار نیاد ذهنش رو مشغول کنید.
2810