2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980990 بازدید | 11748 پست
زیبا جان

یادم نیست پسرت چند ساله بود وپسرمن که 10 ساله ست مشکل شماره 6 روداره البته پسرمن مشکل کلیوی داره واحساس دستشویی بهش دست نمیده یعنی وقتی درحدانفجاره متوجه میشه .اکثربچه هاوقتی بازی میکنند یادشون میره برن دستشویی

اینکه بالشش رودوست داره وبدون اون خوابش نمیبره که چیز بدی نیست منم اگه بالشم عوض بشه خوابم نمیبره فقط روم نمیشه باخودم اینور اونورببرمش یک کم زیاد بهش سخت میگیری خوب آخرشب بچه خسته ست چه اشکالی داره شما خودت بری بالشش روبیاری

سعی کن از مسایلی که میدونی دراون مورد باهات لج میکنه وبه حرفت گوش نمیده اجتناب کنی

پسرمن هم الان بعضی شبها میگه خستم ومسواک نمیزنه میدونم که اشتباهه وباید مسواک بزنه ولی ترجیح میدم بعضی شبها چشم پوشی کنم تا چند سال قبل پسر من هم موقع خواب بزور میفرستادمش دستشویی (شاید این خصلت این جوربچه هاست)

درمورد شماره 3 باهات موافقم این جوری بالاخره میفهمه که باگریه ولج بازی کاری ازپیش نمیره وبعدازیک مدت رویه ش رو اصلاح میکنه

یک اصل کلی درتربیت فرزند وجود داره که باتمام وجودبهش اعتقاددارم ولی بازم ازش تخطی میکنم:دربرخورد با بچه ها باید

صبور.قاطع ومهربان بود

سعی کن خودت آرامش بیشتری داشته باشی وباپسرت مهربون باشی مثلا موقعی که مهمون داری ومیدونی که پسرت میخواد چیکار کنه سریع حواسش روپرت کن ویک مسولیتی بهش بده وازش پیش مهمونها تعریف کن این بچه ها چون مدام سرزنش میشن خیلی به تعریف وتمجید نیاز دارند

این تجربه ی من بود امیدوارم مفیدباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
دخترم هنوز هم بی دقت و کم تمرکز و پر تحرکه ولی نه روانپزشک و نه کاردرمان و نه روانشناسش اعتقاد دارن بیش فعاله واقعا موندم . خیلی پر تحرکه بخصوص وقتی شکلات یا شیرینی زیاد میخوره خودم بیشتر شکم به بیش فعالیه ولی هیچ کس چنین تشخیصی براش نداده و همه میگن نیست خودم هم موندم پس این انرژی اضافه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟همش دوست داره بدوبدو کنه بیشتر با پسرها همبازی میشه .از 4-5 ماهگی زیاد تکون میخورد و خیلی زود راه افتاد و از وقتی هم که چهاردست و پا رفت دیگه خونه مرتب ندارم و هر جا باشه زیادی ریخت و پاش داره و با همه چیز ور میره .3سال و 8ماهشه و واقعا اگه کسی دخترش شبیه دختر منه راهنماییم کنه تا بفهمم مشکل دخترم چیه اگه بیش فعال نیست پس تمرکز و دقت کمش و پرتحرکیش مربوط به چی میشه؟؟؟؟؟؟
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
زیبا جون منم با حرفهای فریال جون موافقم.ولی بهت حق میدم که کم بیاری.ریتالین یا ریسپریدون تا به حال استفاده کرده؟تمرکزش برای یادگیری چطوره؟چون امسال میره کلاس اول و باید از الان به فکر باشی.
پسرمنم گاهی توی جمع کارهایی میکنه که میخام منفجر بشم.گاهی هم میشه یک پسر باادب!!!البته پسرم کسی رو اذیت نمیکنه،فقط زیادی کنجکاوی و فضولی میکنه.
تا میتونید باهاش با ملایمت برخورد کن.میدونم گاهی دیگه واقعا نمیشه کارهاشون رو قبول کرد.ولی فعلا تنها راه چاره ما صبر و بردباری است.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
افشیده جون با شرایطی که گفتید باید از الان پیگیری کنی.البته سن دخترت هنوز کم هست.ولی با آموزشهای مناسب سنش میتونی انرژیش رو صرف آموزشهای مناسب کنی.کتاب خواندن براش یا پازل و خیلی از بازیهای فکری مناسب سنش میتونه براش خوب باشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان ممنون که جوابمو همیشه میدی
خیلی دلم میخواد با افرادی که دختر بیش فعال دارن همصحبت بشم میخوام ببینم واقعا دخترم کاراش و پرتحرکیش شبیه بیش فعال هاست یا فقط بی دقته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم هر کی میتونه جوابمو بده
کسی هست دخترش بیش فعال باشه و نزدیک به سن و سال دختر من باشه (3-4) ساله
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
پروین جون و سومیسو جون ممنون از خوش آمدتون. راستش من خودم هم به تشخیص بیش فعالی دکتر شک دارم البته وقتی چیزای خیلی شیرین می خوره بپر بپرش بیشتر می شه ولی در حالت عادی فقط تا حدی کم تمرکزه و سر کلاسها هم روی صندلیش زیاد بند نمی شه.
توی کاردرمانی کارهای متناسب با سنشونو انجام می دن. الان نزدیک 4 سالشه. چون دخترم تو بعضی زمینه ها تاخیر داره مث برقراری ارتباط و جمله بندی درست و بعضی زمینه ها هم جلوتر از سنشه مث حفظ سوره و شعر و اعداد و خوندن 60 -50 کلمه. حتی یک مقداری هم انگلیسی بلده
مثلا الان کاری که انجام می دن اینه که بهش می گن یک پیغامی رو به یکی دیگه بگه. همینطور نقاشی و دوخت و دوز باهاش تمرین می کنن. و یادگیری مشاغل و مفاهیم و اشیا هم باهاش مرور می کنن.
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
افشیده جون
دختر من 3 سال و10 ماهشه
تشخیص بیش فعالی هم دادن
البته تمرکزش خوبه مشکلی هم در دقت کردن و یاد گرفتن رنداره
اما اماااااااااااااااااااااان از شیطنت و پرتحرکی و انرژی وحشتناکش
ببین بچه های بیش فعال فقط شیطون و پر انرژی نیستن بهترین تعبیر براشون اینه:گردباد های کوچولو!
یه جا بند نمیشن دائم در حال ورجه وورجه هستن خستگی ناپذیرن دائم در حال بالار فتن از همه جان
هر بلائی سرشون میاد عبرت نمیگیرن
ترس سرشون نمیشه خیلی زیادی جسور و بی پروا هستن
بین جمع بچه ها خیلی اوقات تکرو هستن چون بچه های دیگه توان همراهی با این کوه اتشفشان انرژی رو ندارن
حرفففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففف میزنن در حد بنز!
دائم دست و پا و همه جاشون کبود و زخمیه
استانه تحمل دردشون خیلی زیادی بالاس
دیگه چی بگم؟:)))))
مامانها رو هم روانی میکنن بدجور انرژی مامان رو صرف میکنن
دائم باید بدوای دنبالشو ن
جائی که همه مادرا نشستن و نهایت زحمتشون اینه که از دور دستی برای بچشون تکون بدن مامانائی مثل من حتی نمیتونن یه لحظه سر جاشون وایستن

در این حد بهت بگم که یه بار خیلی جدی به دخترم گفتم:الهی همونطور که من فقط 2 دقیقه میتونم بشینم تو 30 ثانیه بتونی بشینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مامانم میگه خودتو بیچاره تر میکنی که!
میگم نه جانم من تا اون موقع نیستم که بخوام دنبال نوه هم بدوام!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سلام بچه ها می شه جواب منم لطف کنید وبدید؟
دختر من 4سال وهشت ماهشه خیلی شیطونی می کنه دو سه ماهی کلاس قرآن فرستادمش (اولش آموزش شعر ورنگ آمیزی بود بعدم حروف)معلمشون ازش خیلی راضی بود می گفت خیلی باهوشه خودمم می دونم هوشش خیلی خوبه خیلی زود همه چی رو یاد می گیره بالاتر از سنشم حرف می زنه کلاسشون هم حدودا یک ساعت ونیم بود که سر جاش می شست وراه نمیافتاد که ورجه ورجه کنه ولی دیگه ازم خواست نبرمش ازش دلیلش رو خواستم گفت دلش برام تنگ می شه نمی دونم توی خونه خیلی شبکه پویا نگاه می کنه نقاش رو هم دوست داره اگه تنهایی بخواد نقاشی کنه شاید یک ربع مشغوله اما اگه منم کنارش باشم بیشتر می شینه ولی در کل همش در حال بپر وبپره مخصوصا اگه مهمونی بریم محاله یه لحظه سرجاش بشینه جدیدا لجباز هم شده ولی در کل خیلی مهربونه دستشوییش ونگه میداره وقتی نزدیکه بریزه میره وقتی از دستش ناراحت میشم عذر خواهی می کنه واز اینکه ناراحتم کرده ناراحت می شه شب ها شیطنتش بیشتر میشه وقتی هم باهاش بازی می کنم انگار تازه انرژی به دست آورده واصلا خسته نمی شه یه دفعه ازش خواستم برای یک دقیقه بدون تحرک روی مبل بینه امانتونست یا باید دستش رو تکون می داد یا پاشو دکتر متخصص کودکان برای چکاب واین ها که بردیمش می گفت بیش فعال نیست بااینکه دائما توی مطب بالا پایین می پره ویه جا بند نمی شه اما بااین کاراش همش فکر می کنم نکنه بیش فعال باشه به نظرتون با این چیزایی که گفتم بچم بیش فعاله یانه؟به خدا دارم دیونه می شم دیگه
هانیه جان
سن دختر گلت دقیقا سن لجبازیه
بچه ها تو 4 سالگی خیلی لجوج میشن
اگه خودش یک ربعععععععععععععععععععععععععععععع (برای من مثل یه قرنه:))) میشینه یعنی ابدا بیش فعال نیست
اونجا هم بهش گفتی بشینه دست و پاشو تکون میداده خوب بچه تحت فشار عصبی بوده:)) حتما بالاسرش هم وایستادی یا بهش خیره شدی ببینی چیکار میکنه:)
من متوجه نشدم دلیل مربی اش چی بود؟
دل دخترت برای شما تنگ میشه پس دیگه نبریش؟؟
من اصلا نفهمیدم
به نظر من ویژگیهای طبیعی سنشو داره بروز میده :)
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
بهاره جان ممنون که جواب منو دادین راستش نگرانی من از اونجاییه که توی بچه های فامیل یا حتی دکتر که میریم همه بچه ها آروم کنار پدرومادرهاشون می شینن ولی دخترم همش در حال حرکته واگه کسی بهش رو بده از سرو کولشون بالامی ره توی فامیل همه با تعجب می گن ماشاالله چه قدرانرژی داره حتی در حال برنامه دیدن هم همش دست وپاش رو تکون می ده وقت غذا خوردن هم یه قاشق رو درحال دراز کشیدن وقلت زدن می خوره ویک ساعت طولش می ده ولی اگه کاری رو بهش بسپارم مثلا دستمال بدم که شیشه هارو تمیز کنه یک ربعی خودش رو مشغول می کنه یا اگه بخواد یه لیوان بشوره یک ربع با آب ور میره اونجایی رو که گفتی بالاسرش بودم تا تکون نخوره آره دقیقا نگاهش می کردم که تکون نخوره اونجا هم در مورد کلاس نرفتنش گفتم که خود دخترم خواست که دیگه کلاس نبرمش خودم احساس می کردم خیلی بچه ها رو دوست نداره برای همین دوست نداره بره اتفاقا معلمش نطرش این بود که کلاس ببرمش چون هوشش خیلی بالاست
مهستا

من هم با نظر پروین موافقم. بذارید بره کلاس اول اگه مشکل داشت دوباره مراجعه کنید. در مورد بعضی بچه ها ریتالین هم جواب نمی ده و باید بازی درمانی و کاردرمانی رو شروع کنند
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سومیسو جان ببخشید که دیر پاسخ دادم

تکلم پسرم خوب نبود. یعنی کلمات رو تقریبا درست ادا می کرد ولی بریده بریده.

مثل یه سی دی فیلم که خش داشته باشه و وسطش ترک باشه/ که این هم مربوط به همون متوالی نبودن اعصاب هست.

دکتر امیری یه بار اینطوری برام توضیح داد که میلیونها رشته عصبی در مغز باید به موقع به یکدیگر متصل شوند ولی در مورد پسر من این اتصال درست صورت نمی گیره و برای همین تکلمش خیلی دقیق نیست و دیگه اینکه دکتر می گفت وقتی این بچه ها مضطرب هستند بریده بریده و نامفهوم صحبت می کنند.

مثلا اگه قرار بود یه اتفاق خیلی ساده رو توضیح بده سر و ته ماجرا نامعلوم بود یک کلمه از اولش می گفت و دو تا از آخرش.

الان خیلی بهتره ولی باز هم سلیس و روان نیست.

دایره لغات هر چی بیشتر بشه این مشکل زودتر حل می شه.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نسیم جون خیلی ناراحت شدم

بهرحال همیشه شرایط اینجوری نمی مونه ولی الان بهترین کاری که می تونی انجام بدی کمک به خودت هست. تو که آروم بشی پنجاه درصد مشکل پسرت هم حل می شه.

من چند روز پیش کاری انجام دادم که تاثیر بد ش رو بلافاصله دیدم.

روز جمعه پسرم روزه بود. من هم دست درد داشتم و کلی هم کار از یه طرف باید چیزیی رو هم از نت سرچ می کردم. پسرم بالای سرم ایستاده بود و مرتب مثل مسلسل می گفت برو قیمت موبایل ها رو سرچ کن. چند بار بهش گفتم نمی تونم، حالم خوب نیست و ....
یه دفعه عصبانی شدم و همانطور که کنارم ایستاده بود و من نشسته ازروی لپش یه نیشگون کوچولو گرفتم.

آنچنان بهش برخورد و ناراحت شد که نگو و نپرس و از شدت عصبانیت گفت می رم الان روزه مو می خورم.

بعد هم خورد.

هم من پشیمون شدم و هم خودش که چرا روزه شو خورد.

یه رفتار غلط و کنترل نشده خیلی مشکل ساز میشه. خیلی بابت خوردن روزه تاسف خورد و منو مقصر می دونست .

در مورد توجه بیش از حدش به می می نظر خاصی ندارم مخصوصا اینکه به می می سایرین هم توجه می کنه و حتی از نظر ابعاد.

چون من دیدم بچه هایی که وابستگی دارند معمولا طلب می می مامان رو می کنند دیگه به بقیه کاری ندارند.

به حرف دکتر اطمینان کن. وقتی می گن مشکلی نداره قبول کن.

فقط پر انرژی هستش و نیازمند توجه .

اگه کمی حوصله ات رو بیشتر کنی راحت تر باهاش کنار می یایی.

نسیم جان خودت و پسرت رو با هیچ کس مقایسه نکن. هر کسی در شرایط خاص خودش هست.

یکی مثل من یه کوچولو صبر و طاقتش بیشتره و یکی کمتر.

خودت می تونی شرایط رو با توجه به موقعت زندگی بسنجی و برنامه زندگی تو بر مبنای اون پیش ببری.

نه شما می تونی جای کسی باشی و کسی جای شما.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810