2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
پروین جون انشاالله پسرت مشکل خاصی نداشته باشه.پسرمنم با مصرف ریتالین خیلی ترسو شد.اون موقع که مصرف میکرد با دیدن مگس یا پشه وحشت میکرد.ولی خدارو شکر الان با قطع دارو خیلی بهتر شده.ماشین جدید هم مبارک.به سلامتی..: IMGIRAN.COM :.
پروین جون منم حاضرم هرچی میشه پول بدم تا مشکلات پسرم حل بشه.ولی فعلا تنها راه چاره صبر هست....بازم خدارو شکر.دیشب داشتم به این فکر میکردم که خدارو شکر نسبت به پارسال بهتر شده.توکل به خدا.....
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جون اره میدنم من خودم کم انرژی هستم پسرم هم همش میخواد باهاش بازیهای پرانرژی بکنم و هیجانی بکنم منم زود کم میارم یه وقتهایی هم اصلا باهاش شروع نمیکنم خونه خودم بودم انرژیم بهتر بودهمش فکر میکنم پارسال چقدر همه چی خوب شده بود همون کارهارو امسالم بکنم اما اصلا انگار نمیتونم تو مود هیچی نیستم اما اره باید یه تصمیم کبری بگیرم اینجوری نمیشه .
سومیسو جون پسرم براش فرقی نمیکنه با سوتین یا بدونش اون کار خودشو میکنه فقط من یه کم زودتر تحریک عصبی میشم به بهانه های مختلف دست میزنه قربون صدقش میره نمیدونید باهاش چیکارا میکنه اینقدر التماس میکنه که دست بزنه اون روز اومده دوتا دستاشو گذاشته روش میگه براش خونه درست کردم تازه با مال بقیه هم مقایسش میکنه که مال کی بزرگ مال مامانم کوچیکه.
مبخوام یه چیزی جایگزینش کنم که مثل اون نرم و لطیف باشه با اون ور بره به نظرتون چه چیزی این خصوصیت رو داره.؟؟
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسیم جون انشاالله با یک برنامه ریزی خوب براش روزبه روز بهتر میشه.
آخی پس زیادی به ممی حساسه!!!الهی میگه براش خونه درست کردم.چقدر پسرت نانازه.من برای پسرم یه اسباب بازی گرفتم که جنس بادکنک هست و توش رو با گچ پر کردند.خیلی نرم هست و همش پسرم باهاش بازی میکنه و فشارش میده.بتونی ازاونا پیداکنی فکر کنم جای ممی رو براش بتونه بگیره.امان از این پسر نانازت!!!!
اره سومیسو جون دقیقا از همینا داشتم به مامانم میگفتم از چه مغازه ای گرفتی اسمش چی بود؟اگه گل پسر ما نزنه سوراخش نکنه اخه هیچی دستش دووم نمیاره
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
نسیم جون من از دستفروش خریدم.فکر کنم مغازه های اسباب بازی فروشی هم دارند.پسر منم زد سوراخش کرد!!!شانس عکسش رو دخترم توی کامپیوترش داشت.
آره نسیم جون چند تا بگیر تا اگر خراب شد یدک داشته باشی!!!! وقتی گرفتی به پسرت بگو که اینو گرفتم که به جای اینکه به ممی دست بزنی با این بازی کنی و بهش بگو چون بزرگ شدی اینو گرفتم تا دیگه با این بازی کنی.
نسیم جان

به نظر من هروقت پسرت هوس می می کرد حواسش رو با یک چیزی پرت کن باهاش زیاد بازی کن وبهش محبت کن مطمئنا

شرایط جدید وناراحتی واضطراب شما وپدرش رو میفهمه وروی اون تاثیر میگذاره بچه ها خیلی باهوشند
نازی جان
ممنون که برنامه گل پسرت رو گفتی .من که ریتالین برای پسرم کارساز نیست وتمرکزش هم پایینه واصولا برای انجام هر

کاری نیاز به قوه قهریه وزور داره خودش نمیتونه بشینه سر یک کار واون رو به پایان برسونه .شماها وقتی بچه هاتون حرف زشت میزنند چه جوری تنبیهشون میکنید

عملا تابستونش داره هدر میره وهرچه هم باهاش من وپدرش صحبت میکنیم که این کارها برای آینده ی خودته اصلا حالیش نمیشه

حالا شماها که هنوز بچه هاتون کوچیکندوازتون حرف شنوی دارند عادتتشون بدید به درس خوندن در تابستون وباهاشون کار کنید که به حال وروز من گرفتار نشید
سومیسو جون سلام. دختر من از دوش می ترسید ولی الان دیگه می گه این بارونه و خوشش می آد البته اگه از فاصله نزدیک دوش متحرک رو بگیرم روی سرش چون لامسه سرش حساسه خوشش نمی آد. شاید تنظیم دوشتون یه دفعه روی تند بوده بدش اومده.
من همیشه این تاپیکو می خونم. برا دختر منم یک تشخیص بیش فعالی داده شده ولی من باهاش فعلا مشکلی ندارم و داروئی هم نمی دم چون فعلا سه سال و نه ماهشه و بیش فعالیش از نوع تمرکز کم و کم حواسی به محیط هست نه از نوع شیطنت. فعلا کاردرمانی می برمش. تا درک مطلبش و دستورپذیریش بهتر بشه.
اسم دخترم هم یاسیناست. اینم برا اینکه عضو این تاپیک بشم.
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
روشن جان خوش اومدی گرچه به قول صاحب تاپیک دوست نداریم هیچ بچه ای بیش فعال باشه و هیچ مادری به این تاپیک بیاد...کاردرمانی چه کارهایی با دخترتون انجام میدن؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
روشن جون سلام.منم بهت خوش آمد میگم.روشن جون پسرم خیلی وقته از دوش میترسه.تا4سالگی ترسی نداشت.ولی بدون هیچ علتی ترس عجیبی از دوش پیدا کرده.این خونمون که اومدیم حتی مجبورمون کرد دوش سیار رو عوض کنیم و دوش معمولی بذاریم!!!! امیدوارم با کاردرمانی دخترگلت خوب بشه و روز به روز پیشرفت داشته باشه.کلاسهای کاردرمانی خیلی مفیده.
سلام دوستای گلم خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم
من مشکلم با پسرم خیلی زیاده خواهشا اگه میتونید کمکم کنید به خدا دیگه کم آوردم دوستان من خیلی ناراحتم ببخشید اما چن تا سوال دارم هر کس تونست به هر کدوم از سوالام جواب بده لطفا

1) آرتین وقتی یه کاری رو انجام میده که بهش میگم انجام نده گوش نمیده . حتی دلیلش رو هم براش توضیح میدم و 5 یا 6 بار با ملایمت میگم اینکارو نکن اما محل نمیده تا اعصابم خورد بشه و داد بزنم و اون کارو ول کنه( تقریبا همیشه و روزی چند بار این اتفاق میوفته)

2) وقتی موقع نهار یا شام مهمون داشته باشیم دستشو که میشوره عمدا آب دستشو تو صورت همه میریزه و هر چی میگم پسرم کار بدیه نکن از زیر دستم در میره تا باز همه ی آب دستشو بریزه رو مهمون

3) موقعی که چیزی رو ازمون میخواد وقتی بهش میگیم صبر کن مثلا بعد غذا میگه نههههههههه جیغ و دادد و گریه راه میندازه و کلی حرص میخوره طوری که رنگ و روش سیاه میشه . ما همچنان پافشاری میکنیم که بعد غذا اما اون اونقدر گریه میکنه و به طرز فجیعی حرص میخوره تا غذامون کوفتمون میشه . هرچند کوتاه نمیایم اما اعصابمون داغووووووون میشه

4)موقعی که میگیم برو دستشویی یا وقته خوابه یا وقته مسواکه بی محلی میکنه بهمون و باید به زور دستشو بگیریم ببریمش( در اون صورت هم کلی حرص میخوره و جیغ و داد میکنه)

5)یه بالش داره همیشه عادتشو اونو بغل میکنه میخوابه وقتی بالششو خونه ی مامانم که طبقه پایینه خونه ی ماست جا میزاره موقع خواب امر میکنه باید برین برام بیارینش وگرنه نمیخوابم . وقتی هم میگیم خودت برو بیار میگه من خسته ام اصلا نمیخوابم. ( عادت داره همیشه بالشش بغلشه و باهاش پایین و بالا میره و تقریبا همیشه پایین جا میزاره)

6) بلا استثنا همیشه دستشوییشو نگه میداره چه کوچیک چه بزرگ وقتی لباساشو عوض میکنم میبینم مثلا شورتش یه کم کثیفه بهش میگم چرا نرفتی دستشویی میگه یادم رفت
جیششو هم تا یه کم شورتشو خیس نکنه نمیره بعد که بهش میگم برو دستشویی چرا خودتو نگه میداری جیغ و گریه و حرص که من جیش ندارم

بازم هست اما همینا ر.و هم کمکم کنید یه دنیا ممنون میشم
خیلی کلافه ام بچه ها بچه ام خیلی عصبی و پرخاشگر شده حرص میخوره خودشو میزنه و جیغ و داد میکنه بعد که من از دستش ناراحت یا عصبانی میشم طلبکاره میگه چرا باز تو لحنت عصبیه باز شروع به جیغ و داد و گریه

خسته شدم
از هرچی بچه است بدم میاد دیگه
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
2810