2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981055 بازدید | 11748 پست
سلام پروین عزیزم.خدارو شکر تیک پسرت بهتر شده.درست میگی دارو درمانی راه خوبی برای درمان بیش فعالی هست.دکترپسرمنم به دارو درمانی تاکید داره.ولی منم اصلا نمیتونم به ریتالین بازم فکر کنم.ولی اگر ببینم کلاس دوم به مشکل بربخوره،مجبور میشم بازم ریتالین رو شروع کنم.پسرم هم خدارو شکر خوبه.هرروز دارم باهاش کتاب کار تابستان رو که گرفتم کار میکنم.خیلی کم باهاش کار میکنم تا خسته نشه.با اینکه داروهاش رو قطع کردم،خدارو شکر خوبه.پسرمنم آخر سال که یادته میگفتم کلمات رو تکرار میکرد و با قطع قرص این کار رو ترک کرد.ریتالین برای بچه هامون خوبه،ولی در عوض یه دنیا غم و غصه برامون پیش میاره.راستی پروین جون شما تا اونجایی که یادمه از نوروفیدبک نتیجه خاصی نگرفتی.میشه بگی برای پسرت موثر بود؟ممنونتم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان حسن جون پسرمنم گاهی کارهایی میکنه.چندوقت پیش منزل مادرم بودیم و پسرم خیلی راحت با قیچی پرده خونه مادرم رو قیچی کرد!!!! به اندازه یک وجب!!!!مادرم کلی پول اون پرده رو داده بود.چند روز پیش هم رو مبلی رو قیچی کرد.منم حسابی دعواش کردم و قول داد که تکرار نشه.خداکنه به قولش عمل کنه!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امان از بچه ها
دیشب منزل پدر همسر بودیم
مادر و پدر آقای همسر دعوا کرده بودن و اعصاب نداشتن
دختر منم رفت دید یکی تو این اطاقه یکی تو اون اطاق
درو روشون قفل کرد!
پدر شوهرم حسابی عصبانی شده بود:///

البته خوب بچم موقعیت شناسی کرده دیده قهرن همون بهتر که هر کدوم تو اطاق خودشون بمونن!!!!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
کامنت قبلی من:
سلام .من یک تازه وارد

من پسرمو امروز پیش دکتر خوشابی بردم برای تکانشگری و ورجه وورجه کردن پسرم یک چهارم قرص ریسپریدون هر شب تجویز کرده و من عوارض این قرص رو میخواستم بدونم؟

یک مامان بسیار نگران

کامنت جدیدم:

پسر من 2 سال و 10 ماهه هستش دکتر خوشابی گفت دو هفته یک چهارم قرص ریسپریدون بدم اگه جواب نداد .یک دوم بدم.

حالا میخوام بدونم عوارض این قرص چیه؟
نرمین جون پسرم ریسپریدون رو استفاده میکرد.شبها وقتی بهش قرص رو میدادم نیم ساعت بعد خوابش میبرد.الان که قرص رو مصرف نمیکنه فرقی با زمانی که مصرف میکرد نداره.شب خودش میخوابه.
سومیسو جان یادم رفت بگم با انجام نوروفیدبک پسرم فوق العاده پرخاشگر و عصبی شده بود دکترش میگفت اوایل چون مغز داره واکنش نشون میده طبیعی هست و 48 ساعت بعد دوباره به حالت عادی بر میگرده ولی پسر من روز به روز بیشتر عصبی ترو پرخاشگر ترمیشد.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ممنونم پروین جون.دکتر پسرم هم زیاد با نوروفیدبک موافق نیست.کرج هم مرکز نوروفیدبک نداره.اگر میخاستم ببرمش باید میبردمش تهران.ولی حالا که منصرف شدم.
راستش بچه ها منم نمیدونم لازمه سال دیگه به یکی از بچه هام ریتالین بدم یا نه چون تمرکزش خوب نیست البته تمام این دغدغه ها با شروع سال بعد مشخص میشه اما اگه لازم باشه بهش میدم اما اصلا با رسپیریدن موافق نیستم اصلا منم یک ماهی به بچه هام دادم به نظرم اصلا عوض نشده بودن فقط بی حال میشدن اخرین دکتری که رفتم بهم گفت فقط در موارد خاص بهشون بده مثلا وقتی میری مهمونی قبلش یک چهارم بهشون بده منم همین کاررو کردم تا این که با روش های دیگه تونستم سربراهشون کنم
باور کنین یه خانمی تو خانواده مادی من هست نوه عموی مامانم دوتا پسر دوقلو داره یه مدت هر جا میرفتیم حرف این دوتا بچه بود با شیطنتهای خاصشون مثلا به خدا میگفتن مبلها رو با طناب مامان و باباشون بستن وقتی میومدن خونه مامان بزرگم یه ثانیه نمینشستن و هیچ کس هم از این که اونها برن خونشون استقبال نمیکردن حالا از مامانه براتون بگم ریللللکس یعنی با وجود این کارها نه بابا نه مامان نمیگفتم بچه بیا بشین یا حتی نگاه چپ اینها هر چی میخواستن اتیش میسوزوندن اینم بگم مامانشون معلم کلاس اوله امسال که دیدمشون باورم نمیشد اقا شده بودن اقا میدونین مامانشون چی میگفت خیلی ها به من گفتن بچه هات بیش فعالن اما من مطمئن بودم اینها سالمن فقط شیطونن اما حالا ببینشون چقدر اروم شدن
میدونین ما مامانهای امروزی خیلی دلمون میخواد وقتی جایی میریم بچمون صاف بشینه مودب باشه دست به چیزی نزنه هر چی هم میگیم انگار بدتر بشه ها فوری بچه رو میبریم دکتر دکتر هم فوری میگه فقط باید بهش دارم بدی تا اروم باشه و
تمام این چیزیهایی که گفتم برمیگرده به خودما ولی خوشحالم که تونستم از روشهای دیگه برای اروم کردنشون استفاده کنم
من هفته پیش نمنیدونم گفتم یا نه اما بچه ها رو بردم تست برای این که ببینن تو کدوم قسمت ضعیف ترن توی همون کلینیک بالای تستشون نوشته بود برای اموزش و پرورش امروز نتیجه تست پیام اماده بود رفتم برای ارزیابی وقتی نمودارشو بهم نشون داد گفت عاله همش بالا بود نمره هوشیشم 141بود میگفت جزو بچه های باهوشه فقط مشکلی که داره حافظه هست که باعث شده بود تو اطلاعاتش دچار مشکل بشه و همچنین رمز گشایی بهم یه سری تمرین داد برای تو خونه اما بازم هفته ای یک بار میبرمشون تا اخر تابستون تا ببینم چی میشه چهار شنبه هم جواب پویا رو برم بگیرم تا ببینیم کجا ها ضعف داره
2810