2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981043 بازدید | 11748 پست
سلاااااااااااااااااااااام....خوبین دوست جونام؟؟؟؟
جیگیلی جون برا تشخیص بیش فعالی 7 ماه خیلی کمه عزیزم..گرچه الان میگن تو دوران جنینی هم بیش فعالی قابل تشخیصه................بچه های بیش فعال اصولا همه کاراشون رو زود انجام میدن...مثلا پسر من 4 ماهگی 4 دست و پا رفت....9 ماهگی راه افتاد و الانم مثل بلبل حرف میزنه و ............امیدوارم تونسته باشم کمک کنم گلم...نگران نباش و از بودن با بچه کوچولوت لذت ببر
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه
این اس ام اس مخصوص مونا جون
امیدوارم تو زندگیت فقط یه بار تو دو راهی بمونی اونم تو بین الحرمین که ندونی جلو امام حسین زانو بزنی یا حضرت عباس........
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سه ساله دارم منم یه پسر سه ساله دارم نه ماهگی را هافتاد مثل بلبل هم حرف میزنه از یه سالگی جمله میگفت
از وقتی چهار دست و پا رفته دیگه من ننشستم یعنی دلم می خواد ده دقیق یجا بشینه تازکیا دیگه نمی تونم تو جمع کنترلش کنم دنبال یه روانشناس خوب میگشتم تایپیک شما رو دیدم اگه دکتر خوب نزدیک غرب تهران سراغ دارید ممنون میشم شماره و آدرسش رو برام بذارید

پسر من به حرف غریبه ها خیلی خوب گوش میده تا منو میبینه شروع میکنه به خرابکاری
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=76090&postID=7920850#7920850
بچه ها کمک کنید اگه میتونید
یک کشور درست کنند برای بچه‌ها، بچه‌های فلسطین، اسرائیل، سومالی و ...، بچه‌های آدم‌های معتاد، وحشی، روانی و ...، بچه‎‌های گرسنه، بچه‌های تنها، بچه‌های کار... . بعد هی همدیگر را تحریم کنند، برای هم خط و نشان بکشند، بیگناهان را زندانی کنند، بمب روی سر هم بریزند، مین روی زمین بکارند... .
کاشکی بشر اجاقش کور می‌شد.

* فریدون مشیری
سلام بچه ها خوبید؟؟؟؟بچه اتون خوبن؟؟؟؟؟
رزا جون و میخک جونم ایمل هاتون رسید......چشم حتما موقع زیارت حرفهاتونو به اقام امام حسین میگم...ایشالله صدای منو بشنوه......منم شرمنده شما نشم.....
قربونت برم پروین جون.....ایشالل قسمت شما وهمه دوستای مهربونم بشه زیارت کربلاااااااااا
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام به گلهای تاپیک
حالتون؟احوالتون؟خوب و خوش و سلامتین؟
بچه ها پسر من پریروز امتحان ریاضی داشته همه رو درست نوشته حتی جدول سودو کو که خیلی سخت بوده معلمش دیروز میگه دیشب که داشتم برگه ها رو تصحیح میکردم برگه پسر شما رو به شوهرم نشون دادم و گفتم فقط بچه های باهوش میتونن یه همچین جدول سختی رو حل کنن....به یکی از مامانای دیگه هم میگفت روانخوانی با پسرتون کار کنین ....گفتم روانخوانی پسر من چطوره ؟گفت خوبه.....اما پسر من از اول بهمن افتضاح شده تو خونه ...مشقاشو پدر در میاره تا مینویسه ...رو خونی اصلا نگاه نمیکنه و یه چیز دیگه میخونه....تا یه کلمه مشق مینویسه آنقدر ورجه وورجه میکنه و پاهاشو تکون میده و حرف میزنه که اعصاب آدم رو خرد میکنه یادتونه میگفتم تو خونه اونقدر آرومه که به بیش فعالیش شک دارم؟....الان علایم بیش فعالی کاملا مشهوده ....شوهرم میگه فکر کنم صبحها که معلم ازش راضیه تاثیر ریتالین هست ...باید بعداز ظهرها هم بهش ریتالین بدیم اما من دلم نمیاد....قبل از بهمن صبحها که میرفت مدرسه ریتالین میخورد و عصرها امگا 3 ...دیگه قرصهای امگا3 تموم شد و من چون خودم خود سر بهش میدادم دیگه براش نخریدم ....خودم حدس میزنم امگا 3 واقعا بر بیش فعالی اثر مثبت داره ....
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مهناز جون غرب تهران رو نمیدونم ولی دکتر کتایون خوشابی و دکتر نسرین امیری و دکتر مجد دوستان راضی بودن من خودم پسرم رو بردم پیش خانم دکتر خوشابی همون حرفهایی رو زد که دکتر شهر خودمون زد و همون بیش فعالی رو تشخیص داد و همون ریتالین رو تجویز کرد که دکتر شهر خودمون تجویز کرده بودتنها چیزی که برام جالب بود پسرم خیلی لبهاشو میمکید و دهانش رو باز و بسته میکرد من فکر میکردم به خاطر خشکی هواست ولی خوشابی گفت به خاطر ریتالین هست ...و گفت داروی خوبیه ریتالین ولی متهمه که بچه رو دچار تیک میکنه....در ضمن شماره های دکتر خوشابی و امیری رو من تو صفحات اول همین تاپیک گذاشتم بگرد پیدا میکنی
پروین جون جدا میگی ؟خوشحالم که میگی معلمشون اینها روگفته ولی پروین منم در مورد امگا نظرتورودارم از اون موقع که تو گفتی منم شروع کردم مرتب بهشون بدم واقعا موثر بوده خیلی فرق کردن البته من خودسر بهشون میدم میدونی آخه هنوز تو کف اینم که کی بهم هوشور نوبتت میده زنگ زدم قراره توی این هفته برم بهم زنگ میزنن
مونا جان احتمالا الان کربلا هستی نشد زودتر بیام بهت بگم التماس دعا راستش الان یه شرایطی دارم که خیلی بهم ریختم و محتاج دعام البته اوضاع بچه ها بهتره ها
تولدت گل پسرت هم مبارک اگه تونستی عکسهای تولدشو بذار خیییییییییییییلی دوست دارم ببینمش
2810