2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981009 بازدید | 11748 پست
پروین جوووووووووووووو ن سلام یه مدنیه اصلا دل و دماغ ندارم بیام بنویسم هر روز میاما سر میزنم اما...
پروین جون خوشحالم تونستی بری خوشابی امیدوارم تیک گل پسرت هم حل بشه که میشه مطمئن باش
منم به توصیه تو دارم هر روزبهشون امگا میدم آخه یه مدتی ول کرده بودم
منم منتظرم هوش ور بهم وقت بده تقریبا یک و ماه نیم نوبت گرفتم تازه گفته هنوز هستن کسایی که از تابستون نوبت گرفتن و هنوز نوبتشون نشده منم اینقدر زنگ زدم که دیگه کلافشون کردم آخه باید میرفتم دوباره دکتر برای گرفتن قرص اما نرفتم که گفتم اول برم پیش هوش ور اینم که اینجوری
پروین من پسرام خیییییییییییییییییییییییییییلی قاطی میکنن اسامیو حتی فامیلشونو اسمها زود فراموششون میشه دیوونه شدم هر چی بهشون میگم هیچی به هیچی حتی مثلا جغدو با خفاش اشتباه میگن سنشونو اگه کسی ازشون بپرسه نمیتونن بگم بیش از هزار بار بشون گفتما
به خدا کم اوردم
پسر تو هم همین طور بود ظاهرا نههههههههههههههههههههههه
یه چیزهایی یادمه میگفتی
با دادن ریتالین این مشکلش حل شد
تو رو خدا جوابمو بده منتظرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شعله جون....من همیشه جویای احوال شما هستم ولی چون تو اون تاپیک نمیومدی پیدات نمی کردم....از اینکه هنوز هوش ور نوبت نداده بهت متاسفم ....تهران که بود من 1 سال تو نوبتش بودم ولی خدا خیرش بده امیدوارم هر چی می خواد خدا بهش بده خیلی برای من مفید بود ماجرای تیک عصبی پسر منو هوش ور تو رفتاردرمانی و بازی در مانی تو 4 ماه حل کرد.....اون موقع خود دکتر خوشابی به هوشور نامه میداد و منم با نامه اون رفتم....حالا هم حتما اونجا با یه فوق تخصص راعصاب و روان اطفال کار میکنه ببین شاید بتونی ازش نامه بگیری ببری زودتر نوبت بده ....ببین روز اول که رفتی هوش ور داره تست میگیره از بچه هات خیلی دهنت صاف میشه پدرتو در میاره ناامید نشو چاره کار تو پیش هوشور هست هر جوریه برو پیشش.....امیدوارم با اخبار خیلی خیلی خوب بیای
شیدا جان به خدا خیلی مدیونتم همین جور که همیشه بهت میگم مطمئنم که جواب میگیرم با این چیزی که تو تعریف میکنی بهترینه برا من
از این که جوابمو دادی ممنون از آشنایی باهات خییییییییییییییییییییلی خوشحالم
موفق باشی گلم
سلام به همگی
شعله عزیز پسر منم خیلی قاطی میکنه اسمها رو فکر کنم به خاطر همون عدم تمرکزه الانم همینطوریه ولی از نظر درسی عالیه نمیدونم چه سریه ....از اول سال فقط یه املارو 18 سه تارو 19 و بقیه رو بیست شده امتحانات ریاضی هم همه یا 19 بوده یا بیست....ولی هنوز باور میکنی خاله ها رو قاطی میکنه به جز یکی که مرتب باهاش در ارتباطیم قیافه ها تو ذهنش میمونه ولی اسامی نه مثلا برای خواهر بزرگم میگه همون خاله ای که خال داره اسمشو با بقیه خواهرام قاطی میکنه البته من به خاطر مشغله زیاد شاید سالی یکی دوبار خواهرام رو ببینم ولی اسم معلم پارسالشو هنوز یادشه دایی هاشو که سالی یه بار میبینه اصلا اصلا نمیشناسه یادتونه اول مهر چه قدر ناراحت بودم؟میگفتم آخه وقتی سه تا اسمو قاطی میکنه چه جوری 32 تا حرفو میخواد یاد بگیره ولی تا حالا خیلی خوب یاد گرفته ....تو هم نگران نباش عزیزم مدرسه خیلی فرق میکنه دکتر خوشابی هم میگفت دارو اول بچه هارو آروم میکنه و در نهایت پس از چندین سال تمرکز رو بهبود میده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
شعله جون ریتالین واقعا تاثیر مثبت داشته به قول دکتر خوشابی عیبش اینه که بچه رو دچار تیک میکنه پسر من صبحها که قرص میخوره تو مدرسه املاشو خیلی خوش خط و تمیز مینویسه اما تو خونه که دارو نمیخوره بد خط....معلمش میگه حتی از پشت نیمکت بیرون نمیاد ولی بعد از ظهرها مخصوصا الان که دیگه امگا 3 هم نمیخوره آتیش میسوزونه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان منم مامان یه پسربچه شیطون هستم پارسای من ماه دیگه 4سالش تموم میشه بچگی هاش بچه آرومی بود ولی هرچی بزرگ تر شد شیطون تر شده از لحاظ حرف زدن خیلی خوب حرف میزنه ولی فوق العاده شیطونه که منو مشکوک کرده مثلا از آزار من و باباش یا دیگران لذت میبره نسبت به بچه ها ی کوچکتر اصلا لطیف نیست چطور بگم مهربون نیست مثلا میگم سر صدا نکن نی نی طبقه پایینی بیدار میشه میگه خوب بشه پاشو محکمتر میکوبه روزمین یعنی تو در آوردن لج استاده از در و دیوار و تخت و مبل بالا میره فوق العاده لجبازه و برای هرچیز که بخواد بدست بیاره گریه میکنه و میره رو اعصابت دسشویی داشته باشه تا حد سرریز نگه میداره از شیطنت نمیخواد بره دسشویی آخرش با دعوا و جنگ میره دستشویی یکی از بزرگترین مشکلات ماست سر غذا نمیشینه همش بدوبدو میکنه و فرار میکنه نمیتونه بشینه بخوره همش دوست داره بازی های بکش و بکش با باباش انجام بده درگیری بدنی و بازی های اینطوری تو مهمونی هم همش داره میدوه و بازی میکنه اصلا حاضر نیست بیاد سر شام بشینه مهد میره و کلی شعر و سوره قرانی نقاشی هم میکشه الان مدتی هست سی دی نگاه میکنه اونم یه چیز رو هر روز نیم ساعت حالا به نظر شما بچه من بیش فعاله یانه مرسیییییییییییی
سلام دوستای گلم....دلم برا همتون تنگید چند وقته گرفتار مریضی علی و خودم و کارای دیگه بودم وکمتر میتونستم بیام نت.....وقتی اومدم و دیدم تاپیک صفحه اوله خیلی خوشحال شدم....بچه منم به پسرم همچنان دارو میدم ولی اینبار به دکتر کمی گلایه کردم که علی صددرصد خوب نیست اونم دوز دارو رو برد بالا و منم پشیون شدم کاش نمیگفتم وخودمم بهش دارو کمتر میدم ولی خیلیییییییییییی راضی ستم....پسرم خیلی اروم شده و خیلی کارهاش عاقلانه هست و تصمیم دارم همچنان ادامه بدم و تابحال اثر بدی از داروها ندیدم
نوران جونم خوش اومدی به تاپیک...عزیزم تشخیص بیش فعالی کار هر کسی نیست به همین دلیل توصیه میکنم حتما پسرت رو به یک روانپزشک کودک حاذق نشون بدی اصلا نگران نباشی.................ایشالله مساله ای نباشه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام به همگی....حالتون خوبه؟....پسر منم خوبه و به جز همون خشکی لبها که به خاطر همون تیک خوب نمیشه مشکل دیگه ای نداره ....درسشم خوبه خدارو شکر....نوران جان به قول مونا جون تشخیص بیش فعالی کار هر کسی نیست ولی چون از بچگی آروم بوده فکر نکنم بیش فعال باشه شاید به اقتضای سنش لجباز شده ....
مونا جون منم همین طور دلم نمیخواد تاپیک بره صفحه دوم دلم میخواد بتونیم از تجربه های هم استفاده کنیم اما هممون اینقدر درگیریم که دیگه اومدن به این محیط مجازی برامون ممکن نیست
2810