2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980966 بازدید | 11748 پست
مونا جون به خودت ربط داره ولی فکر می کنم این مقدار دارو برای کوچولوت خیلی زیاده تو رو خدا بیشتر دقت کن ........
به نظرم بچتو ببر تهران پیش خوشابی ........ایشون خیلی با احتیاط دارو می نویسن..........
من اگه بحث آموزش و تاخیر گفتار پسرم نبود عمرا بش دارو نمی دادم........
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
عزیزانم دکتر خوشابی بم گفت برای مهمانی همیشه 10 دقیقه قیل از شام برین و نیم ساعت بعد از شام برگردین ........
سعی کنین تو این شرایط مهمانی ها رو کمتر کنین یا بچه تون رو نبرین یا اینکه با همسرتون نوبتی برین ..........
تو رو خدا تو این شرایط کمتر به دارو متوصل شین ..........یه مقدار صبور تر باشین.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من در یک جلسهای که یک خانم دکتر از موسسه فرزندان برتر در اتمک قبلی و اوند فعلی بود میگفت که بچه ها تا 17-18 سالگی بیش فعالی رادارند و دارو حلال مشکلات نیست و فقط خانواده باید بدونه چکاربکنه
سلام .نارسیس جان دکتر انوری فوق تخصص مغز واعصاب کودکان ونوجوانان .شماره ش هم 88542535.آدرسش رو از خود منشی بگیر. اگه رفتی حتما در جریانم بذار .می خوام نظرت رو بدونم.

نوشین جان ،به نظر من کنجکاوی خصوصیت بارز بچه هایی در سن بچه ی شماست.بهت پیشنهاد می کنم کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم از دکتر سهامی رو بخونی.خیلی در مورد برخورد با چنین رفتارهایی راهکارهای خوبی داره.
سلام دوستان

از بین شما کسی هست که بچش بیش فعال از نوع بی توجه باشه ؟ یعنی فعالیت هاش در حد عادی باشه ولی کم توجه باشه؟ آیا این نوع بیش فعالی را هم میشه با نوار مغزی تشخیص داد؟؟

ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره بگه
سلام نارسیس جون و بقیه دوستای گلم.............والله منم به خدا دوست ندارم به علی دارو بدم ولی خانم من به دکتر اعتماد نکنم پس به کی اعتماد کنم؟؟؟ایا سر خود میتونم دارواشو قطع کنم و وقتی کار از کار گذشت بازم متوسل دکتر بشم......والله پسرم با خوردن داروها اصلا بی حال نمیشه..بلکه خیلی منطقی و ارومه..........وتاثیر داروها رو میبینم...........عزیزم مگ میشه قبل شام بری مهمونی زود بیایی...گلم فردا پس فردا پشت بچمون درمیارن که بچشون دیوونه ست و نمیتونن مهمون بیان..بچمون غی اجتماعی میشه..........به خدا من علی رو گاهی به خاطر بعضی مسائل نمیبرم...بقیه بچه ها رو که میبینم دارن بازی میکنن و از بچگشیون لذت میبرن عذاب میکشم...........وقتی میتونیم راحت بچه هامونو وارد اجتماع کنیم چرا مخفیشون بکنیم.........؟؟؟اینا نظر من هستن..............قصد هم دارم علی رو بیارم تهران ......ببینیم چطور میشه ایشالله
در مورد تبدیل تاپیک به کلوپ باید عرض کنم که طی چند ماه قبل چندتا کلوپ تاسیس شد در رابطه با بیش فعالی و خیلی زود جذف شد........چون تاپیک بیشتر در معرض دید هست ومجدود به چند کاربر نیست بهتره.....بازم اگه خواستید چشم کلوپ میزنیم.........در ضمن میتونید قلب بالای صفجه کلیک کنید تا این تاپیک به علاق مندیهاتون بره و راحتتر بتونید پیداش کنید...........بووووووووووووووس
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
بیتا جون میشه در مورد خصوصیات پسرت یه کم بگی؟
مسئله اینه که پسر من دو سال و دو ماهشه و تشخیص براش خیلی سخت شده. حتی خود خوشابی هم گفت نمیتونه براش تشخیص قطعی بده. موندم چیکار کنم واقعا.
دوستان مرسی از پاسخهایی که دادین با این تفاسیر که مونا جون گفت فکر نمیکنم پسرم بیش فعال باشه چون نه از دستش گریه کردم و یا کلافه شدم فکر میکنم شیطنتشهاش در حد شیطنتهای معمول یه پسر بچه باشه ولی یه مقدار کنجکاویش زیادی هست
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
سلام.زهره جان پسر من داِیم وسایلشو گم میکنه.درسش عالیه ولی با بی دقتی سوالارو جا می ندازه.وظایفشو فراموش می کنه مگر این که 100 بار بهش بگم یا واسش یادداشت بذارم.

البته این اختلال رو فکر نکنم قبل از سن مدرسه بشه تشخیص داد.تو پسر داری یا دختر؟چند سالشه؟
سلام به همگی
صبحتون به خیر ....میبینم که همگی درگیر گل پسرها هستین.....منم درگیر درس و مشق پسرم هستم دو روز خودش مریض بود چند روزم من کمی افت کرده از ده تا دیکته 8 تارو بیست یکی رو 18 و یکی رو 19 شده.....این 18 و 19 رو این اواخر که مریض بوده گرفته....البته نمره ندارن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام
من توی یه سایت معتبر طب سنتی-اسلامی (سایت دکتر روازاده) مطالعه کردم که یکی از دلایل بیش فعالی بچه ها استفاده از قرص اهن در دوران بارداری است
میتونید برای اطلاعات بیشتر به سایتش مراجعه کنید

یکی از بچه های فامیلمون که واقعا بیش فعال بود و اعصاب همه رو خرد کرده بود بعد از مراجعه به کلی دکتر روانپزشک و اعصاب جدیدا به یه کتر گیاهی مراجعه کرده و اونم گفته باید حجامت بشه باورتون نمیشه چند رو ز بعد ازحجامت که بچشو دیدم خدایی خیلی اروم شده بود تازه مشکل شب ادراریشم حل شده بود
شماره دکتررم دارم اگه مایل باشی براتون میزارم
سلام زهره جان.راستش نمی تونم بگم علایمی نداشت یا من توجه نمی کردم.چون مثلا یه بچه ی 3-4-5 ساله اگه چیزی یادش بره یا گم کنه،شاید عجیب نباشه.بیشتر کارهاش هم که با کمکه بزرگترهاست.واسه همین نمی تونم بهت نظر بدم.ولی اینو مطمیننم که زیر 3 سال هیچ وقت نباید اسم بیش فعالی یا کم توجهی رو بچت بذاری.
2810