2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980914 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان گلم ...حالتون خوبه؟ کوچولوها خوبن؟
چه جالب شعله جون منم کارشناس کشاورزی هستم .....من و تو هم رشته ایم
منم پسرم رو عصر پنج شنبه بردم پیش همون روانپزشک شهر خودمون چون اول مهر ریتالین تجویز کرد و گفت 3 ماه بده بعد از 3 ماه دوباره مراجعه کنید امیدوار بودم بگه دیگه نیازی به ریتالین نیست ولی نه تنها این حرفو نزد بلکه تاکید کرد نصف قرص هم بعداز ظهرها بهش بدم و حتما دارو رو تا پایان دوره دبستان ادامه بدم من حتی در مورد ریسپریدون پرسیدم گفت برای پسر شما ریتالین بهترین داروست ....گفتم من خیلی نگرانم همه میگن این دارو اعتیاد آوره....گفت برای بزرگسالان اعتیاد آوره برای بچه های بیش فعال تنها داروی موثر هست ....همچنین گفت شما به پزشک اعتماد کنید و نگران نباشید و بدونید عوارض دارو ندادن برای این بچه ها خیلی بیشتر از دارو دادنه.....گفتم آقای دکتر من اصلا شک دارم این بیش فعال باشه آخه تو خونه خیلی آرومه فقط جایی میریم اذیت میکنه ....گفت درجه بیش فعالی فرق میکنه بعضی ها شدید هستن پسر شما متوسطه.....خلاصه جونم براتون بگه که من حتما دی ماه میام تهران ببینم نظر دکتر خوشابی چیه ؟اگه اونم تاکید کرد که دارو بدم دیگه بی هیچ نگرانی دارو میدم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام عزیزانم
پسر 4 ساله من به تشخیص دکتر خوشابی وگفتاردرمانش بیش فعاله ولی نمی دونم چرا از نظر گفتاری تاخیر داره به تازه گی شروع کرده به گفتن کلمات که بعضی ها رو هم اشتباه می گه.........
بچه های شما از نظر گفتاری چطورن؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی دوستان خیلی دلم براتون تنگ شده انشالله همگیمون در راه تربیت صحیح و موفقیت آینده کودکان

دل بندمان موفق باشیم

نارسیس عزیز من پیش روانشناس پسرم موضوع دیر صحبت کردن را مطرح کردم و اون جواب داد که ما انتظار داریم بچه

تا پایان 3 سالگی بتونه بگه (( مامان .بابا. آب داد)) همین .این بچه از نظر ما سالم هست واز 3 سالگی به بعد باید کم

کم بتونه حرف بزنه . زیاد نگران نباش عزیزم

خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

نارسیس جون یکی از پسرهای منم مشکل گفتاری داره نا مفهوم حرف میزنه همه بهم میگن برامون ترجمه کن (البته بماند که من از همشون دلخورم ها) اما اون روز که رفتیم دکتر روانپزشک از هر دوشون خواست براش شعر بخونن قبلش از من پرسید مشکل گفتاری دارن یا نه؟
فکر کنم نمیدونم شاید به بیش فعالی مرتبطه که از من این سوالو پرسید
نارسیس جون گفتار درمانی نبردیش ؟
من پیامو دو جلسه بردم اما خوب به خاطر این مشکلش آخه اون روز هنوز نمیدونستم بیش فعاله همکاری نکرد اما به نظرم میتونه خیلی موثر باشه
دیشب داشتم مقاله های مرتبط با بیش فعالی رو میخوندم نوشته بود این بچه ها تا زمانی که دارو بخورن خوبن اما با قطع دارو دوباره علائم برمیگرده
یعنی دارو درمان نمیکنه فقط علائم رو کاهش میده
حالا به نظرتون بچه های ما تا کی باید دارو بخورن؟ کی خوب میشن؟
این مشکل راه درمان قطعی نداره؟
من داروی بچه ها رو قطع کردم چون کاملا بی اثر بود میخوام ببرمشون پیش یه آقایی به نام پارسا هوش ور که با دکتر خوشابی قبلا همکاری میکرده حالا اومده اصفهان
هر کسی اصفهانی هست میتونم آدرسشو و شمارشو براش میل کنم
میگن کارش بیسته
اینم وبلاگشه به نظرم مطالبش خیلی مفیده
ot.blogfa.com
پروین جون راست میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرایشت چیه ؟ کدوم دانشگاه بودی ؟کارت مرتبط با رشتت هست؟
من گراشم اصلاح نباتات بود دانشگاه شهرکرد فعلا هم که بی کارم یعنی اصلا دنبال کار نبودم
شعله جون من یک سال و نیمه که پسرم رو هفته ای یک جلسه گفتار درمانی می برم خیلی مفیده.
عزیزم من پسرم رو به کلینیک رشد دکتر پیش یاره بردم اتفاقا پارسا هوش ور هم اونجا کارمی کرد......
فکر کنم کار درمان ذهنی باشه.......
درمان اصولی بچه های بیش فعال کاردرمانی و رفتار درمانیه ...نه دارو درمانی راستشو بخای منم با دارو مخالفم ولی گفتار درمان پسرم همش تاکید داره که بش بدم ...
در حال حاضر یه ماهی می شه که شبا یه نصف ریسپریدول می خوره........
منم شاید دارو رو قطع کنم .
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
راستش و بخواین پسرم از نظر هوشی خیلی خوبه و تمام تخصصایی که بردمش تو یه جلسه به باهوش بودنش شک نکردن و در عین حال خیلی بچه خلاقیه .......من فکر می کنم با دارو خلاقیت رو ازش گرفتم ...
عزیزانم الان 2 سالی می شه که من پسرم رو پیش بهترین متخصصان مغز و اعصاب و روانپزشک بردم(دکتر زمانی-دکتر تنکابنی -دکتر جلیلی-دکتر خوشابی -دکتر سلطانزاده -پیشیاره )ولی چیزی دستگیرم نشده ولی وجه مشترک همه اونا این بود که بچه تاخیریه............
النم که هفت روز هفته کلاسای مختلف می ره ..... توکل به خدا ببینم چی می شه........
نارسیس جون من الان اصلا با دارو مخالف نیستم در مورد بچه های من خوب جواب داده بود راستش اصلا یه طور دیگه شده بودن همه متوجه شده بودن خوب منم که به کسی نگفته بودم که بهشون دارو میدم هی بهم میگفتن دیدی بهت گفتیم بزرگ میشن خوب میشن هههههههههههههههههههههههههه نمیدونستن که حالا هم که دوباره رفتارهاشون مثل سابق شده میگن نبرشون مهد تاثیره مهده ببین چه قدر خوب شده بودن
دو هفته ای بود کهداروشونا بی تاثیر شده بود گفتم اول ببرمشون پیش هوش ور بعد اون بهم یه دکتر معرفی کنه آخه دکتر خوب تو اصفهان نمیشناسم
امشب یعنی خبر ... رفتم مهمونی بلایی به سرم اوردن که مجبور شدم یک ساعت قبل شام تو این سرما ببرمشون بیرون پیاده روی چی کارشون کنم باباشونم نبود ولی وقتی رسیدیم سفره پهن بود خوردیم و بچه ها غش کردن آی کیف کردم ولی اولش نمیتونین تصور کنین چه به روزم اوردن فقط یه مامانی که شرایط منو داره میتونه منو درک کنه
شب که داشتم لباساشونو در میاوردم توی خواب دیدم گردنشون جای چنگه هاشونه آخه عصری به حد مرگ با هم در گیرشدن سر یه سکه که پیدا کرده بودن و دعوا بود کی بیاندازه تو قلک من بیچاره در حین دعوا دنبال سکه بودم تا بالاخره یکی پیدا کردم
بازم گریهههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ولی بچه ها من از یه نظر شانس اوردم با دیدن این بچه ها دیگه هیچ کس بهم نمیگه یه کی دیگه هم میخوای هههههههههههههههههههههههههه
2810