2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980943 بازدید | 11748 پست
چند وقته خیلی بیحوصله شدم اصلا حس هیچ کاری رو ندارم

زندگیم ول بچه ام ول خودم ول شوشو ول

خسته شدم از این همه بی حوصلگی . امیر رو همش دعوا میکنم

اونم که اصلا گوش به حرف نمیده . خیلی حرف میزنه وقتی هم که حرفی نداره برای گفتن ادا درمیاره حرفهای نامفهوم میرنه

دیشب با عمه اش حرف میزد اولش خوب بود بعدش شروع کرد به حرفهای نامفهوم

خسته شدم خیــــــــــــــــــــــــــــــلی
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

الان مادر شوشو یکـــــــــــــــــــــــماه که خونه ماست

دیگه دارم منهدم میشم .دیشب سر شام حسابی با امیر دعوام شد و هم خودم و هم امیر رو کتک زدم

روانی شدم
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارای جون سلام.پسرمنم کلاس اوله.توی کلاسشون خیلیا توی فارسی مشکل دارند.امروز یکی از مامانها میگفت بچه اش حرف پ و ک رو قاطی میکنه.درصورتی که هیچ شباهتی با هم ندارند.کلاس اول هم خداییش خیلی سخت کردند.میتونی بگی بهت دیکته بگه.شما اشتباه بنویس و بگو غلطهای شمارو پیداکنه و درستش رو بالاش بنویسه.با این کار هم تمرکزش رو بالا میبره و هم توی نوشتن کمکش میکنه.منم تمام آموزش پسرم رو خودم دارم انجام میدم.کمتر از50درصدرو توی کلاس یاد میگیره.بیشترخودم حالیش میکنم.امیدوارم با تلاشهایی که میکنی فرزندت بهتر بشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مرجان جون سلام.فکرکنم این تاپیک ازاون تاپیکایی هست که غم و غصه دیگران برای ما هم غم و غصه هست.من که هربار میام اینجا حتی اگه راهکاری رو نتونم به کسی بگم،براش دعا میکنم.امیدوارم مشکلات شما هم به زودی حل بشه.اونم میتونه در درجه اول با آروم کردن خودت شروع بشه.به این فکرکنید که چقدر مادرشوهرتون با شما راحته که 1ماه هست منزل شماست.حتما عروس خوبی براش هستید!!!!باهاش برید بیرون و هم خودتون آب و هوایی عوض کنید و هم اون.
سلام مامانها
من هر ازگاهی به این تاپیک سر میزنم و برای دخترم از همین جا دکتر پیدا کردم.

این پست رو برای اون مامانایی مزارم که میترسن از ریتالین یا اونهایی که ته دلشون میگن نکنه بچه های ما نتونن مثل بافی درس بخونن.

دختر من بیششششششششششششششش فعاله. 5 سالشه. ولی از 3 سالگی من مطمئن بودم بش فعال.

کارهای خطرناک میکنه . از روی ارتفاع میپره. اصلا نمیترسه.از دوسال و نیمی مهد رفته اما همیشه در حال ورجه وورجه بود و اصلا خسته نمیشه. یادم نمیاد از وقتی که راه افتاده نشسته دیده باشمش:)) حتی سر کلاس هم نمیتونه کامل روی صندلی بشینه همیشه نیمه نصفه میشینه انگار داره میره.
4 سالگی دکتر خوشابی براش ریتالین تجویز کرد. منم دودل بودم اما بعد واقعا راضی شدم.

ما ایران نیستیم. . من همش نگران بودم دخترم تو مدرسه مشکل پیدا نکنه. خیلی هم نگران بودم. چون دخترم بدون ریتالین اصلا فابل کنترل نیست. هم خودش هم ما اذیت میشیم.
اما الان 5 ماهه مدرسه میره ( اینجا 5 سالگی میرن مدرسه) و هر روز صبح پزستار مدرسه 8 صبح 2/1 ریتالین بهش میده و 11 ظهر هم دوباره همینو تکرار میکنه.

نمیخوام ازش تعریف الکی کنم اما الان 3 زبان را باهم داره یاد میگیره و حرف میزنه. مدرسه اش به 3 زبانه و دخترم کاملا میفهمه. ریاضیش خیلی خوبه و در کمال تعحب و خوشحالی هقته پیش که رفتم گزارش ترم رو از معلم هاش بگیرم همه ازش بسیار راضی بودن و جزو معدود بچه های مدرسه بود که به عنوان با استعداد اسمش رو نوشته بودن. واقعا خوشحال بودم چون روز اول حتی مطمئن نبودم با این همه ورج و وورجه بتونه درس بخونه.
اما ریتالین بهش کمک میکنه که اون چیزی که هست باشه . بچه های ما همه با هوش و با استعدادند فقط این نقص مانع میشه اونی که هستن باشن.
دست خط دختر من بدون ریتالین کاملا متفاوته از زمانی که ریتالین میخوره.

از ریتالین نترسین. دختر من هنوزم بدون ریتالین غیر فابل کنترل. 5 سالشه اما 2 بخیه روی لبش داره یکبار دستش رو لای در گذاشته و شکسته. هفته پیش سرش موفع دویدن خورد به دیوار و دوباره بخیه خورد و کلا همش در خال حرکت و جنبش و حادثه است. ا

اما وقتی ریتالین میخوره همه چیز خوب میشه . بهتر عمل میکنه. از خطر میترسه. حرف گوش میده و لجبازیش کمتر میشه. کمتر هم سرزنش میشه.
ما هنوزم با هم دعوا میکنیم. من هنوز و هر روز داغغغغ میکنم. اما میدونم دست خودش نیست.

خودش یکبار که من دیگه حسابی داغ کرده بودم گفت مامان من میخوام نکنم اما نمیتونم! دیدم چی بهش بگم. دلم براش سوخت. ما عصبانی میشیم کلافه میشیم. اما واقعا دست خودشون نیست.

کاردرمانی خیلی خوبه اما ریتالین واقعا بهشون کممک میکنه که خودشون باشن
سلام تارا جون.ممنونم که باعث شدی فکر و ذهنم آروم بشه.متاسفانه بعضیا که میان اینجا باعث میشن فکرو خیالات ما بیشتر بشه.دکتر بهتون گفته 1قرص رو در 2نوبت بهش بدین.یعنی در هر2بار نصف قرص رو؟یه بارم دکتر کودکانی که پسرم رو میبرم گفت 1قرص رو یکجا بهش ندم.بهتره نصف رو صبح و نصف دیگه رو ظهر بدم.آفرین به دخترت.مشخصه خدارو شکر هوش خوبی داره.موفق باشی.
سلام

من اجازه دارم در روز بهش 3 بار نصف ریتالین بدم. (دکتر خوشابی اجازه داده). اگر یکی رو کامل صبح بدم تا 11 بیشتر اقر نداره اما اینجوری 2/1 صبح تا 10 آروم نگه میدارتش و روزهایی که بعد از 11 کلاسی داره که به تمرکز احتیاج داره نصع هم 11 میخوره. اما 2:30 که من میرم دنبالش هیچ اثری از دارو نیست دیگه:))

دکتر به من تاکید کرد حتی پارک هم که میره بهش نصف بدم مخصوصا اگر تعداد بچه ها زیاد باشه. چون هیجان زده میشه و دیگه حواسش به کارهای خطر ناک نیست.

گاهی هم فقط نصف صبح رو میخوره و باقی روز رو با هم کنار میایم.

اما من مطمئنم ریتالین برای بچه های ما لازمه . دلیلی نمیبینم بچه ای که میتونه با دارو تمرکز داشته باشه و سرکلاس خوب درس رو بفهمه رو با دارو ندادن از زندگی عقب بندازم.

من دیدم مادرهایی که اینجا اومدن و گفتن چرا دارو. ضرر داره و این چیزها . اما من میگم ریتالین خطرناک نیست وقتی تجویز میشه. اما پر خطرتر از هوای آلوده که نیست؟
من روزی که دارو رو شروع کردم همه دودلم میکردن اما هیچ کس حال مادر رو که از آینده بچش نگرانه رو نمیدونه. همه احساسشون رو میگن. تجربه نکردن. بیش فعالی هم یک بیماریه که باید درمان بشه. درمانشم معلومه. حالا اینکه یکی دلش میخواد بیماری قندش رو با داروی گیاهی و روش های متافیزیک خوب کنه به خودش ربط داره اما انسولین برای همین کشف شده.
تارا جون حرفت رو تایید می کنم.ما باید باور کنیم که بیماری فرزندانمون باید درمان بشه و به نظر منم بهترین راه ریتالین هست.توی مدرسه پسرم هستند بچه هایی که اصلا قابل کنترل نیستند.حالا اگه به مادراشون بگی برو پیش یه دکتر،بهشون بر هم میخوره.ریتالین هم مثل خیلی از داروهای دیگه باید مصرف بشه.
سلامممممممممممممممممم
دوستای خوبم خسته نباشید و خدا قوت . مانلی جان خیلی متاسف شدم برای دختر دایی ات . دلم کباب شد . خدا خودش کمکش کنه . راستی منم هر روز به ایلیا تخم مرغ می دم مگه اشکالی داره ؟ البته اینو از یه متخصص بهداشت و تغذیه پرسیدم گفت هیچ اشکالی نداره اما اگه شما اطلاعات جدیدتری دارید میشه بگید شاید من دارم اشتباه می کنم ممنون میشم .
بچه ها من به یه نتیجه حیرت انگیز رسیدم :::::: من و شوشو خیلی به هم وابسته بودیم بیش از حد . تا اینکه ایلیا بدنیا اومد و به اندازه تمام کهکشان ها بین ما فاصله انداخت و من الان مدتیه دارم رو بهبود و باسازی رابطه ام با شوشو کار می کنم حس می کنم این باعث شده رفتارم با ایلیا بهتر بشه . رفتار ایلیا هم بهتر شده . به طوریکه شوشو از وقتی از مسافرت اومدیم چند بار گفته چقدر ایلیا بزرگ شده و رفتارش مردونه شده . توکل بر خدا ایشالا هه ایلیا و هم اون یکی بچه ام ( شوشو جان ) رو بتونم به سرانجام برسونم .
ایلیا هر زوز مداد و پاک کنش رو تو مهد گم می کرد . هر روز باید یه جدیدش رو براش می خریدم تا اینکه بهش گفتم اگه گمشون نکنی جایزه داری . هفته اول ( قبل از مسافرتمون ) یه روز در میون جایزه می گرفت . این هقته از شنبه تا امروز که گم نکرده اگه فردا هم گم نکنه یه جایزه داره . تا دو هفته این روش رو ادامه می دم و بعد 2 هفته یه بار جایزه و تا یک ماه هم به این روش و بعدش هر از گاهی یه جایزه . ولی خیلی خوشحالم این رفتار توش تثبیت شد . ایشالا کم کم باید برم سراغ تثبیت کردن رفتارای مهمتر و سخت تر
نمیدونم والا با معلمش ومدیر صحبت کردم نظرشون آموزش مداوم بود حتی تو تابستون ولی نه فشرده ونظرشون این بود سال دیگه اول رو بخونه.................
ولی خوب در مورد مدرسه نظری نمیدن دیگه
سلام پروین جون.خوبی؟پسرگلت چطوره؟پسرم توی این هفته خیلی با یکی از دوستاش دعواشون میشه.البته تمام کلاس با هم مشکل دارند.معلمشون زیادی راحت گذاشته کلاس رو.چندروزپیش هم معلم بهم گفت پسرم بی علت با دوستش دعوا میکنه.در صورتی که پسرم تا کسی اذیتش نکنه کاری به کار کسی نداره.از پسرم پرسیدم میگه دوستم همش زبون درازی میکنه!!!!!!!!!!نمیدونم چرا باید من که مشکل پسرم رو صادقانه با معلم مطرح کردم ،مورد بازخواست قرار بگیرم.حالا چندروزیه اصلا نرفتم با معلمش صحبت کنم.باید خودش کلاسش رو نظم بده.دیروز 2تا از بچه ها یکی از بچه های کلاس رو حسابی حرص داده بودند.اگه پسر من بود هزار جور مشکل رفتاری بهش می بستند.نمی دونم چی بگم...........توی مملکت ما اصلا نباید روراست و صادق بود.اونایی که 2رو بازی در میارن و دروغ میگن همیشه برگ برنده دارند.ببخش سرت رو درد آوردم.دلم گرفته بود گفتم یه کم سبک بشم..........
2810