سلام
من اجازه دارم در روز بهش 3 بار نصف ریتالین بدم. (دکتر خوشابی اجازه داده). اگر یکی رو کامل صبح بدم تا 11 بیشتر اقر نداره اما اینجوری 2/1 صبح تا 10 آروم نگه میدارتش و روزهایی که بعد از 11 کلاسی داره که به تمرکز احتیاج داره نصع هم 11 میخوره. اما 2:30 که من میرم دنبالش هیچ اثری از دارو نیست دیگه:))
دکتر به من تاکید کرد حتی پارک هم که میره بهش نصف بدم مخصوصا اگر تعداد بچه ها زیاد باشه. چون هیجان زده میشه و دیگه حواسش به کارهای خطر ناک نیست.
گاهی هم فقط نصف صبح رو میخوره و باقی روز رو با هم کنار میایم.
اما من مطمئنم ریتالین برای بچه های ما لازمه . دلیلی نمیبینم بچه ای که میتونه با دارو تمرکز داشته باشه و سرکلاس خوب درس رو بفهمه رو با دارو ندادن از زندگی عقب بندازم.
من دیدم مادرهایی که اینجا اومدن و گفتن چرا دارو. ضرر داره و این چیزها . اما من میگم ریتالین خطرناک نیست وقتی تجویز میشه. اما پر خطرتر از هوای آلوده که نیست؟
من روزی که دارو رو شروع کردم همه دودلم میکردن اما هیچ کس حال مادر رو که از آینده بچش نگرانه رو نمیدونه. همه احساسشون رو میگن. تجربه نکردن. بیش فعالی هم یک بیماریه که باید درمان بشه. درمانشم معلومه. حالا اینکه یکی دلش میخواد بیماری قندش رو با داروی گیاهی و روش های متافیزیک خوب کنه به خودش ربط داره اما انسولین برای همین کشف شده.