2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980931 بازدید | 11748 پست
سارای عزیز

من پسرم کلاس پنجم هست هنوز برای حل بعضی از مسائل ریاضی باید بالای سرش باشم، چون سطح تمرکزش بالا نیست ولی هم من و هم معلمش راضی هستیم

شما نباید از دخترت خیلی هم توقع داشته باشی
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا الان دخترت حروف را قاطی کرده و زمینه خواندش هم ضعیفه

با کمی صبر و تحمل و البته همت و پشتکار شما حتما موفق میشه
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام ناز جان

سارای عزیز پسر منم کلاس اول خیلی برای بعضی چیزها گیج بازی در می آورد به طوری کا گاهی فکر میکردم دیرآموزه

...گاهی میگفتم سنجش کلاس اول اشتباه کرده پسر من مرزیه ...ولی تو بعضی چیزها خصوصا مفاهیم ریاضی عالی بود با

خودم میگفتم پس چرا ریاضی رو میفهمه؟...تا اینکه امسال یه تست هوش جامع ازش گرفتم آی کیو از حد طبیعی بالاتر بود

حالاخیالم از بابت هوشش راحت شده مشکل اصلیش عدم تمرکز هست

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سارای

دخترت مضطرب نیست ؟؟؟

یا زمینه افسردگی؟؟؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سارای عزیز

باید به دخترت اطمینان کنی

نذار بین خودش و همکلاسی هایش فرقی ببینه.

بخاطر درس خسته اش نکن

مهمتر از درس و یادگیری روحیه اش هست
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جان انشا ئ الله مشکل خاصی نیست نگران نباشتوکل به خدا کن

منم هنوز نفهمیدم دلیل پرولاکتین بالای پسر چی هست؟نمیدونم چرا هر دفعه به دلیلی قسمت نمیشه ببرمش دکتر؟

امروز عصر به مطب آقای دکتر زنگ میزنم اگه تشریف آورده باشن پنج شنبه پسرم رو میبرم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جان من هم به خدا توکل کردم ولی امروز واقعا کلافه هستم

مشکلات هورمونی که از دوران نوزادی شروع شده و همچنین داشتن زمینه های اضطرابی علت بالا رفتن پرولاکتین هست.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سارای عزیز

مطمئن باش خیلیها حتی شاید توی کلاس دخترت الان حروف رو قاطی میکنن و مشکل دارن کلا بچه های کلاس اول برای

فارسی خیلی مشکل دارن بزار بره مدرسه ببین چی میشه؟...منم پارسال خیلی نگران بودم معلم پسرم همش میگفت این

بچه ها از عید به بعد پیشرفت چشمگیری میکنن و همینطور هم شد
من هم نظر پروین جون را دارم

نگران نباش . درست میشه ...
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جان پسر من از نوزادی سینه هاش بزرگ بود الان که چاق هم شده دیگه خیلی بزرگتر شدند به طوری که خودشم خجالت

میکشه دیروز خوشحال اومده خونه میگه مامان تو کلاس شنا یه پسر تپل مپل هست که سینه هاش مثل من خیلی بزرگه

اضطراب هم داره مخصوصا اخیرا از دکتر رفتن و خونگیری به شدت میترسه روز یکشنبه که دکتر نبود کلی خوشحال شد و

میگفت من از خونه تا اینجا دعا کردم دکتر نباشه...اگه سینه هاش بزرگ نبودمن مطمئن میشدم بالا بودن پرولاکتینش به خاطر

اضطراب موقع خونگیری یا به خاطر مصرف ریتالین هست
مهسما جان اینجا یه محیط مجازیه نه شما منو میشناسی ونه اون مادرو پس من آبروی کسی رو نخواستم ببرم ...و وقتی این تاپیک رو دیدم گفتم شاید بتونم کمکی بگیرم ومشکل اون بچه رو حل کنم...ازون دسته هم نیستم که مدام تاکید کنم بچم تکه وبخوام همش تعریفشو بکنم ...شمام انقد زود قضاوت نکن ..البته شاید بقول شما بحال خودشون رها کنم بهتر باشه هر چی هست مادرش یه مشاور کودک!!! ولی فکر میکنی یه مشاور چون درسش رو خونده خودش مشکل نداره!!!
نمیدونم چرا نمیتونم دیگه اینجا حرف دلم رو بزنم حس میکنم بیخودی مینویسم هیچ کس اهمیتی به حرفهام و

مشکلاتم نمیده . یه حس هست دیگه حالا تا چه انداز ای واقعیت داره نمیدونم
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

2810