2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980920 بازدید | 11748 پست
پروین جان من اگه جای شما بودم یه متن قشنگ در وصف کار زشتی که کردند و اطلاع ندادند براشون می ذاشتم .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام مهسما
من ریسپریدون می دم دکتر گفته یکچهارم صبح و یکچهارم عصر بده. من فعلا فقط صبحها می دم خیلی بهتر شده حرف شنویش زیاد شده و الان که می ریم بیرون از خونه تو خیابانون دستمو میگره. خیلی هم وابسته خودم شده در واقع همیشه حرفمو گوش می کنه. الان که سرکارم دلم برایش خیلی تنگ شده.
چون هنور حرف نمی زنه به جز چند کلمه دکتر گفت این دارو هم تمرکزشو بهتر میکنه که حرف بزنه. در واقع احساس می کنم تو همه کارهاش عاقلتر رفتار میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من هم پیش فعاله ولی عمرا اگه بهش دارو بدم دارو بچه ها رو بدتر میکنن
خودم دارم باهاش کار میکنم
چطور به خودتون اجازه میدین بچه رو دارویی کنید
بدبختشون میکنین با این داروها کمی صبرو تحمل همه چیز رو درست میکنه
مامان رکسانا جان،همه ما به تجویز پزشک دارو میدیم.یکیش خود من.از اون اول با دارو اصلا موافق نبودم.ولی آخر به این نتیجه رسیدم باید دارو داد.الان هم خدارو شکر پسرم از نظر درسی خیلی خوبه.رفتارش هم خیلی خوب شده.ما راه طولانی رو رفتیم و در پیش داریم.بهتره ماها که هممون این مشکل رو داریم،توی دل هم رو خالی نکنیم.بدبختی و خوشبختی بچه هامون دست خداست.هرمادری آرزوش خوشبختیه فرزندش هست.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ممنون سومیسو..پروین و بهاره عزیز

پروین جون به اعتقاد من کار کردن مادر تاثیری توی تربیت بچه نداره مادری که بدونه که چه رفتاری درسته ورو بچه اجرا کنه همون ساعات کمتری هم که خونه هست کافیه تا فرزند سالمی رو چه از نظر فکری وچه سلامت پرورش بده...من تو صحبت هام اشاره کردم که در صدی از بچه ها بخاطر تربیت اینطور بودن ودرصد دیگه اینطور متاسفانه متولد شدن...شما مطمئنا مادر نمونه ای هستین...چون در مقایسه با این مادر که همیشه از بچگی تا الان که 6 سالشه یبار لباس مرتب تنش نکرده ما واقعا تو مهمونیا خجالت میکشیم با لباسای چروک و گاها کثیف...واز لحاظ تغذیه هم صفر میتونم بگم فقط 2-3 نوع غذا +مقدار زیادی کاکائو وزن یه بچه 6 ساله 16 کیلو!!!

بهاره جون یکی از دغدغه های فکری منم همینه ولی واقعا بیشتر از اینکه نگران بچه خودم باشم نگران اون طفل معصومم که بخاطر بیفکری والدینش باید تحقیر بشه...ما تو یه ساختمون هستیم ودیدم که تو حیاط وقتی با بچه های دیگه هم بازی میکنه بارها تردش کردن که تو بلد نیستی درست بازی کنی ...چرا اینجوری میکنی...وحشی ...مادرم گفته باهات بازی نکنم...ومن واقعا از صمیم قلبم ناراحت شدم بلاخره هم خونم و واقعا از روز تولدش عاشقش بودم
راستش همینطور شده من با اینکه با مادرش خیلی صمیمی بودم ولی بعداز یکسالگی دخترم هر وقت خواست بفرسته دخترشو پیش من بهونه آوردم والان خیلی کم شده رفت و آمدامون........ولی یه چیز جالب در مورد این بچه اینه که وقتی خودش تنها میاد خونمون رفتارش خیلی نرمال وخوبه وواقعا شگفت زده میشم ولی بمحض اینکه مادر وعلی الخصوص پدرش میاد اصن ازین رو به اون رو میشه انگار دوست داره همش دعواش کنن وبکن نکن بهش بکنن...تو مهمونیای شلوغ هم که دیگه صدای همه رو از کوچیک تا بزرگ در میاره...

سومیسو جون اتفاقا این مادر اونجایی که باید غرور داشته باشه نداره...یموقع ها فکر میکنم من اگه جای مادرش بودم اصلا هیچ جا نمیبردمش که کسی بهش توهین نکنه ولی انگار اصن اینچیزا رو نمیبینه یا نمیدونم شاید براش عادی شده...بر عکس خیلی هم اصرار داره مدام مهمونی باشن
مانلی جان،برای این مادر متاسفم.یکی آرزوی داشتن بچه داره و یکی دیگه قدر نمیدونه.خدا خودش بیدارش کنه............
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام

مانلی جان ما هم یه پسر همسایه داریم دقیقا 13 روز از پسر من کوچکتره پسر من 23 شهریور و اون 5 مهر به دنیا اومده به خاطر همین اون کلاس اول هست از لحاظ هوش و یادگیری فوق العاده باهوش بود حرف زدنش عالی کلی شعر حفظ بود اصالتا مال یه بخش اطراف شهر ما هستن که اونجا محصول عمده اش گردو هست و مردمش به باهوشی معروفن و کلی دکتر و مهندس از این بخش کوچک بلند شده اصلا اهل تلوزیون و بازیهای کامپیوتری و این چیزها نیست و دائم دوچرخه سواری و بازیهای سالم میکنه ....فقط دائم تو کوچه هست نمیدونی همسایه ها چقدر پشت سر مادرش حرف میزدن مادرش هم 3 تا پسر دانشجو داره و اینو ناخواسته باردار شده اصلا به دارو و دکتر اعتقاد نداشت و همیشه میگفت اون سه تا پسرم هم همینطور بودند تازه امیر مهدی (همان آقا پسر) که میومد خونه ما یک ساعت مینشست یه گوشه و با اسباب بازیهای پسرم بازی میکرد یعنی تمرکزش هم خوب بود من اصلا فکر نمیکردم نیاز به دارو داشته باشه و در مقاسیه با پسرم خیلی باهوش تر و تمرکزش هم خیلی بهتر بود ....دیروز بعد از چند ماه مامانش رو دیدم پرسیدم امیر مهدی با درس و مشق چه طوره؟...گفت همسایه نگو که دلم خونه ....یک ماهی رفت مدرسه سرویس هم داشت و من معلمش رو هم نمیدیدم چون از بابت هوش خیالم راحت بود مطمئن بودم مشکل درسی نداره مثل اون سه تا پسرم ...امااااااا....بعد از یک ماه معلمش منو خواست و گفت اذعان دارم پسرت واقعا باهوشه اما اصلا تمرکز نمیکنه حتی صندلیش رو آوردم کنار میز خودم و براش ریاضی رو توضیح دادم اما همش به سقف کلاس نگاه میکرده و تو این عالم نبوده من جز پسر شما 30 تا دانش آموز دیگه هم دارم نمیتونم تمام وقتم رو به پسر شما اختصاص بدم ببرینش دکتر و یه فکری به حالش کنین وگرنه افت تحصیلی پیدا میکنه اگر فقط شیطنت بود تحمل میکردم ولی مشکل تمرکزش هست (دقیقا همون حرفی که معلم پسر من و معلم پسر سومیسو زده)...میگفت مجبور شدم ببرمش دکتر و الان دارم ریتالین بهش میدم و خیلی هم ناراحتم....منم کلی دلداریش دادم که منم چندین ساله به هر دری خودم رو زدم و آخر به این نتیجه رسیدم که باید دارو بدم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
خانم مامان رکسانا امیدوارم دختر شما زمان مدرسه هم مشکل خاصی نداشته باشه و بیایم از شما راهکار بگیریم که چه

جوری بدون دارو سر کلاس حواس بچه هامون رو معطوف درس کنیم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
قتی دخترم به دنیا اومد 3 کیلو بود طبیعی زایمان کردم.............مشکلی نداشت بارداری راحتی داشتم .............شیرخودمم خورد تا23 ماه همه چی به موقع گردن گرفتن نشستن ..............13 ماهگی راه رفت............از اواخر 2 سالگی آوا سازی میکرد واین ادامه داشت 2ونیم روبیشتر داشت ولی کلمه نمیگفت با مشاور وروانپزشک صحبت کردم گفتن چیزیش نیست .......3نیم روتمام نداشت که به مغزواعصاب مراجعه کردم آز شنوایی ومتابوایک دادیم سالم بود ......mir خبر از یک بیماری نادر ژنتیکی داد..........که با پیگیری وآزمایش.تایید شد ...............از حدود 4 سالگی بعد از عوض کردن دکتر داروی ویتامینی رو شروع کردیم که خدا رو شکر روند بیماری را متوقف و بیماری کاهش پیدا کرده....................ولی از نظر ذهنی کمی نثبت به همسناش عقب هست...........البته سنج آموزش وپرورش کلاس اول را براحتی قبول شد.................
از 3 سالگی گفتار درمانی وکار درمانی ذهنی میره ..........الانم نورو فیدبک

دخترم از لحاظ درسی خیلی ضعیف حتی معلم خصوصی هم براش گرفتم ....سی دی .........هرچی فکر کنی ..........خودمم زیاد باش کار میمنم ولی تو فارسی خیلی ضعیفه.......فکر کنم نتونه امسال رو تموم کنه.......................از یه طرف میگم بزارم تابستون بخونه .........تا شهریور تموم کنه ........از یه طرف میترسم نتونه تموم کنه بد تر خسته شه .............وخوندش برا سال دیگه سختر بشه
حالا موندم بزارم تا شهریور بخونه .....................تو تابستون کمی باش کار کنم ...............بزارم سال دیگه دوباره اولو بخونه ..................
اگه قرا باشه بخونه مدرسشو عوض کنم .........یا بزارم بمونه تو مدرسه خودش
اینم بگم .از کادر مدرسه دخترم خیلی راضیم از بچه ها از همه چی..............به بچه ها هم معلمشون گفته این کوچکتر از شماست یک سال زود اومده...................
یا مدرسشو عوض کنم
سارای عزیز

دخترتون الان چند ساله هست؟

میشه یه کم بیشتر در مورد بیماری اش صحبت کنی.

یعنی این بیماری ارتباطی با بهره هوشی اش داره؟

تست هوش انجام دادید؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

فقط مشکلش در فارسی هست ؟؟

از نظر گفتاری و جمله بندی چطور هست ؟؟؟؟

ببخشید که این همه سئوال پرسیدم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810