2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980940 بازدید | 11748 پست
خیلی ممنون دوستان حالا که صحبت از ذکر شده منم بگم از آیه الکرسی واقعا معجزه دیدم بهتون توصیه میکنم بخونید و

حفظش کنید هر جا هر جا حتی اگه لب خیابون وایسادید تاکسی گیرتون نمیاد بخونید معجزه میکنه وقتی ماشین رو بالای

شناور گذاشتیم تا از راه آبی بریم جزیره قشم پسرم گفت دوربین رو بده میخوام از کشتیها عکس بگیرم ...دوربین رو بهش

دادم و یه آیه الکرسی خوندم چون پسرم لب عرشه ایستاده بود باور میکنید دوربین از دستش ول شد و قبل از اینکه بیفته تو

آب یه آقایی که کنار پسرم بود سریع قاپیدش و نذاشت بیفته تو دریا ...این یه نمونه کوچکش بود...هر صبح آیه الکرسی و چهار

قل رو برای بچه هاتون بخونید قول میدم صحیح و سالم برن مدرسه و برگردن ...من همیشه و هر موقع میخونم باور میکنید هنوز تصادف نکردیم یکی دو مورد کوچولو مثلا کسی از عقب زده بهمون و خسارت رو هم داده ...یا موقع خونگیری از پسرم رگش پیدا نمیشد آیه الکرسی خوندم سریع خونگیری کردن و پسرم اذیت نشد ....خلاصه اینکه این توصیه خواهرانه را از من داشته باشیدضرر نمیکنید
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه دختره 1 و دو ماهه دارم ولی کم کم دارم حس میکنم که بیش فعاله، آخه من تو بارداری خیلی استرس داشتم همش حس میکنم ان باعثش شده دخترم خیلی شیطونه هیچ وقت تو بغلم آروم نمیشینه از روی مبل و صندلی میره بالا هیچوقت کنار ما نمیشینه غذا بخوره زود قهر میکنه و گریه میکنه خلاصه....به نظرتون از الان باید ببرمش دکتر
مهسما جان هوشش خوبه بد نیست مهارتهای حرکتیش هم خوب سر موقع غلت خورد سر موقع نشست سر موقع راه رفت الان خیلی کلمه ها رو که من میبینم بقبه همسن هاش نمیگن میگه: دد، مامان،بابایی، هاپو، بیا، واکن دس، حتی یک بخشی از شعر تاب تاب عباسی رو میخونه
سلام به دوستای خوبم
منم دیروز از مسافرت برگشتم . در مجموع خوب بود جاتون خالی . در مورد ایلیا به جز لجبازی شدیدی که با دختر خواهرم داشت و مرتب تکرار می کرد ازش متنفره ، در مجموع بچه خوبی بود یعنی از 20 بهش 15 می دم . همه بخصوص برادرم بارها تاکید داشتن ایلیا چقدر اروم شده . البته منم ذره بین رو از رو ایلیا برداشتم . قبلا هر جا می رفتیم یه ذره بین با بزرگنمایی فوق العاده زیاد می ذاشتم رو ایلیا و جزئی ترین حرکاتش رو ثبت می کردم و هم خودم حرص می خوردم و هم بچه رو توبیخ می کردم اما الان به این نتیجه رسیدم یه کم بچه رو ازاد بذارم و زیادی بهش گیر ندم و رو رفتاراش حساس نباشم . بهتر هممون اینکار رو بکنیم . ذره بین رو از رو بچه هامون برداریم و برای کوچکترین رفتارشون بازخواستشون نکنیم
سلام به دوستای خوبم
منم دیروز از مسافرت برگشتم . در مجموع خوب بود جاتون خالی . در مورد ایلیا به جز لجبازی شدیدی که با دختر خواهرم داشت و مرتب تکرار می کرد ازش متنفره ، در مجموع بچه خوبی بود یعنی از 20 بهش 15 می دم . همه بخصوص برادرم بارها تاکید داشتن ایلیا چقدر اروم شده . البته منم ذره بین رو از رو ایلیا برداشتم . قبلا هر جا می رفتیم یه ذره بین با بزرگنمایی فوق العاده زیاد می ذاشتم رو ایلیا و جزئی ترین حرکاتش رو ثبت می کردم و هم خودم حرص می خوردم و هم بچه رو توبیخ می کردم اما الان به این نتیجه رسیدم یه کم بچه رو ازاد بذارم و زیادی بهش گیر ندم و رو رفتاراش حساس نباشم . بهتر هممون اینکار رو بکنیم . ذره بین رو از رو بچه هامون برداریم و برای کوچکترین رفتارشون بازخواستشون نکنیم
مهسا و دینا جان من با شما همدردم.دختره من 20 ماهشه.همیشه عصبانیه و یک جا نمیشینه.باید مدارا کرد فعلا.شایدم از هوش زیادشونه.دخترم زیادی زرنگه و همش حرف میزنه.البته دندوناشم اذیتش میکنه.
سومیسو جان:زیاد تعریفی نداره و همش پاهاش میسوزه ولی از شیطنت نیفتاده.من بینیمو 11 روزه عمل کردم و گلاره حساس شده و همیشه میخواد با یه چیزی بزنه به صورتم.خلاصه مکافات داریم با این بچه
سلام مامان ایلیاجون.رسیدن بخیر.خدارو شکرپسرگلت بهترشده.راست میگی تا وقتی ما کوچکترین کار بچه مون رو زیر سوال ببریم دیگران هم در مورد کارای فرزندمون قضاوت درستی نمی کنند.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان گلاره جون بچه ها خیلی نسبت به پدر . مادرشون حساسند.اینکه میخاد بزنه به بینی شما نشون میده ناراحته که شمارو اینطوری میبینه.منم وقتی حالم خوب نیست پسرم خیلی ناراحت میشه.نگرانی رو توی صورتش می بینم.معلومه دخترت خیلی دوستت داره.برای سوزش پاهاش پماد کالاندولا خیلی خوبه.من بچه هام کوچک بودند همیشه استفاده می کردم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مهسا جان.واقعا نگران نباش به نظرم دخترت واقعا رفتارش طبیعیه.من اگه گلاره اینجوری بود الان تو آسمونا بودم.دختره من خیلی عصبیه و همیشه بچه هارو میزنه یا گاز میگیره واگه واسه کاراش دعواش کنم خودشو میزنه یعنی دو دستی میزنه تو صورتش یا سرشو میزنه زمین.تا حالا نشده با یک اسباب بازی 5 دقیقه بازی کنه و همش بهانه میگیره و نق میزنه .تازه شلوغ کاریاش به کنار...........
به نظر من دخترتو مهد های ساعتی بذار تا اونجا حسابی بازی کنه.تو خودت میگی سالی چند بار بیشتر مهمونی نمیری.خوب معلومه چون بچه به جای شلوغ عادت نداره و میخواد همه هیجانشو در عرض چند ساعت خالی کنه.خلاصه به نظرم جاهای شلوغ بیشتر ببرش عزیزم
وای مامان مهسما

چقدر کم حوصله ا ی به نظر من باید دخترت روطلا بگیری

عزیزم دخترت 14 ماهشه چرا توقع داری مثل یک آدم 30 ساله رفتار کنه

اگه وقتی میرفتی مهمونی یک جا مینشست میبایست نگران میشدی .بچه محیط جدید میبینه دوست داره از همه چیز سردربیاره.تاوقتی راه نره وکندوکاو نکنه چیزی یاد نمیگیره .اصلا خودت رو محدود نکن وهمه جا برو

هیچ کس ازشلوغ بازی وشیطنت یک بچه 1ساله تعجب نمیکنه وناراحت نمیشه .شماخیلی حساس شدی شاد باش عزیزم
پروین جان ومامان ایلیا جان

سفر بخیر خوشحالم که سفر بهتون خوش گذشت.

دیروز خیلی حالم خراب بود کلی گریه کردم طبق معمول اومدم اینجا وقتی پست های شما رو در مورد توکل به خدا وذکر صلوات خوندم انگار تلنگری به من زدند من زیادی به بنده های خدا متوصل شده بودم واز خود خدا غافل شده بودم

الا بذکرالله تطمئن القلوب

دلم آروم شد ...انشاالله خدا دل همتون رو آروم کنه
سلام مامان مهسما
خیلی جالب کارهای دخترت عین کارهای پسر منه پسر من تازه رفته 24 ماه تو خونه آروم ولی اگر کسی بیاد خونمون و یا بریم بیرون اشک منو درمیاره. در ضمن روابط اجتماعی خیلی بالاست. از کسی هم خجالت نمیکشه.
نمی دونم پست های قبلی منو خوندی یا نه ولی من ماه پیش بردم پیش یک روانپزشک اطفال مشکوک به پیش فعالی داده و قرص نوشته تا تازه یک هفته است می دم احساس می کنم بهتر شده
2810