2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980991 بازدید | 11748 پست
سلام ستایش جان.نمیشه با وجود شیطونی کردن که اقتضای سن کودک هست،بگیم بیش فعالی داره.اکثربچه ها وقتی هم سن فرزند شماهستند،لجبازی می کنند،غرغر می کنند،شیطونی زیادی دارند و...............
همونطور که گفتی خصوصیات خوبی هم داره.اینکه به تنهایی می خوابه،اونم توی این سن خیلی خوبه.اگر می خوای خیالت راحت بشه ببرش پیش روانپزشک یا روان شناس.به نظر من با کمی مدارا و سرگرم کردنش لجبازیاش کمتر میشه.اگر باصداکردنش توجهی به شما نداره،سعی کنید تماس چشمی باهاش زیاد داشته باشید.با مهربونی بذارینش روی پا و باهاش حرف بزنید،براش شعرهای کودکانه بخونید.انشاالله مشکلی نداره.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام نازی جون.ممنون از مطالب مفیدت.پسرمن کلاس اولی هست.خداروشکر تا الان در فارسی و ریاضی خوب پیش رفته.خیلی نگران درسهای حفظ کردنی هستم.از سال دیگه درسهای حفظ کردنی زیاد داره.چطور از الان آماده اش کنم؟فکر میکنم حفظ کردن براش سخته.ممنون میشم راهنماییم کنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سومیسوی عزیز

خدا را شکر که پسرت مشکلی نداشته مخصوصا با ریاضی سخت کلاس اول!!!

من به تجربه بهم ثابت شده که حفظ قرآن خیلی کمک موثری هست. حالا یا به جهت عربی بودن یا به جهت معجزه اش.

داستان های کوتاه را برایش بخوان و ازش بخواه که برایت بازگویی کنه. اینطوری به جمله بندی اش هم کمک می کنه.

من روزی یک آیه قرآن را در برنامه پسرم گذاشته بودم. الان هم روانخوانی اش که عالیه و خیلی از سوره های جزء سی ام را هم حفظ هست.

باید سعی کنی از حافظه اش کار بکشی. کارت های حافظه هم خوبند. مخصوصا اگه به سبک بازی در بیاری. همراه با سایر اعضای خانواده.

از تعداد کم شروع کن مثلا پنج کارت. برای چند ثانیه همگی عکس ها را ببینید و سپس عکس ها را برگردانید و به نوبت شکل عکس ها را از حفظ بگویید. هر کسی که درست گفت کارت مال اون میشه و در نهایت کسی که کارت بیشتری داره برنده هست.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام نازی عزیز.ممنونم از راهنماییت.البته ریاضی رو تازه نصف کتاب رو یادگرفتند.خداکمک کنه بقیه رو هم خوب یاد بگیره.حتما مطالبی که گفتی رو باهاش تمرین می کنم.اتفاقا معلمش تاحالا4تا سوره رو بهشون یاد داده.فکرنمی کردم بتونه حفظ کنه.گاهی اوقات زیاد پسرم رو دست کم می گیرم.ممنون میشم بازم اگه موردی بود بهم بگی.ممنونم.
سلام وعصر بخیرررررررررررررر
مهسما جون با خوندن مطالب مربوط به گذشته شما باید بگم عزیزم من مطمئن نیستم شما وشوهرت بیش فعال بودی یانه...ولی اگه بیش فعال بودی از نوع خوبش بودی و خوش شانس بودید کهه الان هیچ مساله ای در زمینه کاری و تمرکز ندارید............مشکل ودغدغه ما مادرهای امروز فقط فقط اینده بچه هاست..ما همه اگه بدونیم دراینده مشکلی نخواهند داشت حاضریم تمام سختیهای کودکی بیش فعالی رو تحمل کنیم...........
درمورد دخترت م باید بگم به نظر من دخترت بیشتر دچار تضاد رفتاری و لجبازی شده.....اینکه نمیتونی تو جای شلوغ کنترلش کنی همینو میگه تو 14 ماهگی بچهه دراوج کمجکاوی و شیطنته...واین مقتضیه سنشه.....که البته منه احمق(دور از جون شماها)خودم تجربه کردم تا فهمیدم مقتضی سن یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟که هم خودم داغون شدم هم پسرم....مثلا چندروز قبل رفته بودیم فرودگاه.....من دنبال جای پارک بودم ومجبور شدم علی رو با مادر بزرگش بفرستم داخل سالن و خودم 10 دقیقه بعد رسیدم پیش اونا...باور نمیکنی خودم ذوق مرگ داشتم میشدم.....پسرم اونقدر اروم و مرتب روی صندلی نشسته بود که نگوووووووووووووووووووووووو...حتی تکون م نمیخورد.............درحالی که پارسال وسالهای قبل ک میرفتیم فرودگاه خدایا منو به گریه مینداخت اینقدر سالنها رو میدوید ومردم مثل دیوونه نگاهمون میکرذدن که نگوووووووووووووووووووو...یه شیر پاک خورده ای هیچ وقت نگفت بابا این هنوز بچه هست وقتی بزرگتر شد به خدا همه چیزو درک میکنه ومثل مردها رفتار میکنه.....فقط بهم فشار میاوردن که وای چه بچه خطرناکی؟؟؟وای چه بچه شری...........والله علی الان هنوز 4سالشه...مگه چقدر عمر کرده از این دنیای لعنتی...........
لعنت به همه ادمهایی که دوست دارن بقیه رو مظطرب کنن و دلشون خنک بشه....
اینها رو گفتم بدونی هر سنی بچه بایدددددددددددددددددددددددددددددددددددد شیطنتهایی بکنه وگرنه مشکل داره..زیادی مثل منو بعضی دوستان سخت نگیر و سعی کن از تنش بین خودت و شوهرت کمتر کنی........
گاهی علی رفتارهایی میکنه که من واقعا نگران میشم نکنه بیش فعال نباشه و من اشتباه میکنم...گاهی هم تا سرحد مرگ منو حرص میده.........فعلا که تسلیم ریتالین شدم...توکل به خدا
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مهسما جون مشخصه دخترت هوش خوبی داره.شماهم که داری براش وقت میذاری خیلی خوبه.پسرمن هم سن دخترشما بود،دوران خیلی سختی برام بود!!!!!!!!!تا اینکه 5سالگی رفت مهد و بهتر شد.دخترت هنوز خیلی کوچک هست.به نظر من شیطونیش طبیعیه.اگر هم جایی میرین که احساس میکنید زیادی حساسیت دارند خوب دیگه اونجا کمتر برین یا اینکه اهمیتی ندین.منم وقتی پسرم کوچک بود زیادی رفتارهای نامناسب می دیدم.وقتی می دیدم جایی میرم که زیادی حساس هستند کمتر دیگه می رفتم.هیچ وقت جلوی دیگران از دخترت انتقاد نکن.همیشه بهش احترام بذار تا بقیه هم بهش احترام بذارند.سعی کن حساسیتت رو کمتر کنی و بیشتر براش وقت بذاری.
سلام مونا جون.پسر منم تا 5سالگی خیلی شیطونی میکرد.حالا که یه پسرزیر5سال رو میبینم،وقتی به کاراش دقت میکنم میبینم اونم مثل پسرم هست.منم زیادی حساس بودم و به قول شما اطرافیان هم سوهان روح آدم بودند.الان توی اطرافیانم هستند اونایی که به خاطر شیطنت پسرم حتی یواشکی دعواش هم می کردند.حالا که بچه دار شدند و بچه ی خودشون شیطونی میکنه نباید حتی به بچشون گفت بشین.چی بگم...................خدا به تمام بچه هامون کمک کنه افراد مفیدی بشند.راستی پسرت چه مدت هست ریتالین مصرف می کنه؟مگه برای زیر6سال هم ریتالین تجویز می کنند؟
مهسما جون،یادم نیست دقیقا سن دخترت چندسال بود.مهد برای پسرم خیلی خوب بود.البته من گذاشتمش مهدخصوصی و کلا هرجابیشترپول میدی آموزشهای بهتری هست.البته مراکز دولتی خوبی هم هست.بستگی داره به مدیریت و مربی.پسرم باراول که میخاست بره مهد،باورم نمیشد.فکرنمی کردم بتونه شعرحفظ کنه.خیلی عالی شعرحفظ نمی کرد.ولی ازاونی که من ازش توقع داشتم خیلی بهتر بود.دخترشما مشخصه توانایی یادگیریش خوبه.تا میتونی باهاش کارکن.البته نه به حدی که زده بشه.اطرافیان هم همیشه منتظرند جنبه های منفی رو ببینند.بی خیال حرفها و نظریات دیگران بشید و فقط توجه تون رو بذارید برای دخترتون.حتماموفق میشید.
مهسماجون،منم ازداروهای گیاهی برای خودم استفاده میکنم.ولی برای بچه ها زیاد اطلاع ندارم که براشون ضرر نداشته باشه.شربت گل ساعت رو که گفتید برای بچه ها ضرری نداره؟راستی معنای اسم دخترگلت چیه؟اسم قشنگی هست.نامدار باشه.
مهسماجون پسرم دوران نوزادیش اصلا اذیت نمی کرد.خیلی هم خوب بود.تا 2سالگی هم خوب بود.شیطونیاش از اوایل3سالگی شروع شد.که اونم قابل تحمل بود.تا رسید به4سالگی.از همون اول دیر به حرف اومد.شیطونیش هم که از4سالگی اوج گرفت و کم حرف زدنش باعث شد شروع به درمانش کنم.کوچک بود گریه الکی نمی کرد.اتفاقا مینشست پای کامپیوتر و سرگرم میشد.که اینم یه اشتباه من بود.نباید میذاشتم زیاد مینشست پای کامپیوتر.بازی هم زیاد نمیکرد.بازی هم دخترم بیشتر باهاش بازی میکرد.ولی تمایل زیادی نداشت زیاد بازی کنه.ولی مطمئنم اگر بیشتربراش وقت میذاشتم علاقمند به بازی میشد.بیشتر مشکلش هم تمرکزش هست.بیش فعالی زیادی نداره.با بزرگتر شدنش شیطونیاش خیلی کمتر شده.مطمئن باش دخترشماهم با بزرگتر شدن بهتر میشه.بازیهای فکری مناسب سنش براش بگیر.پازلهای کوچک،وسیله ای به نام کلبه ی هوش هست که اشکال هندسی رو بچه باید سرجاشون قرار بده که برای ذهن و تمرکز خوبه.خلاصه براش خیلی وقت بذار.
مهسما جون،دخترت سنش کم هست.مطمئن باش با دلسوزیهای شما حتما روز به روز بهتر میشه.پسرمنم کوچک بود خیلی جاها نمی رفتم.از خیلیا دلم می گرفت که رفتار خوبی با پسرم نداشتند........ولی تمام اینا میگذره.خدا بزرگه مهسما جان...........
نه اسم خودم نیست.مشکل پسرم کمبود توجه و تمرکز هست.با رفتن به کلاس اول خدارو شکر خیلی بهتر شده.این که دخترت علاقه به بازی داره خیلی خوبه.با همسرت صحبت کن که توی هر خونه ای که بچه هست ناخوداگاه ریخت و پاش هست.خدارو شکر که تنشون سالمه که میتونند راه برند و ریخت و پاش کنند.من دیگه باید برم مهسما جان.شبت خوش.
2810