2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981501 بازدید | 11748 پست
پروین جان میدونی که مشکل دختر من ارگانیک و خیلی ناشناختس....................
ریحانه جان دختر من کمی سرش زیاد رشد میکرد ولی سونو وسی تی کردیم که مشکلی نبود ولی تو4 سالگی مشکلش معلوم شد ولی تو اونا نشون نداده بود وتو ام ای آر مشخص شد .................معمولا مشکلات ارگانیک به اندازه سر مربوط میشه................البته اینم بگم اصلا اندازش به چشم نمیاد فقط تو اندازه دقیق نمیدونم مثلا نیم سانت بیشتر هست
آقای سلطانی دفترش تهرانه ولی تا جایی که میدونم خودشون ساکن کرج هستن. من دقیقا از این مسائلش خبر ندارم...میتونید با خانمی که اسمشون مداحی هست تماس بگیرید...ایشون روابط عمومی آقای سلطانی هستن.
09353390692
مامان ها! باور کنید شاید تاثیر این قرص و داروها به مراتب از درس نخوندن و نمره های کم بچه هاتون بیشتر و بدتر باشه! حتما درباره عوارض خیلی زیاد ریتالین تحقیق کردید....درسته؟
همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقصد و من نوسفرم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و شاید لازمه که این نکته رو باز هم بگم که من فقط به خاطر حس انسان دوستی و علاقه زیادی که به بچه هادارم به این تاپیک سر میزنم...خدا کنه حرفام بتونه تاثیر مثبتی بگذاره...به امید خدا....
سلام .

به قول یه خانمی می گفت .
بچه های قدیم مثال خود ما ... هممون تو خونه های بزرگ و حیاط دار بزرگ شدیم . و آزاد بودیم . و انرژیمونو خالی می کردیم تو خونه دیگه نایی نداشتیم که شسطونی کنیم و دادو بیداد نیم

ولی بچه های الان تو آپارتمان . 50% تو آپارتمانهای زیر 80 متر هستند که انرژی مصرف کردنشون فقط با بازی با اسباب بازی که هیچ تحرکی نداره خالی می شه .

شما تصمیم بگیرین هرروز روزی 2 ساعت بچرو ببرین تو پارک تا بدوه و بازی کنه ..
جوری که خودش خسته شه و بخواد بره خونه . ببینین بارم بچتون شسطونی های عجیب غریب می کنه .
سلام به همه مامانای عزیز و مهربون
باور کنید منم صبحها که پسرم میخواد بره مدرسه و ریتالین بهش میدم اونم با اکراه میخوره قلبم تیر میکشه بغض میکنم و همش میگم خدا آخه چرا پسر من باید تو این سن دارو بخوره و همش این عبارت میاد جلو چشمم...ریتالین،قرص شبه اکستازی.....ولی چه کار کنم که میترسم به قول مونا جون بدتر بشه و فردا بگه چرا منو درمان نکردین مثل پسر خواهرم که الان کلاس دوم دبیرستانه و همچنان داره اذیت میکنه البته بزرگتر شده ولی به نوع دیگه ای خون به دل خواهرم کرده و خواهرم همیشه میگه کاش تو بچگی درمانش کرده بودیم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون .................من چی بگم که هرروز باید کلی قرص داروبدم ..............تازه نمیدونم چقدر تاثیر داره ....تا کی باید بخوره ......تا آخر عمر .......................

پروین جون شما داری کمک میکنی ..................
ساری گلین جان الان برا چی دارو میدی؟
من فقط برای تمرکز و یادگیری دارو میدم آخه دوشنبه یادم رفته بود دارو بدم معلمش میگفت همش با خط کشش بازی میکرده و حواسش به درس نبوده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام....
پروین جون فدات بشم نگران نباش..........شما داروهای پسرتو بده گلم...بچه وقتی گلو درد داره با اینکه میدونید انتی بیوتیک خیلی ضرر داره وضد حیاته ولی برای اینکه عفونت بدنشو نگیره بایدددددددددددددد بخوره....اگه مادری غیر این بکنه جای سوال داره
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
میدونین کسایی که با بچه های بیش فعال سر و کار ندارن فکر میکنن به بیش فعال یعنی بچه خییییییییییییییییلی شیطون ........................................
نه خانمها بچه بیش فعال علائم دیگه ای داره که میتونه اونم باشه اما تورو خدا در مورد ما این طور قضاوت نکنین
ببینین من دو تاپسر دوقلو چهارساله دارم
پیام قبل از مصرف دارو به خدا چندین بار تا دم مرگ رفت میپرید وسط خیابون بدون هیچ ترسی یا تا میرفتیم بیرون به خدا از سقف ماشین ها بالا میرفت و از اون بالا میپرید پایین
وقتی برای اولین بار بردمش دکتر چند ثانیه روی صندلی نشت فقط چند ثانیه بعد رفت روی میز دکتر باور میکنین هر جا میرفتم اشکمو در میاورد
من یه زن خیلی صبورم اصلا معروفم به بردباری زیاد اما وا داده بودم همش میترسیدم بچم بمیره به نظر شما اسم این مشکلو چی میشه گذاشت ؟
پویا قبل از مصرف دارو باور کنین یه ثانیه هم نمیتونست آروم باشه نه این که شیطون باشه ها نه وول میخورد به دستش ور میرفت به پاش ور میرفت به خدا نمیتونست کارتون ببینه از بس وول میخورد نمیتونست ...
پویا اصلا اون چیزی که شما فکر میکنین نبود که خیلی شیطون باشه اتفاقا خیلی هم آروم بود راستی شب ادراری و دندون قروچه هم داشت که همش با مصرف دارو ها حل شده به جز تمرکزش که مثل آقا پسر پروین جون نمیتونه یه کاری رو تموم کنه و اصلا توجه نداره انگار گوشهاش نمیشنوه
سلام دوستان. متاسفم برای دوستانی که نمیدونن برای بهبود بیماری باید دارو مصرف کرد. اگه کسی مثلا آپاندیسیت یا تومور یا ... بگیره، آیا با رفتن پیش روانشناس یا انرژی درمانی خوب میشه؟!
چرا به خاطر ناآگاهیمون از روشهای علمی، دیگران رو از روش درستی که پیش گرفتن ناامید میکنیم؟

اومدم بگم که از شما کسی با درمان با نوروفیدبک آشنایی داره و بچشو برده برای این درمان؟
الان توی کشورای پیشرفته برای خیلی از بیماریها مثل بیش فعالی و عدم توجه و تمرکز، از نوروفیدبک استفاده میشه و دیگه دارو درمانی نمیشه. دارو بیماری رو فقط کنترل میکنه ولی با نوروفیدبک بیماری درمان میشه و دارو هم بعد از چند جلسه قطع میشه.

البته من فکر میکنم فقط توی تهران این امکان باشه. اگه کسی وقت و حوصله و البته پولشو داره، حتما این روش رو جایگزین دارو درمانی کنه.
سلام صبح همه تون به خیر
من از اظهار لطف همه دوستان ممنونم چه اونایی که با دارو موافقن چه اونا که مخالفن چون میدونم همه شون از روی دلسوزی میگن
پسر من پارسال تو پیش دبستانی به قدری اذیت میکرد که مشهور شده بود تو 100 تا بچه پیش دبستانی هیچ کدوم مثل پسر من اذیت نمیکردن اما امسال زمین تا آسمون فرق کرده و بهتر شده مدیر میگه اون بچه رو بردن و یه بچه دیگه آوردن همون مدیری که پارسال حاضر نبود برای کلاس اول اسمشو بنویسه ومن با کلی تعهد دادن اسمشونوشتم و قول دادم اگه یک ماه از سال گذشت و شیطنتها ادامه داشت خودم بچه مو از این مدرسه ببرم حالا امساله این دارو رو میدم اگه سال آینده مشکل توجه و تمرکزش حل شد دارو رو قطع میکنم
راستی اینم بگم من یه همکار دارم که یه دختر داره بیش فعاله و مشکل عدم تمرکز داره پارسال تو پیش دبستانی همکارم رو خواسته بودن و گفته بودن دخترت اصلا تمرکز نداره و هیچی یاد نمیگیره اصلا سر کلاس نمیشینه همکارم دخترش رو برده بود پیش مشاور و مشاور گفته بود امسال که رو به اتمامه ولی اگه کلاس اول مشکل داشت حتما بیارینش دختر همکارم الان کلاس اوله از اول سال داره خون به دل مادرش میکنه اصلا تکلیف نمینویسه و درس یاد نمیگیره من هر چی به همکارم میگم ببرش دکتر میگه شوهرم با دکتر و دارو مخالفه همین دیروز میگفت هر چی بهش یاد میدادیم یاد نگرفته و باباش به شدت کتکش زده گفتم بابا این بچه گناه داره به جای کتک زدن ببرینش دکتر
الان پسر من و کلا کلاس اولیها باید بتونن بنویسن بابا آب داد و آباد و باد وغیره اما دختر همکار من جز نوشتن آب چیز دیگه ای بلد نیست به نظرتون در حق این بچه خیانت نمیکنن؟
باز هم سلام...اینجا یه تاپیکه و همه میتونن بیان و نطر بدن...اینکه بقیه بیان و درباره حرف هایی که زده شده کامنت بگذارن بد نیست. ولی سعی کنیم دست بردارم از این محکوم کردن ها و متاسفم گفتن ها! من شخصا اگه اومدم اینجا برای ضایع کردن یا قضاوت کردن اینها نبود. بارها هم گفتم...فکر کردم شاید کاری بتونم برای مامان هایی که این قدر نگرانن و منم به عنان یه مادر درکشون میکنم انجام بدم. ولی این کار بقیه که بیان بگن متاسفن برای بقیه واقعا غیر فرهنگی ناراحت کننده ست. ما که اینجا با هم دعوا نداریم! قرار هم نیست حرف کسی به کرسی بشینه!!! داریم با هم حرف میزنیم! درد دل میکنیم! شاید این وسط حرف ها به درد کسی خورد!!!
من اقعا تحت تاثیر خرف های مامانی قرار گرفتم که از دو تا پسراشون گفتن! و مامانی که گفتن صبح ها با عذاب به بچه شون دارو میدن! واقعا اینها قابل درکه...ولی من میگم شما که همه راه ها ر مخصوصا همین راه سخت دارو دادن رو امتحان کردید خب این راهی که من میگم رو هم امتحان کنید!! شاید نتیجه داد!!!
پروین جان! قطعا این دوستتون که بچه بیچاره رو تنبیه بدنی میکنه داره در حق بچه ش ظلم میکنه!! خدا به راه راست هدایتشون کنه!!
این را هم بگم که من کاملا قبول دارم بیش فعالی یه مشکله و نیاز به درمان داره...ولی حرف من اینه که هر بچه شیطونی بیش فعال نیست! و شناختن بیش فعالی کار راحتی نیست! مخصوصا که الان تو ایران روانپطشک ها هر بچه ای را میگن بیش فعال و زود بهش دارو میدن! در صورتی که یکی از دوستای من تو بچگی بیش فعال بود و مامانش چون سواد روانشناسی داشت با رژیم های غذایی مشکلش را کنترل کرد و الان هم فارغ التحصیل رشته دندانپزشکی دانشگاه بهشتی تهرانه!