2777
2789
عنوان

از پدران برای بحث و انتقال تجربیاتشان دعوت می کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 34552 بازدید | 1027 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر اون زمان نی نی سایت خوب بوده

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

کاش میشد این تاپیک به روز شه

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

@53     

@آقادانیال     

@حسین72     

@پسرقدبلند     

@پسر_پرو      

@پسر_جذاب       

@majid9010       

آدمک آخردنیاست بخند...آدمک عشق همین جاست بخند...دسته خطی که توراعاشق کرد...شوخی کاغذی مابودبخند...آدمک خرنشوی گریه کنی...کل دنیا سراب است بخند...آن خدایی که بزرگش خواندی...به خدامثل توتنهاست بخند.
تاپیک مال سال 86هستش😨😨 اونوقت که من نبودم اصلا احتمالا رو درختای برزیل بودم😂 

😂😂😂کاربر خانم اقا مهدی صدا زده

...تاپیک‌زده که حتی مدیر نی نی سایت هم تاپیک پدران اینده زده نگا نگا اونوقت تاپیک منو زدن ترکوندن بی جنبه ها

آدمک آخردنیاست بخند...آدمک عشق همین جاست بخند...دسته خطی که توراعاشق کرد...شوخی کاغذی مابودبخند...آدمک خرنشوی گریه کنی...کل دنیا سراب است بخند...آن خدایی که بزرگش خواندی...به خدامثل توتنهاست بخند.
@پسر_جذاب      

اومدم دیدم چقدر باحال بود  

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
2810