2777
2789
به نظر می رسد علیرغم اینکه موضوع بچه دارشدن یک تصمیم مشترک است و یک زوج معمولا با هم تصمیم می گیرند که نقش جدید "والدین" را بپذیرند و دوشادوش هم برای رشد و بالندگی کودکشان تلاش می کنند، اما پدران در این زمینه حداقل در ظاهر نقش کمتری ایفا می کنند.
نی نی سایت از کلیه پدران حال و آینده دعوت می کند که بتوانند در زمینه های مختلف پدر شدن و پدر بودن با یکدیگر به بحث و گفتگو بپردازند. امیدوارم حریم این گروه از کاربران عزیز نی نی سایت مانند همیشه سالم و محفوظ بماند.
حضور خانمها و مادران عزیز در این بخش تنها با هدف بهبود امکانپذیر است و بحث های انتقادی و سرزنش کننده به هیچ عنوان پذیرفته نمی شود. بگذارید مردان هم فضای خصوصی خود را داشته باشند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا کسانی که روز اول به فکر ایجاد سایت بودند همه چیز رو در نظر گرفتند
اما الان نی نی سایت تبدیل شده به یه حموم زنونه که همه نشستند مسائل خصوصی شون رو بیان می کنند
بعضی از مباحث هم که فقط به سخره گرفته میشه
واقعا نطم و انضباط هم که صفر.......
2810