واقعا دیگه درمونده شدم، به هیچ کاری نمیرسم،خونه انگار بمب ترکیده، وقت نمیشه غذا درست کنم ، خودم دانشجوام،ترم نصف شده هنوز من شروع نکردم بخونم ،دارم دیونه میشم ،سـَ رو میخونه آداب 😭😭😭😭 من چه گلی به سرم بگیرم آخه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دخترم شیفت صبحه دیروز ظهر اومده یه کاربرگ داشته نقاشی کرده انجامش داده من تو حیاط کار داشتم تا پنج عصر گرفتار بودم اومدم دیدم سه صفحه تکلیف دارن دوتا دیکته شامم میخواستم درست کنم یه پسر سه سال و نیمه هم دارم که همش فک میکنه لاک پشت نینجاس همش مشغول پرش و حرکت زدنه،تا ساعت ده شب گرفتار بودم ک بیچاره اشکش در اومد ایقد تو دیکته گفتم آدم آمد،بادام ک گلوم درد گرفت .توی گروه واتساپشون پیام دادم بچه های شما هم خسته میشن شاید تکالیف فشرده س ،خانمشون کله سحر اس داده بقیه رو تحریک نکنید شما نیاز نمیدونیدتکلیف ننویسید
من يه كلاس اولي دارم يه يازده ماهه😁😁واسه فردا بايد متن كنفرانس آماده كنم براش درساشم هنوز ننوشته.با اينكه خودش خيلي همكاري ميكنه ولي خيلي وقت آدمو ميگيره