2777
2789
عنوان

کیا درگیر بچه کلاس اولین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 148 پست

نمیدونم والا داداش منم اول دبستان

دو ساعت میشینیم باهم کار میکنیم و تمام کار هارو هم ک مامانم صبح وقتی میفرستش انجام میده ب نظرم شما برنامه ریزی نداری یا بچت بازیگوش خعلی

اشکال  نداره ، باور نمیکنی چه بغضی دارم ، یه اصلاح صورت وقت نیس برم ، درسام مونده😭😭😭

قربونت برم میفهمم کاش ب شوهرت محول کنی بچرو اذیت میشی اینجوری این پکو بگیر ببین چجوریه انشالا ک راحت شی تیغ ماهی روچیکاردی از گلوی بچت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دخترم کلاس اول بود کاردستی میگفتن درست کنین دخترم خواب بود منو باباش درست میکردیم  اخه اون ...

اره والا یچیزایی میخان ک ادم گنده از پسش برنمیاد از ی بچه کوچیک . من بابام اهلش نیس طفلی مامانم درست میکرد اعصابش خورد میشد دوستام ک وضعشون خوب بود میدادن بیرون درست میکردن  

آخر هفته هم یه عالم مشق داره و کاردستی 😭

به پدرش بگو کمکش کنه تا شما لااقل به کارهای خودت برسی ککاردستی هاش چی ان ؟ نمیتونی اماده تهیه کنی یا مثلا اگه مهدکودک رفته از اون موقع چیزی مونده جاش ببره مدرسه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
نمیدونم والا داداش منم اول دبستان دو ساعت میشینیم باهم کار میکنیم و تمام کار هارو هم ک مامانم صبح و ...

من دو روز در هفته صبح تا غروب دانشگاهم ، باقیش هم تایمی که پسرم مدرسه است من سر کارم ، وقتی هم میایم خونه ، مشقاش اولویتمه ، بعد کارای خونه و غذا و بعد درس خودم که تو همون مشق تا ۹ شب گیریم

نمیدونم والا داداش منم اول دبستان دو ساعت میشینیم باهم کار میکنیم و تمام کار هارو هم ک مامانم صبح و ...

شما کارداداشتو راه میندازی ایشون  دختربزرگ ندارن ک عزیزم کمکمشون کنه دوتا بچه کوچیک دارن دانشجوهم هستن اینجور ک شماگفتی مادرتون کاری برا یادگیری بچه نمکنه ب شما محولش میکنه خب اینجوری ک کاری نداره

قربونت برم میفهمم کاش ب شوهرت محول کنی بچرو اذیت میشی اینجوری این پکو بگیر ببین چجوریه انشالا ک راحت ...

اااااااه یادت مونده هنوز؟ شب بردیم دکتر تو راه خوابش برده بود بعد خودبخود سر خورده بود پایین ، در بیمارستان که بیدار شد گفت خوب شدم

اااااااه یادت مونده هنوز؟ شب بردیم دکتر تو راه خوابش برده بود بعد خودبخود سر خورده بود پایین ، در بی ...

خداروشکر ببین میگن روغن زیتون تیغ ماهی رونرم میکنه تنهاراه وقتی ک گیرکرده همینه . خداروشکر ک رفع شده روغن زیتون تواون شرایط بدردت میخوره 

همین حروفایی که میخونن یه کاردستی براش میخوان

نمیتونی لااقل به باباش بگی یه اخر هفته وقت بزاره جلوتر براش درست کنه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

پسر من پارسال کلاس اول بود خدا رو شکر مشکلی نداشتم باهاش چون اولا خودم خیلی ریلکس بودم ،چون معتقد بودم بالاخره یاد میگیره ،بعدش هم کتاب دیکته شب خیلی کمک میکرد چون هر حرفی رو که یاد میگرفتن هر چی میتونستن بنویسن رو اونجا داشت اولا که زیاد میخوندم باهاش بعدم کلا مشقاشون از رو اون بود ،شما هم اول خودت اروم باش استرس نداشته باش مطمئن باش یاد میگیره دوما هم روخونی باهاش زیاد کار کن خوندن مهم تره وقتی خوندن رو یاد بگیره نوشتن رو هم یاد میگیره 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️