واقعا دیگه درمونده شدم، به هیچ کاری نمیرسم،خونه انگار بمب ترکیده، وقت نمیشه غذا درست کنم ، خودم دانشجوام،ترم نصف شده هنوز من شروع نکردم بخونم ،دارم دیونه میشم ،سـَ رو میخونه آداب 😭😭😭😭 من چه گلی به سرم بگیرم آخه
ای بابا من تا یک چیزی میگم معلمشون میگه فقط شما مشکل دارید درصورتی که من حرفم واعتراضم ...
وای خانمه اومده تو گروه حالا منظورش با من بود توی خاص هم پیام داده بود،با اینجا هم نوشته بود گروه رو شلوغ نکنین پیام نزارید،یه عده هم ک نمیدونم چی بهشون میرسع اومده بودن ازش تشکر کرده بودن ،من ظرفای پریروزمو امروز شستم بخدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی عزیزمممم . راسی از اموزشگاهاهم میتونی کمک بگیری یااز معلم خودش بگی تومدرسه وقت نمیشه بیرون بیارم ی هزینه میدی تهش ولی اعصابتم خوردنمیشه ب درس ودانشگاتم میرسی
خودشیرینن دیگه حالا بری میبینی هیچ کدوم بابچشون کارنمکنن
دقیقا من خودم خیلی حساسم،کاربرگ میده بعد تو کلاس با بچه ها با هم حل میکنن بصورت شفاهی،بچه جوابو حفظ میکنه میاد تو خونه سریع حل میکنه ،ازش میپرسم چرا ایجوری اینو انجام دادی ،راه حل رو بلد نیس.بهش میگم شما ک جوابای صحیح رو محبت میکنید تو گروه میزارید دیگه ب ب ج ه ها نگید تا کمی فکر کنند بازده داشته باشند میگه بعضیا بلد نیستن من واسه دختر شما توضیح نمیدم .البته خیلی زحمت میکشه ها،دوس داره همه برابر باشن این کمی غیر عادی هست پیشم