2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زبانت خوبه میتونی راهنمای گردشگری بشی پول توشه 

والا بچه ها گفتن زبان رو تو اموزشگاه بخونی بهتره دانشگاه رو چیز دیگه بخون لیسانستو رشته دیگه بگیر هنوز تصمیمی نگرفتم براش چون هر دوش پول میخواد

سلام اره رشته خوب و پردرامدیه. من خودم دبیرستان رشتم ریاضی بود دانشگاه کامپیوتر ولی اصلا به این فک نکن که دانشگاه بهت برنامه نویسی یاد میده تو دانشگاه ما تئوری میخونیم هر چی هست همت خودته که بری یاد بگیری. البته برنامه نویسی زبان های زیادی هست نمیشه همه رو یاد بگیری مثلا الان اندروید و سی شارپ بازار کارش بهتره  یا تو سی شارپ مسلط باشی عالیه. البته توانایی حل مسئلت خوب باشه خیلی میتونه کمکت کنه 

برای یادگیریم تو اینترنت سرچ کن فیلم اموزشی ببین چون کلاسای بیرون فقط پول میگیرن مهارتم یادت نمیدن . یه سایت هست فیلمای خیلی خوب و حرفه ای داره با قیمت خیلی پایین یه سر بش بزن البته اول زبانی که میخوای توش پیشرفت کنی رو انتخاب کن که وسط کار گیر نکنی کدومو ادامه بدم

zicco.ir