2777
2789

مدتی هست تو فکرم که یه دسته بندی در مورد اطلاعاتی که در مورد گروه خونی و ماه تولد و طبع ها دارم داشته باشم و اینکه دوستان بتونن خودشون با سرچ در تاپیکم به جواب سوال هاشون برسن ، حالا امروز شوهرم بهم پیشنهاد داد که چطوره برات اپلیکیشن بسازم که استفاده اش راحت باشه و بذاری تو سایت هر کی سوال داشت اکثرا سوال هاشو اونجا جوابشو راحت پیدا کنه و اگه سوال ها خیلی تخصصی شد بیان از خودت بپرسن ، به نظر شما چه مطالب و فصل بندی داشته باشم و چه نکاتی رو پیشنهاد میدید در نظر بگیرم ، خودم مثال میزنم تا دستتون بیاد ، مثلا خیلی ها دوست دارن بدونن طبعشون با طبع همسرشون جور در میاد یا نه ؟! یا کلا با چه تیپ آدم هایی سازگار ترن ؟! یا کدوم گروه خونی برای چه کاری مناسب تره ؟! یا.... ؟! خیلی زیاده ، باز شما هر چی به ذهنتون رسید درخواست بدید ، چون همسرم برنامه نویس هست میتونم همه رو لحاظ کنم.... ببینیم این اپلیکیشن چی ازآب درمیاد ☺☺

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ استقبالی هم شده ماشالا😒

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂
چ استقبالی هم شده ماشالا😒

ببخشید من منظورم استقبالی که تا حالا شده خودم از سوال هایی که تا حالا شده میتونم احتمال بدم استقبال در چه حده ، منظور تاپیک الان نیست 

باشه شمارو با استقبال کنندهاتون تنها میذارم  

اینا نمونه ای از استقبالی هست که ازین موضوع ها شده و اگه دقت کنی پست های آخری رو حوصله پاسخ نداشتم چون بعضی جواب ها تکراری هست و کسی هم که پست میذاره نمیدونه جوابشو کدوم صفحه پیدا کنه ، اپلیکیشن کمک میکنه راحت تر دسترسی داشته باشه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1956788&slug=ارتباط-گروه-خونی-با-ماه-تولد-خصلت-ها-و-بیماری-ها&postId=68211041