2777
2789
عنوان

شما چه جوری همسرتون رو میبخشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5039 بازدید | 45 پست
مرسی گلناز جون
اما آیا تا حالا نشده یه مسئله خیلی کوچیکی پیش بیاد که به قول شما جزیی باشه اما خیلیییییییییییییییییییییییی دل شما رو بشکونه؟
اون موقع نه میشه با یه حرف ساده آشتی کرد نه همسر میاد جلو عذر خواهی کنه چون به نظرش خیلی قضیه کوچیکه
من میخوام و تا آخر امسال به خواستم رسیدم!
من قهر نمی کنم فقط چند دقیقه ای سکوت تا شوشو از اون جو بیاد بیرون یه خورده اروم که شد خودش می گه ساکتی منم میگم دلخورم می گه از چی منم با کمال خونسردی بدون تنش می گم اونم فوری می گه اگه ناراحت شدی ببخشید به همین سادگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سرسنگین میشم کم حرف میزنم تا پا پیش بگذاره و سعی کنه از دلم در بیاره .
ما سعی میکنیم راجع به موضوع حرف بزنیم اما فایده ایی نداره حرف همدیگه رو نمیفهمیم به تفاهم نمیرسیم در نتیجه هر دو فکر میکنیم داریم از خود گذشتگی میکنیم!!!!!!!!!
شوهر من هم اصلا تحمل نداره من سر سنگین باشم زود از دلم در میاره و تا به حال بیشتر از 2-3 ساعت قهر نبودیم ولی کلا من هم خیلی زود می بخشمش چون هم خیلی دوسش دارم هم خودش خیلی مهربونه
من وقتی از دست شوشو ناراحت میشم ساکت میشم وهمسرم خودش میفهمه من ناراحتم ومیاد از دلم در میاره.اما اگه موضوع حساس باشه خیلی زود کوتاه نمیام.یه مواقعی هم که بین بخشیدن وناز کردن مرددم یاد وقتایی میفتم که همسرم با چه سخاوتی منو بخشیده وبه روم نیاورده.منم یاد اخلاقای خوبش میفتم ومی بخشمش.کلا عزیزان زندگی یک خیابون دو طرفه ست سخت نگیرین
من دل ندارم هر دقیقه دارم میبخشم
اخه عشقمه
هر دقیقه هم در حال منت کشیه چون من خیلی لوسم
ولی بده چون عادت کردم اون همش منت بخواد
مردی گفتن
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم
قهرهای ما هم طولانی نیست

چون من اصلا قهر قهرو نیستم و حوصله ندارم کشش بدم

سریع آشتی میکنیم

البته هرکس مقصر باشه عذرخواهی میکنه
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
2810