2777
2789
عنوان

شما چه جوری همسرتون رو میبخشید؟

5039 بازدید | 45 پست
میخوام بدونم که آیا وقتی همسرتون یه رفتار بد یا یه حرف بدی بزنه که شما رو برنجونه
و از دستش ناراحت شید
چه جوری میبخشیدش؟
آیا صبر میکنید که بیاد و عذر خواهی کنه
یا مثلا وقتی که خودش میاد جلو و شروع میکنه به حرف زدن عادی یا زنگ میزنه یا اس ام اس میزنه
به منزله عذر خواهی تلقی میکنید و گذشت میکنید؟

من گاهی فکر میکنم نباید بذاریم مردا با توجه به غرور هایی که دارن زیاد عذر خواهی کنن شاید این موضوع براشون تکراری و بد بشه
و گاهی هم فکر میکنم این هم درست نیست که تا میاد جلو من به عنوان عذر خواهی ازش قبول میکنم
نکنه فکر کنه که پس هر چی خواست بگه من آخر سر به راحتی میپذیزم؟
من میخوام و تا آخر امسال به خواستم رسیدم!
na azizam , raftaraye zan hamishe bayad baraye shoharesh gheire ghabele pishbini bashe , hame bayad be in fekr kone ke hala che raftari mikoni , bazi vaghta bedoune inke entezar dashte bashe tou mavaredi ke zendegitoun asib nabine bebakhshesh va bazi vaghta ke entezare bakhshesh dare ye kam naz kon , vaghtayi ke eshtebahi karde o khodesh motovajeh shode zaman va noe bakhshesheto taghir bede ama ziad keshesh nade chon baraye marda zoud ye chizi adat mishe
من باهاش قهر می کنم تا اون بیاد آشتی کنه و همیشه هم کم کم 5 روز طول می کشه چون خیلی مغروره، میدونم که بده اما دست خودم نیست از یه چیزی که ناراحت می شم فوری قهر میکنم، اما با این وجود دیگه اون رفتارشو تکرار نمی کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگه اشتباه از جانب اون باشه تا معذرت خواهی نکنه از دلم در نمیاد و نمیتونم ببخشم
من فقط عذرخواهی رو عذرخواهی تلقی میکنم توت فرنگی جون
در عوض اونم دستش میاد چه رفتارایی منو ناراحت میکنه ودیگه انجامشون نمیده
عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
اخه عزیزم بستگی داره اون مسئله به خصوص چقدر مهم باشه
اینم بگم که من به ندرت از دست همسرم ازرده میشم ولی وقتی شدم تا از دلم در نیاره اروم نمیگیرم
سر مسائل کوچیک هم با خنده و شوخی جوابشو میدم ولی به دل نمیگیرم اینطوری هم خودم سبک میشم هم اون رو متوجه میکنم
عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
2810