2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست
سلام دوس جونا یاسمن جون تو هم لکه بینی داره چه جوریه کمه یا زیاد چه رنگیه دارو چی استفاده می کنی تو رو خدا جوابم وبده واینکه هفته چندی ؟ممنون
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقصه بی وقفه از شادی
من رویایی دارم رویای رنگانگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ستایش جون.
منم لک بینی داشتم. مثل روزای اول پریود. یه کم تیره بود ولی حجمش خیلی کم بود.
به دکترم که گفتم بهم شیاف پروژسترون داد. هر شب یکی . گفت تا آخر سه ماه باید استفاده کنم.
راستی یه چیز دیگه.
دکترم بهم گفت جگر و کله پاچه و سیرابی و .. چون ویتامین آ خیلی زیادی دارن نباید استفاده بشن یا اینکه خیلی خیلی کم استفاده بشن. چون مصرف زیادش توی سه ماهه اول دوران بارداری خوب نیست.
ماهی و میگو هم حداکثر 2 بار در هفته استفاده بشه.
سلام بر مامانهای ابانی
ستایش جون من هم لکه بینی داشتم ولی خیلی کمرنگ بود و به صورتی میزد تا قرمز دکتر برام سونو نوشت که ببینم داخل رحمی هست یا نه که خوشبختانه داخل رحمی بود و وقتی مطمئن شد که ساک حاملگی و جنین هست بهم شیاف داد. خدا را شکر بعد دو روز تموم شد.
البته من اوایل هفته 5 لکه بینی داشتم
فقط تونستم تلفنی با دکترم صحبت کنم که گفت فولیک اسید و ویتامین ب6 بخورم

یه روز تو مسافرت لک دیدم که از اون به بعد شیاف پروژسترون میذارم

دکترم گفت تو هفته 12 واسم سونو مینویسه

من خیلی خوشحالم که اینجام و دوستایی پیدا کردم که حال و هوایی شبیه به من دارن و میتونم حرفاشونو بشنوم