2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
سلام فاطمه جان - نه بابا گلم اینقدرهام نیستم ...................................................... خجالـــــــــــــــت

باور کن انقدر خوشحالم که کلی برنامه ریختم - داداشم کار mdf انجام میده - تخت و کمد و بوفشو برام میسازه
برا کاغذ دیواریشم یه فکرایی کردم- اما تا موقع خرید وسایلش نرسه نمیتونم زیاد کاری انجام بدم - اونموقع آدم ذهنش بیشتر کار میکنه
خواستن ،توانستن است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم بچه تایم زیادی از کریر استفاده نداره و کالسکه بیشتر تا 1 سالگی و بعدش نینی دیگه بیشتر دوست داره تاتی تاتی را بره .........اینایی رو که دیدم جنسشون خوبه و قیمتشون در مقابل مارکایی مثل ماکسی کوزی که 800 تا یه ملیونه میصرفه
سلام ببخشید سمیا حون داشتم اسمای سازمان ثبت احوال رو میدیدم پیغامتو ندیدم.

زهرا جون خوشبحالت. من ایران که بودم کلی نقشه کشیده بودم که بدم برادرم برام سرویس اتاق نینیم و طراحی کنه و درست کنه ( معماری خونده) اما حالا : (((( . دیر نمیشه ایشالله بعدا اتاقش و با داییش باهم درست میکنن. ؛)

ایشالله که اتاق شاهزادهاتون خوشمل بشه. مثل خودشون. ؛)
جوجوی مامان مرسی از بابت اطلاعاتت.
راستی 13 به در با نی نی های نازتون خوش بگذره ولی زیاد اینور و اونور ندویینا منکه امروز از کمر درد دارم میمیرم فکر کنم که فردا باید بشینم یه گوشه.