2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
سلام مامانای گل
زهرا جون آخر خرداد به نظر من خوبه و اینکه قربون دستت یه ساعتی همه با هم آنلاین شیم بلکه من از دست ساعت 3 صبح آنلاین شدن راحت شم البته ناگفته نماند که توی عید اینقدر شیطون شدم و دیر میخوابما .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من معمولا روزی 2-3بار تو نتم.هروقت حوصلم سر میره.بچه ها فکرکنم صبح ها بهتر باشه.چون شوشوها نیستن آدم از کاراش عقب نمیافته.من میگم هرکی 1ساعتی رو پیشنهاد کنه بعد رای میگیریم.پیشنهادمن 11-2بعداز ظهره.هدی جون انشالانی نیت سالم باشه.زهراجون بچه هایی که تهران نیستن چی؟دلشون آب میشه:( راستی نی نیم زیادم شیطون نیست یه روز چند بار تکون میخوره یه روز انگار همش خوابه. جوجوی مامان فکرکنم درست حس کردی.مبارکت باشه.حرکتش مثل شنا کردن ماهیه،یا مثل حباب زدن،یابال زدن پروانه.وتوی پایینترین قسمت شکمه.
سلام به همه مانی ها . مامانی های جدید مامانی های قدیمی.
خوبین همتون ؟ نینی گولوهاتون خوبه؟ عید بهتون خوش گذشتَ؟
ایشالله که همتون سالم و سرحال باشین.

هدی جون پسملی خوبه؟ بابت تیکرم هم ممنونم. خیلی وقته میخام تشکر کنم همش یادم میرفت. :-*

زهرا جون بابت لست سیسمونی هم ممنون از اینکه دسته بندی شده گذاشته بودی.
من خیلی از این ها رو نمی خرم احتمالا ، چون تو تاپیک مامانای قیلی که میخوندم خیلیاش نیازمون نمیشه. بعضیاشم میذارم بعدا مثل صندلی غذا و... تا اون موقع چیزای خوشگل تر میاد احتمالا.
تازه از همه مهمتر اینکه الان که این همه شوق خرید وسایل رو داریم وقتی نینی بدنیا امد حتما بیشتر میخایم بخریم.
فکر میکنم اون موقع که با نینی بریم کیفش بیشتره. ؛ )
اسباب بازی هم تا یک سالگیش رو میخرم بعدش میذارم خودشم باشه. پسر حاریم الان 3 سالشه اونم کلی اسباب بازی رو سیسمونیش داشت ولی خیلیهاشو استفاده نکرد .الان هم اصلن ذوق هیچ اسباب بازی رو نشون نمیده باهاشون بازی نمیکنه. بماند که الان هم کلی براش میخرن. اما تاریخ مصرف اسباب بازی هاش همش دو روزه. روز سوم یا نگاه نمیکنه یا شکونده.:)))).
وای چقد خوبه همتون هستین!
اون روزای اول عید کلی حوصله ام سر رفته بود هیچکدومتون نبودین.

سلام سمییا حون.
سلا سوگلی جون.
سلام جوجوی مامان جون .
خوبین ؟

سمیا جون مبارکه.

من معمولن تو وبم. البته به ساعت ایران میشه از 7 صبح تا 8-9 شب . ؛))

فکر کنم همون 11- 2 خوب باشه!
مامانی ها سلام
خوبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن ، نی نی های نازتون خوبن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

ممنون از تعریف برای لیست - یه سری چیزا توی لیست رو برای این وارد کردم تا ذهنیتم برای خرید بهتر بشه.
خودمم یه سری چیزارو نمیخرم .

بچه ها منم تهرانی نیستم - اما برای خرید میخوام برم تهران ، شماهایی هم که تهرانی نیستین اگه میتونین بیاین - تا همگی با شکم های بزرگمون همدیگه رو ببینیم.

پس اگه همه موافقت کنین - اخر خرداد همدیگه رو میبینیم .................................. :)
خواستن ،توانستن است