2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
منم هنوز اقدام آنچنانی نکردم ، ولی هر چند وقت یکباری که بیرون میرم - واسش یه چیزی میگیرم.

خرید سیسمونی رو گذاشتم واسه خرداد - آخه میخوام بیام تهران
یه لیست تهیه کردم - شماهام میخوایییییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
خواستن ،توانستن است
سلام دوست جونای خودم سال نو مبارک باشه امیدوارم امسال همگی هدیه هامونو به سلامتی از خدا بگیریم هدی جون خوبی نی نی ات خوبه؟؟ نوشته بودی ترشح داری ؟ منم داشتم ولی دکترم یک ژل شستشو بهم معرفی کرد که جدیدا تولید شده البته جنبه دارویی نداره 1 ماهی که ازش دارم استفاده می کنم خوب خوب شدم اسمش هست ژل هیدرودرم بچه ها من دارم تکونای نی نی ام رو حس می کنم وای خیلی مزه داره شما چی حس می کنید ؟؟؟؟؟
لیست لباس ها - البته میدونم شاید کامل نباشه و لطفا زیر مجموعه لباسای نینیتونو و هر چند تایی میخواین اضافه کنین

سرویس لباس‌های تیکه‌ای یا تکی ، بلوز رکابی، بلوز آستین کوتاه و آستین بلند ، بلوز زیر دکمه‌دار آستین بلند و کوتاه ، مانتو یا کت دکمه قابلمه ای
لباس زمستانی
لباس تابستانی
لباس مجلسی چند تیکه ای ، کفش و پاپوش
بلوز شلوار،تاپ شورتی
لباس یکسره
سرهمی نوزاد
جوراب
کلاه نازک برای منزل ، روسری
پیش‌بند: دکمه ای ، چسبی ، بندی و 1بار مصرف 1بسته
شورت دوگره ـ دکمه‌دار ـ چسپی ، شورت عینکی
دستکش
قنداق فرنگی و بند
پتو قنداق
پوشک کامل بچه پمپرز سایز صفر برای ماه اول 2 تا3 بسته (2تا5 کیلو)
کهنه نخی ، محافظ کهنه
آویز لباس 10 عدد(معطر)
زانو بند
خواستن ،توانستن است
وسایل خواب نینی :

کیسه خواب
بالش نوزاد نازک و پتو و تشک یا رختخواب سفری
بالش شیردهی
نینی خواب ساده
پتوی بازی
تشک خوشخواب تخت لایکو طبی
تشک پلاستیکی برای زیر تخت
تشکچه تعویض یکی ضخیم و دیگری نازک
خواستن ،توانستن است
سلام به همه ی مامانای کم صبر مثل خودم که دلتون می خواد یه عالمه خرید واسه ی جوجوتون انجام بدین...........من انقدر هول بودم که از یه ماهه پیش شروع کردم یه لیست نوشتم و دارم کم کم خریدای جوجم رو انجام میدم چون هوا که گرم شه هم خودمون اذیت میشیم هم جوجه هامون..........یه لیست کامل برای مامانای مهربون
1ـ لباس زیر نخی ... 2ـ سرهمی جوراب دار ...... 3ـ جوراب.... 4ـ تب سنج... 5ـ پستانک از نوع ارتودنسی.... 6ـ زانوبند...7ـ لیف....8ـ صابون و شامپو بچه (پیشنهاد میکنم جانسون بگیرید من رو خودم تست کردم چشمو نمی سوزونه )... 9ـ روغن بدن...10ـ پودر بچه....11ـ پانسمان بند ناف....12ـ شیشه شیر....13ـ ست (ملافه - بالش - پتو - تشک )....14ـ ست حوله ....15ـ پیش بند .....16ـ پوشک....17ـ ماساژور لثه ... 18ـ ناخن گیر....19ـ ست شانه.... 20ـ آغوشی
21ـ بلوز جلو دکمه دار... 22ـ شلوار.....23ـ تشک تعویض پوشک....24ـ سرویس لوازم غذا خوری.....25ـ چوب لباسی....26ـلباس برای بیرون و مهمانی....27ـ پتوی کوچک برای بیرون و داخل کالسکه .....ـ28ـ کالسکه - کریر - ساک حمل وسایل - نی نی لای لای -قنداق فرنگی.....30ـ کلاه بند دار برای بعد از حمام و کلاه معمولی .....31ـ دستکش....32ـ پاپوش یا کفش...33ـ ژاکت (چون نی نی های ما زمانی که دیگه قراره برن گردش دیگه مهر و آبانهو برای نی نی سرده )...34ـ تخت ....35ـ تشک محاظ برای دیواره های تخت (که وقتی نی نی قل قل میخوره اوخ نشه مامانیش)....36ـ سطل آشغال در دار....37ـ وان برای آب بازی....38ـ دماسنج آب....39ـ دماسنج اتاق....40ـ بالش شیر دهی
سلام به همه دوستای خوبم و سلام به همه مامانایی که تازه به جمع ما پیوستن .

لطفا مشخصاتتون رو طبق لیست زیربنویسید که من تو لیست وارد کنم .

نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

سیمین-29-لیسانس-6/6/89-نمی دونم-امیر حسین اگه پسر بود-اراک-....

خاطره-25 -دیپلم هنر- روز 9 از برج6 سال 89-؟؟؟؟؟؟؟؟-؟؟؟؟؟؟؟؟-تهران مدائن- .فامیلی- .سزارین

سمیا-28- -لیسانس زبان- 11شهریور89- نمیدونم- پسر:محمد.دختر:زهرا-اصفهان-سعدی-مهوش مسائلی-طبیعی

زهرا - 25 - دیپلم کامپیوتر - 11/6 - معلوم نیس - پسر:باربد دختر:ویونا ، بهشهر - ؟؟؟؟ - دکتر صادقی - ؟؟؟

تارا-20-دانشجوی لیسانس ریاضی-13شهریور89-جنسیت هنوز مشخص نیست-ساری-دکتر بنافتی-سزارین

مریم- 30-لیسانس حسابداری -19/6/89 -احتمالا پسر ـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟- قزوین - دی - مظاهری - سزارین

سولماز-لیسانس مامایی-21/6/ 89-جنسیت نی نی عزیزم هنورز مشخص نیست-تهران-دکتر باده نوش-پارسیان

هدی - 28 - لیسانس جامعه شناسی -23/6/89- پسر- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- تهران - دی - اقصی - سزارین

الی -27 - لیسانس حسابداری - 23/6/89 -؟- اگه پسر بود بردیا دختر بود مانیا - تهران - چمران - شیخی - سزارین

رز-24-سطح2 جامعه الزهرا- 23/6/89-نمیدونم - پسر:محمد رضا -مالزی،کوالالامپور-امپنگ پوتری-فُضَیلِه-طبیعی

دیانا- 28 - کاردانی کامپیوتر - 25/6/89 - ؟ - یه اسم خوشگل که باپ شروع بشه - دزفول - ؟ - خانم دکتر شمیری - ؟

هانا-28--فوق لیسانش برق-25شهریور89-نامعلوم-نی نی!!! تهران-پارس-دکتر غبدالرسول اکبریان-احتمالا سزارین

مریم ـ 20 ـ گرافیک ـ 25/6/89 ـ پسر ـ آراد ـ تهران ـ ویلا ـ عرفان ـ دکتر ناظر ـ سزارین

مینا 26 کاردانی گرافیک 30/6/89 -نمیدونم فعلا صداش میزنیم فندوق-سبزوار احتمالا بیمارستان مبینی

مریم ناز- 32- مهندس صنایع - 8/7/88احتمال زیادشهریور - ؟ - فندق- تهران - عرفان/ بهمن/ چمران - صفارزاده- طبیعی
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر