2777
2789
عنوان

اینکه از همسرم گرمتر و پرشورو اشتیاق تر هستم آزارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 4865 بازدید | 26 پست
سلام دوستان بیشتر دلم درددل میخواست
اگر بیشتر برام بنویسید ممنون میشم

سعی میکنم که حتما این کارهایی که گفتید را بکنم
دچار افسردگی بعد از زایمان هم هستم

از نظرات خوبتون ممنونم
ژینا جان من احساس می کنم شما به شوهرت و ظاهر و رفتارت تو خونه بی اهمیتی.....درسته بچه داری و سرت شلوغه ولی از این مسایل غافل نشو.....الان زمونه فرق کرده مردا وقتی میرن تو خیابون انواع و اقسام زنا رو با انواع ناز و عشوه میبینن.............باید نیاز به تنوع و زیبایی شوهرت رو تو خونع تامین کنی...........از خودت شور و هیجان نشون بده....به مسایل جنسی شوهرت اهمیت بده و واسش کم نزار...........لباسای تنگ و جذاب تو خونه بپوش.......رنگ لباست رو با آرایشت ست کن.....موقع خواب لباس خواب های خوشگل بپوش.........نیاز نیست 7 روز این کارو بکنی همین که 2-3 روز در هفته تو رو این جور ببینه کافیه
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تا مقاله راجع به چاقی و نحوه و روش لاغر شدن پرینت گرفتم واسه خودم
بهش گفتم واسم بیاره میگه نه من اینارا بهت دادم ببین خودت چیکار کردی
خیلی مقاله های خوبی بود بد جنس

عیب نداره دوباره پرینت میگیرم

اینم سایتش

http://taghziye.mihanblog.com/
سلام ژینا جون
امیدوارم حرفام برات موثر باشه. عزیزم تو یک رابطه هیچ وقت فقط یک نفر تقصیر کار نیست .مطمین باش خودت هم سهل انگاریهایی کردی که اینجوری شده.اینکه می گی شوهرم و زندگیم رو با دیگران مقایسه می کنم زندگیت رو نابود می کنه . هیچ کس مثل اون یکی نیست اولا.در ثانی قبل از ازدواج بهتر بود به این فکر می کردی که شوهرت نماز خون باشه نه الان ازدواج کردی.یا بود و ترک کرد؟؟؟ثالثا عزیزم نماز خوندن ملاک خوشبختی و با ایمان بودن آدما نیست . نمی گم بده اتفاقا خیلی هم خوبه . ولی به این فکر کن که شوهرت چه چیزهای خوبی داره که تورو به خودش جذب کرده...البته منظورم ظاهری نیست . اخلاقی و انسانی هست. و به اونا افتخار کن.و به بچه هات هم از همین چیزها یاد بده مطمین باش اونا به اندازه کافی تو مدرسه قران و نماز یاد می گیرن.
اینکه می گی حرف طلاق می زنی ،به نظر خودت اگر شوهرت حرف طلاق رو می زد یه حسی بهت می داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عزیزم یه سری چیزها هست که باید حرمت اونا نگه داشته بشه.مثل طلاق .فرض کن شوهرت و خانوادش براشون مهم نبود تو جدا بشی و الان هم جدا شده بودی . آیا غصه نمی خوردی که عجب اشتباهی کردم حرف طلاق رو پیش کشیدم؟زمانی آدم حرف جدایی رو پیش می کشه که واقعا بخواد جدا بشه نه واسه اینکه بخواد طرفشو بترسونه .ممکنه طرف لج کنه و راضی بشه و یا دیگه براش عادی بشه. بگه اینم حرف دفعه همینو می گه ولی عملی نمی کنه.حرفت بی حرمت میشه. احترام بینتون کم میشه.
ببخشید خیلی حرف میزنم...خیلی دوست دارم کمکت کنم.
در مورد ظاهرتم یکی از دوستان اشاره کرد که 5 ساله چاقی و می گی زمان می بره تا لاغر بشم.چقدر مگه زمان میبره؟البته خوبه که الان به فکر افتادی.
ببین عزیزم همه مردا دوست دارن زنشون از همه بهتر باشه .به خودش برسه .بوی خوب بده. لباسای به روز و شیک بپوشه.تو اجتماع باشه. ورزش کنه و...اگه نکنی چشمش میره دنبال یکی دیگه . بزار تو که عشق زندگیشی ازت ناامید نشه.بزار همه عشق و حالاش با تو باشه. ببخشید اینو می گم اما تلخ بازی درنیار...گیر ؟؟؟؟؟؟نده...
مردا دوست دارن زنا لوند و داغ باشن نه اینکه مثل یه تیکه گوشت بی حرکت.عزیزم یکم تمرین کن .حتی میتونی پیش دکتر های سکسولوژی بری .حتما همیشه نباید مردا پیش تاز بشن. ولی تو هم خودت رو زیاد جلوش وا نده.اما خیلی خوبه که به جای اینکه اون بیاد سراغ تو . تو هم وقتی دلت می خواد برو پیشش.
ریشه خیلی از این مشکلات، قبل از ازدواجه....دوستانی که می گن عدم رضایت جنسی مساله مهمی نیست، اشتباه می کنند. پریشب تو ازدواج صداقت خیلی مهمه.... لازم نیست حتما دو نفر آدم قبل از ازدواج س.ک.س داشته باشند تا خلق و خوی هم رو بفهمند...می تونند در موردش حرف بزنند... ما ها چشم ها رو می بندیم و ازدواج می کنیم.
سلام

مرسی سمانه جون

میدونی خیلی کار زشتی کرد به خدا تو مسئل جنسی هیچی براش کم نمیگذارم و خیلی هم گرمم اما از مجردی این عادت را داشته و بعد از ازدواج نمیخواسته بکنه ولی گیر دادن زیاد من و بدبینی من نسبت به مردا و پرخاشگریم و عدم اعتمادم اونو به عادت مجردیش سوق داد
فقط چاق شدم و خیلی هم به سرووضعم نمیرسم
خیلی از خانمها هستند که اصلا تو اون مسائل لذتی نمیبرند هر چقدر هم شوهرشون تلاش میکنه ولی همش صبح تا شب جلو آینه هستند و به تمیزی خونه میرسند
مردا همیشه دنبال اون چیزین که ندارند
اگر یه زن گرم داشته باشند از سر و وضعش و تکراری شدنش ایراد میگیرند
اگر زنشون به خودش برسه میگن چرا حالا خودتو اینقدر میگیری چرا سردی؟
خلاصه من تو زندگی سیاست صفر چه بسا زیر صفر
و همون منو به این روز کشوند
البته شوهرمم کم مقصر نبود
ولی من 4 برابر کردم با عدم رفتار درست

مینا جون شوهرم هنوز هم گرمه ولی بازم من بهش گرمتر هستم و اینکه خیلی سعی میکنه به پای من برسه و جوابگو باشه اما عادت مجردیش و تلاش نکردن من باعث شده اون راه فرعی را در کنار من داشته باشه
به خصوص تو دو سالی که نامزد بودیم خیلی راجع به این موضوع با هم حرف زدیم و هردو به هم تمایل زیاد داشتیم
تو دوران دوستی و نامزدی هیچی معلوم نمیشه مشکلات زیر یک سقفه که نمایان میشه
و تازه میفهمیم که مادر و پدرمون تو چه زمینه هایی برامون کم گذاشتند
دوست عزیزم من یه روانشناسم

گیر دادن به چاقی و لاغری و این حرفها در حد یه گیر دادنه...بهانه هایی که موضوع اصلی رو پنهان کنه
شوهر شما با این فرافکنی ها که میکنه اگه الان به دادش نرسی راههای دیگه ای امتحان خواهد کرد..با بهانه هایی که میگیره میره سراغ زن دیگه ای.و شما چطور و به چه کسی میتونی بفهمونی که دلیل اصلی سرد شدن روابططون چیه

شما چاقی یا لاغری مهم اینه که همیشه مرتب وتمیز و سرحال باشی......ادمهای چاق ادم نیستن؟ اونا رو باید کشت؟ اونا رو باید از زندگی طرد کرد؟
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
به نظر من مشکل شوهر تو اینه که در برابر تو اعتماد به نفسش اومده پایین برای همین سعی میکنه از جهات دیگه تخریبت کنه .... مردها دوست دارن مسلط باشن خصوصا در رابطه جنسی ،، نه اینکه بهشون زن مسلط بشه .و همینکه از شوهرت تو این روابط جلوتر و گرمتری اون کوچیک میشه و سعی میکنه تک نفره عمل کنه.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حالا باید چکار کرد؟؟؟

با این همه تنوع طلبی؟
اصلا شوهر من اینطور نبود یهو اینطوری شد
من که خیلی وقته بهش گیر نمیدم

از بین نرفته هنوز عادت بدش من میفهمم ولی وقتی منکر میشه من چه کنم و اصلا دلیل و مدرکی ندارم شما بگید من از چه راهی وارد بشم

بالاخره باید لاغر بشم تا ببینم بهانه دیگه ش چیه به خودشم گفتم