2777
2789
عنوان

خیانت شوهر *** کمک لطفا*** :((

| مشاهده متن کامل بحث + 13649 بازدید | 123 پست
والا
خوش بودیم به خدا

اینقدر دلم به حال خودمون میسوزه که حد نداره
اخه چرا باید اینقدر نامردی کنن؟!!!
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیما جون به نظر من همه مردها گاهی تو زندگی یک شیطونی هایی می کنن ولی اگر بخوای خیلی پیله کنی و به روشون بیاری بیشتر ازت بیزار می شن . بخصوص که چند ماه هم هست از شوهرت جدا زندگی می کنی
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی
از درد های کوچیکه که آدم می ناله؛ ولی وقتی ضربه سهمگین باشه، لال می شه
از هر کی بپرسی می گه تجربش رو دارم که شوهرم حداقل یکبار خیانت کرده باشه اگر هم می گه نه یا انقدر خره که نفهمیده یا خودش رو به خریت می زنه که نفهمه یا نمی خواد بگه .
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی
از درد های کوچیکه که آدم می ناله؛ ولی وقتی ضربه سهمگین باشه، لال می شه
به نظرم دختره رو بشور بگذار کنار
وقتی هم برید توی خونه خودتون یکم اوضاع بهتر میشه
باید صبر داشته باشی
اگر وقتی رفته خونه خودتون و باز دیدی داره ادامه میده اونوقت بهتره اساسی حالشو بگیری و اون نقطه ضعفش رو قلقلک کنی
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq

سپیده ( مامان طاها )

از هر کی بپرسی می گه تجربش رو دارم که شوهرم حداقل یکبار خیانت کرده باشه اگر هم می گه نه یا انقدر خره که نفهمیده یا خودش رو به خریت می زنه که نفهمه یا نمی خواد بگه .

هههههههههههههههههههههه تنها حرص نخور خواهر
بمیرم به خدا برای هممون
گلشون بگیرن

من برم فعلا باز میام شیما جون ببینم چه کردی
2810