2777
2789
عنوان

خرید موبایل

260 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

من میخاستم برای تولد همسرم گوشی بخرم و بدلیل اینکه فرصتی ندارم تا اون زمان میخام اینترنتی خرید کنم ولی دیجی کالا خیلی قیمت هاش بالاس و الان ناموجود کرده و به سایت دیگه ای هم اعتماد ندارم ولی الان چند وقتی دارم سایت فروشگاه اینترنتی هدف را پیگیری می کنم قیمت هاش خوبه ولی اعتماد ندارم میخاستم ببینم شما تجربه خرید از edbazar رو داشتید ؟!!!

و همچنین گوشی مشخصات هووایی نوا تری e چطور گوشی هستش ؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
خوب و معتبر ، اعتماد کن
1
33%
بد و تحویل نمیدن
2
66%

سلام سعی کن حضوری خرید کنی دیجی کالا سایت معتبری اما گرون می فروشه ....هشت هزار تومن هم هزینه ی پست داره ..می تونی با مترو یا اتوبوس بری با دو هزارتومن خرید کنی ...در ضمن گوشی فقط سامسونگ و آپل ...بگیر ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سعی کن حضوری خرید کنی دیجی کالا سایت معتبری اما گرون می فروشه ....هشت هزار تومن هم هزینه ی پست ...

آهان ممنون ولی خب من امکان گشتن با مترو و اتوبوسو ندارم چون سریع میخام بدستم برسه 

ایفون که خیلی بالاس ولی هواویی روهم تعریفشا شنیدم توی سامسونگم دوست دارم خرید کنم اما باید ببینم چی به پولم میخوره   

اطلاعی ندارم ولی من بودم اعتماد نمیکردم از بس رکب خوردم

جدی ؟؟؟ آره اینترنتی خرید خوب نیس ولی من شوهر خواهرم هی اینترنتی میخره و راضیم هست بقیه دوستامم همینجور ولی راستش خودم اطمینانی ندارم 

شاید با همین بودجه ات بتونی یه گوشی آیفون دست دوم با تایید سلامت گوشی بخری و اگه میخوای بدونی کدوم گوشی آیفون مناسب تو هست و قیمت دست دوم همون گوشی همین الان توی بازار چنده ، بیا تو این سایت :‌

https://hoonid.com/