2777
2789
عنوان

کیا ار ایودی( دستگاه ) برای جلوگیری از بارداری استفاده کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 57 پست
من از طرف همسرم مطمئنم خودمم پنج سال جلوگيري طبيعي داشتم باردار نشدم.اما الان دوتا بچه دارم و حاملگي ...

دقیقا عین من کابوس شده برام تنم میلرزه چه خوب ۵ سال حامله نشدی خب چرا از کاندوم استفاده نمیکنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم طبيعي جلوگيري ميكنم ولي باز ميترسم.كسي بوده با جلوگيري طبيعي باردار شده باشه؟

من✋

بزرگترین آرزوم اینه ک چاااق شم😭ولی نمیشم ک نمیشم😐قد 167 وزن 57 میخام بشم 70 اگه راهکار قطعی دارید درخدمتم😑
دقیقا عین من کابوس شده برام تنم میلرزه چه خوب ۵ سال حامله نشدی خب چرا از کاندوم استفاده نمیکنی 

اصلا دوست ندارم كاندوم.من شنيده بودم ميگن پيشاب هم اسپرم داره از اون ميترسيدم ولي از يه دكتر سنتي پرسيدم ميگه همچين چيزي نيست

چه کوتاهی کردی بگو من نکنم این اشتباه 

شوهرم نتونست جلو خودشو بگيره فقط يك بار منم گفتم پنج ساله دارم طبيعي جلوگيري ميكنم با اين يكبار باردار نميشم بيخيال شدم ولي حامله شدم😄😄

والا تو فامیل ما همه یه عمررررر طبیعی بودن  بچه هام با برنامه ریزی  ولی همسری من همکاری ...

آره تو فاميل مام همينطوره يعني من خودم پنج سال طبيعي جلوگيري داشتم ميگفتم مگه ميشه آدم ناخواسته باردار بشه