2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه آوا یه باربی یک متری گرفتم آخه براش بعنوان اولین عیدی همیشه میمونه
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
اختیار داری عزیزم بچه ها تو این سن جویدن یاد میگیرن اگر میکس کنی عادت میکنه به نرم خوردن و خدایی نکرده ممکنه بچه بدغذایی بشه....دیدی بچه هایی که غذا رو تو دهنشون نگه میدارن؟برای اینکه ایشالا اینجوری نشه خانومی البته اینارو دکتر آوا به من گفته....
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
سلام به همه یه سوال داشتم
پسر من سوپشو فقط همون روزی که درست میکنم میخوره و زود براش تکراری میشه بچه های شما هم این طوری هستن؟ این جوری که خیلی سخته همش باید تو آشپزخونه باشی غذا درست کنی ظرفاشو بشوری هیچ وقتی برای خودت نمیونه ؟ممکنه دستور پخت سوپهایی رو که به نی نی های گلتون میدین اینجا بگین ممنون
سلام دوستان امروز وزن و قد آدریانم رو در شش ماه و یک هفته و یک روزگیش اندازه گرفتن که وزنش 9 کیلو 200 گرم و اندازه قدش 75 سانتیمتر

بود و الان حدود دو هفته هست که غذ اخوردن رو شروع کرده و خدا رو شکر هر چی که تا حالا بهش دادم خورده در ضمن روزی دو مرتبه بهش دو

قاشق چای خوری آب میدم که فکر کنم حدود یک قاشقش رو میریزه بیرون. خیلی آب رو دوست نداره نی نی های

شما چطور ؟ آب میخورن یا نه ؟
CafeMom Tickers
سلام.سال خوبی رو برای شما و نی نی هاتون ارزو دارم.من به پسرم سوپ و فرنی میدم دیگه چی بدم؟؟؟دیروز یه دونه بیسکوییت مادر هم خورداما هنوز زوده براش اما خیلی دوست داشت به نظرتون بهش بدم؟؟؟اب هویج هم دو سه قاشقی خورد .
سلام خانوما عیدتون مبارک تورو خدا کمکم کنید دخترم 8شهریور دنیا اومده الان 7/600وزنشه قدشم 66خیلی ریزه اشتها هم نداره از موقعی که دنیا اومده یه هفته در میون اسحاله دیگه خسته شدم نمیدونم چیکارش کنم لطفا اگه راهی بلدید بهم بگیدممنون میشم
به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
سلام مامانای عزیز
اگه نی نی هاتون روی نمودار هستن و دکتر راضیه دیگه فکر هیچیو نکنین
مامان امیر سام عزیز خیلی به این توجه نکن که دوست نداره همش براش با مزه های مختلف درست کن بالاخره میخوره من برای دخترم تقریبا یک هفته همش سوپشو دور میریختم ولی بالاخره فهمیدم سوپ با آب قلم رو خیلی دوست داره....
وقتی تو سوپش آلو میریزم خیلی بیشتر دوست داره........
خلاصه خودت دستت میاد ....وقت بذار