2777
2789
خواص مواد غذایی

تخم مرغ
تخم مرغ در مقایسه با تخم پرندگان دیگر بهترین نوع پروتئین و آنتی اکسیدان را دارا است و قابلیت هضم بالایی دارد. در زرده تخم مرغ چربی، کلسترول، آهن، کلسیم، فسفر، روی، ید، مس، منگنز، کولین، اسیدفولیک، ویتامین های محلول در چربی و برخی ویتامین های گروه b و در سفیده آن نیز پروتئین، سدیم، پتاسیم، سولفور، منیزیم و کلر موجود است. لیزوزیم و آویدین موجود در سفیده تخم مرغ خاصیت ضد میکروبی داشته و مانع رشد باکتری های مضر در دستگاه گوارش می شود و زرده آن به دلیل آنتی آکسیدانی موسوم به گزانتوفیل خاصیت ضدسرطانی داشته و لوتئینوگزانتین آن مانع بروز آب مروارید می شود. وجود برخی ایمنوگلبولین ها در تخم مرغ باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن شده که این مزیت در سایر تخم پرندگان به جز تخم بلدرچین موجود نیست
صبحانه بهترین وعده غذایی برای همه گروه‌های سنی به ویژه کودکان و نوجوانان است.

تخم بلدرچین
مصرف تخم بلدرچین باعث افزایش رشد و ضریب هوشی کودکان می شود. میزان کلسترول تخم بلدرچین از تخم مرغ معمولی کمتر است و ترکیبات مغذی آن می تواند باعث دفع مواد رادیواکتیو، فلزات سنگین ناشی از آلودگی هوا چون سرب، جیوه و مواد زائد بدن شود- سرشار از امگا3(برای تقویت هوش و حافظه)
به علت کراتن خاصی که در آن ذخیره است در درمان بیماری آسم تاثیر معجزه آسایی دارد
تخم بلدر چین حساسیت ایجاد نمی کند
تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای 5 برابر فسفر، 5/7 برابر آهن، 6 برابر ویتامینB12و وتیامین B1 و 15 برابر ویتامین B2 ریبوفلاوین می باشداز این رو آن را بمب ویتامین می نامند.

میگو

میزان کلسترول در ۱۰۰گرم میگو حدود دوسوم میزان کلسترول در یک تخم‌مرغ ۵۰ گرمی است. یعنی در وزن مساوی، میزان کلسترول میگو یک سوم کلسترول تخم‌مرغ است. با این تفاوت که در میگو، میزان اسید چرب اشباع که برای سلامتی مضر است صفر است که می‌تواند به کاهش کلسترول خون کمک کند.
5 خاصیت میگو
ضد فشارخون
سرشار از سلنیوم
ضد آلزایمر
- ضد کم‌خونی
منبع پروتئین و کلسترول خوب

اب خوردن
>
نخوردن مقدار کافی آب در طول روز، باعث کند شدن سوخت و ساز بدن شده و ممکن است باعث افزایش وزن بدن شود. وی خاطرنشان کرد: مصرف غذا چندین‌بار طی روز اشتباه است بنابراین کودکان باید یاد بگیرند که بیشتر از 4 تا 5 بار در روز غذا نخورند و حتما در کنار دیگر اعضای خانواده وعده غذایی خود را میل کنند و نیز در حین مصرف غذا به تماشای تلویزیون نپردازند
پنیر

... در مورد این که آیا خوردن گردو با پنیر لازم است یا خیر، تاکنون تحقیقات کاملی انجام نشده و هنوز موضوع مشخص نیست اما به نظر می رسد خوردن گردو با پنیر نسبت کلسیم به فسفر را در بدن اصلاح می کند ... مخصوصا در بچه ها که نسبت کلسیم به فسفر 2 به 1 نیست، اگر به همراه پنیر هنگام صبحانه یا ناهار و یا شام گردو خورده شود این نسبت بهتر برقرار می شود ... اما اگر بتوانیم طوری برنامه ریزی کنیم و مواد غذایی متنوعی را داشته باشیم که از آن طریق فسفر کافی به بدن برسد، نیازی نیست که حتما در کنار آن گردو بخوریم ... از آنجایی که گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است، نه تنها هنگام صبحانه بلکه به شرط کاهش چربی های دیگر می توان از آن در انواع غذاها، کیک ها و دسرها استفاده کرد ... نکته دیگر این که اگرچه مصرف بسیاری از فودها را زیاد توصیه نمی کنیم اما برخی از این غذاها به دلیل داشتن پنیر در انواع مختلف از جمله پنیر پیتزا می تواند کمی از نیازهای بدن به کلسیم را جبران کند و از این لحاظ خوردن فست فودهای کم چربی که در آن مواد سرخ شده و سس کمترند اما پنیر دارند، توصیه می شود ... عده ای تصور می کردند خوردن پنیر سبب کاهش هوش و به قولی خنگ شدن می شود، در حالی که این طور نیست ... واقعیت این است که خوردن پنیر در حد اعتدال مشکلی را برای افراد ایجاد نمی کند ادامه ...

نظر دوستان

میگو رو من اینجوری طعم دار میکنم : اول میگو رو تو آب در حال جوش میندازم به مدت 1 الی 2 دقیقه. همینکه شکلش عوض شد و گرد شد برش میدارم. با زردچوبه، پودر سیر فراوون، خیلی خیلی کم دارچین ، آب لیمو ترش تازه، ادویه انبه، آویشن ، کره و نمک تفت میدم. بسیار بسیار خوشمزه میشه
من میگو رو تو مخلوط پیاز ریز شده،سیر ریز شده،کمی نمک،فلفل،لیمو ترش تازه،روغن زیتون،و کمی هم سس کچاب قرمز کمی میخوابونم بعد تو کره سرخ میکنم
کوکوی سویا( غذای انگشتی

کوکوی سویا یه غذای انگشتی خیلی باب طبع کوچولوها و فوق العاده خوب و مقوی : دویست گرم سویا رو با یک لیوان شیر بخیسانید وقتی سویا کاملا خیسانده و حجیم شد آبکش کنید و فشارش بدید تا شیر اضافه ازش خارج بشه سویا ها رو با مقدار خیلی زیاد سماق ، زردچوبه ، دو عدد تخم مرغ ، سبزیجات معطر ( بهترین گزینه ترخون و ریحان خشک هست) ، نمک و کمی فلفل خوب مخلوط کنید مانند سایر کوکوها با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا برشته و مغز پخت بشه

مقدار پنیر مصرفی روزانه هم باید به اندازه نصف قوطی کبریت باشه. مثلا یه دونه پنیر کیبی کافیه
من میگو رو تو مخلوط پیاز ریز شده،سیر ریز شده،کمی نمک،فلفل،لیمو ترش تازه،روغن زیتون،و کمی هم سس کچاب قرمز کمی میخوابونم بعد تو کره سرخ میکنه

گروه کامپیوتری و ارتباطات روماک http://hostnic.org/url/53

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی منم 6روزه ملینارو ازشیرگرفتم واقعا خییلی راحت ترازاون بود که فکر میکردم چون ملینا شدید وابسته بود و حتما با می می میخوابید ولی الان ماشالله خودش میخوابه اصلا بهونه و اذیت نکرد ملینا وزنش12800قدش83 چقدرتاپیک خلوته بچه ها گجایین
CafeMom TickersCafeMom Tickers
سلام به دوستان به خدا داره گریم نمیدونم چه جوری بسرمو از شیر بگیرم .چی کاری کردین چه جوری از شیر گرفتینش یعنی میتونم از شیر بگیرم تا قبل از ماه رمضان تو رو خدا به منم بگید؟
الهم صله علی محمد وال محمد
فاطیما خانم
من که چسب مشکی زدم و نوکش وندید و کمتر اذیت کرد
نمیگم اصلا اذیت نکرد
بچه دچار شوک روحی میشه و نیاز به محبت زیاد داره
اوایل پسرم خوب میخورد اما الان دوباره نه زیاد
باید بین هر وعده 3 ساعت فاصله بدی تا اشتهاش خوب بیاد سر جاش
از الان بگیری بهتره چون هوا گرم میشه
گروه کامپیوتری و ارتباطات روماک http://hostnic.org/url/53
من الان دو روزه فقط توی خواب به بچم شیر میدم.اشکال نداره توی خواب بهش بدم/من بهش میگم بوو شده اونم میخوابه .فقط نمیدونم چرا هیچی نمیخوره دارم دیوونه میشم گفتم ازشیر بگیرم تاغذا خوردنش بهتر بشه بدتر شد
الهم صله علی محمد وال محمد