2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 345 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شقایق فاطمه سیما زیبی دختر کرد مامان نفس همگی خیلی عکسهاتون قشنگه لا یک به ایده دختر کرد که شبیه به ایده عکس محمد کیان منه یک عکس دیگه هم هست خیلی قشنگه اما مثل اینکه اشتباهی دسته مسابقه رو نزده عکس مهراد کاربر صبور رو میگم که تو دسته نوزاد هست کاش پیل من رو ببینه و تیک مسابقه رو بزنه
سلام دوستای گل من خوبین من چندتا عکس فرستاده شده رو دیدم دیدم عکسی که مد نظرمه ارسال شده برای این که متفاوت بشه یه نقاشی کشیدم در این رابطه و ارسال کردم. امیدوارم خووووووووووشتون بیاااااد دوست جونا
اره کاش همه آزاد رو میزدن من فکر میکردم اگه رده سنی بزنم تو مسابقه نمیاد! خانوم تهرانی الان یعنی همه تو یک گروه هستن و به 8نفر اول جایزه تعلق میگیره یا که مثل سری های قبل به دو نفر اول هر رده سنی جایزه تعلق میگیره؟؟؟؟؟
سلام،رده سنی مهم نیست و کسایی که اونو تیک زدن تو مسابقه هستن اما عکسشون جز گ،ینه آزاد حساب میشه و خانم تهرانی به هشت نفر اول جایزه میدن بدون درنظر گ فتن گروه سنی
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
کاربران عزیز توجه فرمایید: برنده ها بر اساس رده سنی انتخاب نمی شوند به 8 نفر از کسانی که بیشترین رای را کسب کرده باشند هدیه تعلق می گیرد
2810